Az amerikai sorozat megjósolta volna a Kevin Spacey-botrányt?

Hírek

| Zita | 2018.01.07. 10:20

Nem először (és valószínűleg nem utoljára) fordul elő, hogy egy film vagy sorozat olyan jelenetekkel bír, ami pár évvel később sokkal több jelentést fog magában hordozni, más szemmel nézünk már rá. A Simpson család kapcsán számos ilyen „jövőbe látó” jelenetet szedtek már elő, most pedig a Family Guy-on a sor.

Az ominózus jelenet pedig Kevin Spacey-vel és a molesztálással viccelődik a maga sajátos, megszokott módján. Stewie, a család kisbabája meztelenül rohan végig egy bevásárlóközpontban azt kiabálva, hogy

Segítség, most szabadultam Kevin Spacey pincéjéből!

Az elmúlt hónapok történéseit tekintve ez már nem olyan vicces, de mindenképpen furcsa a párhuzam. Emiatt a sorozat atyja, Seth MacFarlane kényszerült magyarázkodásra. Ő konkrétan nem emlékezett arra, hogy honnan indult a szóbeszéd, csak arra, hogy valakinek támadt egy ötlete ezzel kapcsolatban, így beletették a Spacey-poént a sorozatba.

Kevin Spacey-t zaklatással vádolják, ő pedig bejelentette, hogy meleg

Movie.hu A Weinstein-ügy óta lépten-nyomon szexuális zaklatásokba lehet botlani. Most Kevin Spacey van a soron.

Alec Sulkin, a sorozat producere szerint már a rész elkészültekor, vagyis 2005 környékén is voltak pletykák Kevin Spacey zűrös ügyeiről. Akkoriban az volt a téma, hogy valamilyen oknál fogva Londonban egy parkban megverték a színészt. Spacey azt állította, hogy csak kutyát sétáltatott és elesett, de most már, hogy a londoni Old Vic színház számos alkalmazottja is megvádolta a színészt zaklatással, így elég kellemetlen a dolog.

Újabb húsz ember állítja, hogy Kevin Spacey zaklatta őket

Movie.hu Spacey a londoni The Old Vic színház művészeti igazgatója volt hosszú évekig, és most a színész húsz egykori munkatársa állítja, hogy tizenegy év alatt zaklatta őket a színész.

(borítókép: spontany.com)

Hozzászólások

További cikkek

Ejtették az egyik zaklatási vádat Kevin Spacey ellen

Hírek

| 2019.07.18. 11:00
A BBC News beszámolója szerint egy amerikai bíróság ejtette Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét, miután a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon.

Rekordot dönthet a Trónok harca az Emmy díjátadón

Hírek

| 2019.07.17. 16:30
Harminckét jelölést kapott a nemrég búcsúzó Trónok harca, ami így egy 1994 óta tartó rekordot döntött meg.

Ejthetik Kevin Spacey zaklatási ügyét

Hírek

| 2019.07.10. 13:55
Még tavaly decemberben emeltek vádat Kevin Spacey ellen, miszerint három évvel ezelőtt szexuálisan molesztált egy tizennyolc éves fiút egy bárban.

Máris forog a Trónok harca előzménysorozata

Hírek

| 2019.06.19. 15:25
Alig egy hónapja ért véget a huszonegyedik század legmeghatározóbb sorozataként emlegetett Trónok harca, persze, hogy nem lehet magukra hagyni a rajongókat, máris készül az előzménysorozat.

Előzménysorozatot kap A Da Vinci-kód

Hírek

| 2019.06.08. 11:45
Ahogy azt mostanság megszokhattuk Hollywoodtól ismét egy, már jól bevált alapanyaghoz nyúlnak: ezúttal Dan Brown klasszikusán van a sor, természetesen ezúttal egy jóval fiatalabb és vagányabb főhőssel a …

Madonnát is szexuális ajánlatokkal zaklatta Harvey Weinstein

Hírek

| 2019.06.06. 21:55
Madonna szerint amikor 1991-ben együtt dolgozott Harvey Weinsteinnel, a producer szexuális ajánlatokkal zaklatta, és "átlépte a határokat".

Lezárták a nemi erőszak miatti nyomozást Gérard Depardieu ellen

Hírek

| 2019.06.05. 09:15
Lezárták a francia ügyészek a Gérard Depardieu francia filmsztár ellen szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében indított nyomozást és ejtették az ügyet.

Az Ikea valósággá változtatta kedvenc sorozatainkat

Mindenmás

| 2019.06.01. 14:05
A svéd cég hihetetlen ötlettel rukkolt elő: több világhírű sorozat kultikussá vált nappaliját rendezte be saját bútoraival.

Bocsánatkérést követelnek a HBO-tól a Trónok harca befejezése miatt orosz kommunisták

Hírek

| 2019.05.30. 13:05
Az amerikai sorozat utolsó évadjának újraforgatását sürgette az HBO vezetésétől az Oroszország Kommunistái elnevezésű …

Rehabra ment a Trónok harca sztárja

Hírek

| 2019.05.29. 16:05
Ráadásul önként (de valószínűleg nem dalolva) jelentkezett be egy „wellness-létesítménybe”.