Will Smith tündérekkel és orkokkal harcol

Hírek

| Tündi | 2017.07.22. 17:10

A Netflix lassan már nemcsak a sorozatok, de a filmek terén is megkerülhetetlen lesz, amire újabb bizonyíték Will Smith következő filmje. A Bright 90 milliós költségvetést kapott és David Ayer, a nem túl jóra sikeredett Öngyilkos osztag rendezője vezényelhetett a fantasy-akció forgatásán.

Ayer, Max Landis forgatókönyve alapján dolgozott, ami elég menőnek tűnik: egy alternatív Los Angelesben játszódik, ahol az emberek mellett tündérek, orkok és elfek is élnek. Scott Ward (Will Smith) járőr egyik nap új társat kap maga mellé Nick Jakoby (Joel Edgerton) személyében, aki egyben az első ork is a helyi rendőrségen. Rögtön az esti műszakjuk során megszereznek egy nagy hatalmú varázspálcát, amit persze elég sokan meg akarnak szerezni tőlük. A mágikus eszköz megsemmisítheti az embereket, ha nem jól használják, ugyanakkor bármilyen kívánságot teljesít. Éppen ezért a páros mindent megtesz, hogy a pálcát és annak hordozóját a brightot (Lucy Fry) megmentsék az ellenségtől.

Baromi izgalmasnak hangzik és az előzetes is kellően jól sikerült, azonban a rendezőnél az Öngyilkos osztag kedvcsinálói is elég jók voltak, így csak még nagyobb volt a csalódás. Mindenesetre reméljük, hogy a Bright valóban olyan jó lesz, mint amilyennek ígérkezik. 

(Borító: holalleidadiari.com)

Hozzászólások

További cikkek

A hazai mozikban is vetíteni fogják Martin Scorsese Netflixes gengszterfilmjét

Hírek

| 2019.10.07. 19:20
Azt már eddig is lehetett tudni, hogy az Egyesült Államokban több mozi is bevállalta az eredetileg Netflixre készült The Irishman vetítését, …

Másodszor is belenézhetünk magyarul a Star Wars: Skywalker korába

Hírek

| 2019.10.02. 18:25
Szokásos decemberi ajándékként érkezik a legújabb Star Wars-mozi, a Skywalker kora, amihez új szinkronos előzetes érkezett.

Vérszegény akcióhős – Rambo V: Utolsó vér

Kritikák

| 2019.09.22. 14:40
Egy korszak zárult le az Utolsó vérrel, de Rambo nyugdíjba vonulása sajnos kimondottan méltatlanra sikeredett.

Új-Zélandon forgatják A Gyűrűk Ura-sorozatot

Hírek

| 2019.09.19. 13:45
Jó hír érkezett A Gyűrűk Ura rajongóknak, ugyanis az Amazon megerősítette, hogy ismét Új-Zéland lesz Középfölde a stúdió új Gyűrűk Ura-sorozatában, amely a pletykák szerint a valaha …

Megint egy újabb Stephen King-adaptációval akarnak rémisztgetni minket

Hírek

| 2019.09.18. 14:50
Nincs mese, a Stephen King-sztorik aranykorukat élik. Nemrég került mozikba az Az folytatása, majd nemsokára jön az Álom doktor, és a King-vonat nem áll …

Budapesten ad koncertet Will Smith

Mindenmás

| 2019.09.18. 13:50
A színész Facebookon jelentette be a hírt.

Sötét és fagyos tájakra visz el a legújabb magyar thriller

Hírek

| 2019.09.13. 11:10
Erdély hófedte tájain játszódik a legújabb magyar thriller, a Valan - Az angyalok völgye. Akinek bejönnek a skandináv krimik, az ebben sem fog csalódni.

Az Ál/Arc is felül a remake-vonatra

Hírek

| 2019.09.10. 12:10
Mondanánk, hogy meglepő, de sajnos nem az, hiszen ha végignézzük Hollywood filmtermését az utóbbi időben, láthatjuk, hogy remake-ekből nincs hiány. Most John Woo klasszikusa sem marad ki a sorból.

Vér, ragyogás, paraikrek és rettegő Ewan Mcgregor - Itt az Álom doktor végső előzetese

Hírek

| 2019.09.09. 14:00
Senkinek sem kell bemutatni a Stephen King-féle A ragyogást. Nos, ennek készült el a folytatása, amiben Danny Torrance …

Gyerekkori meséd válik rémálommá

Hírek

| 2019.09.05. 12:15
A Jancsi is Juliska című meséről első körben mindenkinek a gyerekkora és egy bájos mese ugrik be, de ha jobban belegondolunk, egy merő horror az egész gyerekgyilkosokkal és elevenen megégetett emberrel.