Will Smith tündérekkel és orkokkal harcol

Hírek

| Tündi | 2017.07.22. 17:10

A Netflix lassan már nemcsak a sorozatok, de a filmek terén is megkerülhetetlen lesz, amire újabb bizonyíték Will Smith következő filmje. A Bright 90 milliós költségvetést kapott és David Ayer, a nem túl jóra sikeredett Öngyilkos osztag rendezője vezényelhetett a fantasy-akció forgatásán.

Ayer, Max Landis forgatókönyve alapján dolgozott, ami elég menőnek tűnik: egy alternatív Los Angelesben játszódik, ahol az emberek mellett tündérek, orkok és elfek is élnek. Scott Ward (Will Smith) járőr egyik nap új társat kap maga mellé Nick Jakoby (Joel Edgerton) személyében, aki egyben az első ork is a helyi rendőrségen. Rögtön az esti műszakjuk során megszereznek egy nagy hatalmú varázspálcát, amit persze elég sokan meg akarnak szerezni tőlük. A mágikus eszköz megsemmisítheti az embereket, ha nem jól használják, ugyanakkor bármilyen kívánságot teljesít. Éppen ezért a páros mindent megtesz, hogy a pálcát és annak hordozóját a brightot (Lucy Fry) megmentsék az ellenségtől.

Baromi izgalmasnak hangzik és az előzetes is kellően jól sikerült, azonban a rendezőnél az Öngyilkos osztag kedvcsinálói is elég jók voltak, így csak még nagyobb volt a csalódás. Mindenesetre reméljük, hogy a Bright valóban olyan jó lesz, mint amilyennek ígérkezik. 

(Borító: holalleidadiari.com)

Hozzászólások

További cikkek

Hétperces vastaps fogadta Tarantino új filmjét Cannes-ban

Hírek

| 2019.05.22. 10:15
Lelkes fogadtatásban részesült Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood című filmje, amelyet kedd este mutattak be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában.

Akkora siker a John Wick 3, hogy már be is jelentették a folytatást

Hírek

| 2019.05.21. 14:25
Alig pár napja debütált csak a mozikban a John Wick harmadik része, máris bejelentettek egy újabb felvonást, ami a tervek szerint 2021. május 21-én érkezik.

Petíciót indítottak a Trónok harca újraforgatásáért

Hírek

| 2019.05.16. 15:55
Néhány éve még jó kiröhögtünk volna olyan kezdeményezést, ami az utóbbi évtized egyik legjobb és legnépszerűbb sorozatának befejezését rebootolná, most viszont meg tudjuk …

Úgy tűnik, hogy Liam Neeson karrierje túlélheti rasszista botrányát

Hírek

| 2019.05.11. 13:35
Biztos mindenkit nagyon meglepett az a hír, hogy ismét akcióshősként láthatjuk viszont Liam Neesont.

Jön a Cliffhanger újrázása

Hírek

| 2019.05.09. 13:25
Emlékszünk még a szinte már klasszikussá nemesedett 1993-as Stallone féle Cliffhangerre? Hát persze, hogy igen és a filmesek is, akik most előkapják a polcról, hogy újra leforgassák, de ezúttal női főszereplővel.

Megérkezett az élőszereplős Sonic-film első magyar előzetese

Hírek

| 2019.05.01. 20:10
Sajnos lassan már ott tartunk, hogy meg sem lepődünk, ha meghalljuk, hogy egy újabb animációs film vagy videójáték kap élőszereplős filmváltozatot.

Befutott a Star Wars IX. első magyar előzetese

Hírek

| 2019.04.29. 15:15
Miközben az egész világ Trónok harca és Bosszúállók lázban ég, arról sem szabad elfeledkezni, hogy egy másik jelentős történet is véget ér még az idén, hiszen a Star Wars-saga is lezárul.

Megvannak a Bond 25 főszereplői

Hírek

| 2019.04.26. 17:00
Kalandos út vezetett a Bond 25. végleges stábjához: rendezők jöttek-mentek, Daniel Craig hisztizett egy sort, majd beindultak a találgatások, hogy ezúttal ki lesz őfelsége titkos ügynökének az ellenfele.

Julianne Moore főszereplésével érkezik az új Stephen King sorozat

Hírek

| 2019.04.09. 20:55
Már többször is írtunk róla, hogy az utóbbi években Stephen King a reneszánszát éli, hiszen sorra készülnek műveiből az újabbnál újabb mozifilmek és …

Megérkezett Joaquin Phoenix Joker-filmjének első előzetese

Hírek

| 2019.04.03. 16:25
Joker karakterét legutóbb az Öngyilkos Osztagban láthattuk, ám a Jared Leto-féle karakter messze alulmúlta a várakozásokat, így - nem túl meglepő módon - a Warner gyorsan …