Fény derülhet Hollywood 40 éves titkára?

Mindenmás

| Zita | 2018.02.02. 15:40

1981-ben halt meg az ünnepelt hollywoodi színésznő, Natalie Wood. Az eset akkor nagy port kavart, és nemcsak azért, mert egy gyönyörű és sikeres nő halt meg váratlanul, hanem mert tisztázatlan körülmények között történt a haláleset. Az ügyet a mai napig nem sikerült felgöngyölíteni, de lehet, hogy most tisztázódik a dolog: gyilkosság történt vagy baleset?

Natalie Wood (West Side Story, Haragban a világgal) férjével, Robert Wagner színésszel és Christopher Walkennel indultak útnak 1981-ben a nyílt vízre egy jachttal. Catalina szigeténél, a kaliforniai partoktól nem messze viszont tisztázatlan körülmények között Wood a vízbe esett és megfulladt.

Az ügy kapcsán a hatóságok csupán arra jutottak, hogy a színésznő túl sokat ivott, megcsúszott és beleesett a vízbe. Hat évvel ezelőtt viszont újra elindították a nyomozást, mivel a hajó kapitánya állította, hogy hallotta azon a bizonyos éjszakán Wagnert és Woodot veszekedni, illetve a Woodon talált zúzódások is gyanússá váltak az „új körülményeknek” köszönhetően.

Az új gyanúsított így Robert Wagner lett.

A többi tanú, egy szomszédos hajó utasai azt állítják, hogy szintén veszekedést, erőteljes zajokat és kiabálást hallottak, ami szintén megerősíti a hatóságok gyanúját.

Natalie Wood és Robert Wagner

Wagner mindig is tagadta, hogy köze lenne felesége halálához, ám az egyre gyűlő bizonyítékok ellentmondanak ártatlanságának. A most 87 éves színészt eddig nem hallgatták ki, ugyanis megtagadta azt.

(borító: time.com, fotó: today.com)

Hozzászólások