Már a Star Wars IX is rendező nélkül maradt

Hírek

| Tündi | 2017.09.06. 11:20

Nemrég még arról számoltunk be, hogy a Han Solo-film rendezőpárosa, Phil Lord és Christopher Miller vett könnyes búcsút Kathleen Kennedytől és a Lucasfilmtől, most pedig Colin Trevorrow (Jurassic World) jutott hasonló sorsra. Szóval jogosan tesszük fel a kérdését, hogy mégis mi a fene folyik Kathleen Kennedy és a Star Wars-filmek körül?

A kedden kiadott közleményben az alábbiak olvashatók:

A Lucasfilm és Colin Trevorrow közös megegyezéssel úgy döntött, hogy elválnak útjaik a IX. rész kapcsán. Colin fantasztikus együttműködő partner volt a film kidolgozása során, de végül arra jutottunk, hogy mások az elképzeléseink a projektet illetően. A legjobbakat kívánjuk Colinnak, a filmet illetően pedig hamarosan újabb információkkal jelentkezünk.

Colin Trevorrow

Tehát már megint ott tartunk, hogy amikor egy merőben más nézőpontból készülhetne egy újabb Csillagok háborúja mozifilm, hirtelen előkerül a kalapból a jó öreg "kreatív véleménykülönbség". 

A Lucasfilm és a Disney egyelőre még nem jelölte ki a rendező utódját, de a Deadline már tudni véli, hogy ki ugorhat be Trevorrow helyére. Az illető nem mást, mint Rian Johnson, Az utolsó Jedik rendezője. A forrás szerint ugyanis Kathleen Kennedy - meglepő módon - maradéktalanul meg van elégedve Johnson eddigi munkájával, és ha a rendező részéről is rendeben van  a dolog, akkor ő vezényelhetné le az új trilógia záróepizódját is.

(Borító: flickeringmyth.com, Fotó: starwarsunderworld.com)

Hozzászólások

További cikkek

Az oroszlánkirály sem ússza meg, előzményfilmet kap

Hírek

| 2022.09.16. 14:15
Egyelőre nem sokat lehet tudni a projektről.

Megérkezett a Mandalóri 3. évadának első előzetese

Hírek

| 2022.09.11. 14:00
Visszatér bébi Yoda és védelmezője, azaz Grogu és Din Djarin.

Önálló sorozat készül a Trónok harca Havas Jonjáról

Hírek

| 2022.06.17. 11:00
Bár a Trónok harca már évekkel ezelőtt befejeződött, George R. R. Martin univerzuma bőven tartogat még sztorikat. A legfrissebb projekt Havas Jont helyezi a középpontba.

Borul a Disney szinte minden fontosabb premierdátuma

Hírek

| 2021.10.19. 13:40
A Disney nem tudja tartani az Marvel filmes univerzumának premierdátumait és a következő Indiana Jones kalandnak a tervezett bemutatóját sem.

Olyan jól nyitott a Free Guy, hogy a Disney máris folytatást akar

Hírek

| 2021.08.16. 13:30
Ez gyors volt: épphogy bemutatták a Free Guy-t a mozikban, máris berendelték a folytatást.

Jön a Szörnyella folytatása

Hírek

| 2021.08.14. 15:55
Még csak a nyár elején mutatták be a Szörnyella című filmet, de mér be is jelentették a folytatását.

Scarlett Johansson beperelte a Disney-t

Hírek

| 2021.07.30. 11:55
Az utóbbi években egyre több balhét szülő mozi vs. streaming vita áll a háttérben.

Megvan az új Hófehérke

Hírek

| 2021.06.23. 16:40
Már annyi Disney klasszikusból érkezik élőszereplős változat, hogy az ember szinte fel sem kapja a fejét, ha egy újabb van a láthatáron.

Christina Ricci is csatlakozott a Mátrix 4. stábjához

Hírek

| 2021.06.07. 14:40
Korábban mi is megírtuk, hogy érkezik a Mátrix negyedik része is, méghozzá az eredeti alkotókkal és főszereplőkkel, akikhez most új név csatlakozott.

São Paulóban díjazták Molnár Leventét

Hírek

| 2021.05.03. 14:30
Újabb magyar sikerek nemzetközi filmfesztiválon: a Hasadék című filmben nyújtott alakításáért Molnár Leventének ítélték a legjobb színész díját a Cinefantasy filmfesztiválon Brazíliában.