Bombafilmek, amik 2018-ban berobbannak

Hírek

| Zita | 2018.02.05. 18:25

Kétféle ember létezik: aki a Super Bowl-t a sport miatt várja és aki az újdonsült előzetesek miatt. Mi az utóbbi csoportba tartozunk, ezért nincs is más hátra, mint 2018 blockbusterjeinek kedvcsinálóit egy csokorba összeszedni és gyönyörködni bennük.

Vörös veréb (március 1.)

A Jennifer Lawrence-féle, kémes-Budapesten forgatós krimi újabb szösszenete nem vitt közelebb minket az igazsághoz, de legalább az érdeklődést fenntartja, és megállapítható, hogy a kémnőt alakító Lawrence sok-sok parókát fog hordani a film alatt.

Jurassic World: Bukott birodalom (június 7.)

A Jurassic World leginkább azért volt olyan népszerű, mert a nosztalgia működött, így nem is kérdés, hogy kellett neki egy folytatás. A Bukott birodalom viszont sokkal parásabbnak és nyomasztóbbnak tűnik.

Bosszúállók: Végtelen háború (április 26.)

Marvelék nem igazán tudnak hibázni. Megint bővült a csapat, megint grandiózus és hősies minden és mindenki, és természetesen látványcunami vár ránk április végétől.

Solo: Egy Star Wars-történet (május 24.)

Talán a legjobban várt előzetes természetesen a Solo-mozihoz kapcsolódik. Bár sok minden nem derül ki a trailerből, mármint ami a minőséget és Alden Ehrenreich „hansoloságát” illeti, az biztos, hogy Woody Harrelsonnak én személy szerint jobban örülök, mint bárki másnak a filmből. A végeredmény pedig májusban kiderül.

Hang nélkül (április 12.)

Izgalmas kis thrillernek ígérkezik John Krasinski rendezése, aminek főszereplője is felesége, Emily Blunt mellett. Bár az előzetes rövidke, de annál nyomasztóbb, a folyamatos némaság betartásával és az állandó meneküléssel.

Mission Impossible: Fallout (augusztus 2.)

TomCruise neve már egyet jelent a Mission Impossible-filmekkel, hiszen már húsz éve nem tud elszakadni Ethan Hunt figurájától. Nem is kell neki, hiszen baromi jól áll neki, jól csinálja, a veszélyes ugrásoktól, mászásoktól, esésekről nem is beszélve. A pasi 50 éves elmúlt, mégis úgy repked egyik háztetőről a másikra, mintha nem lenne holnap. És bár a Mission Impossible-filmeket nem elsősorban a sztori miatt szeretjük, hanem a látványért, az tuti, hogy az idei eresztés is megadja nekünk azt, amit kell.

The Cloverfield Paradox

A Cloverfiled-filmek meglepetésszerűen készültek el, a sikerük pedig ezzel volt arányos. Hirtelen jöttek, hirtelen szerettük meg őket és – már megint – mindenféle felhajtás nélkül itt a harmadik rész, amit már nézhetünk is Netflixen. Az előzetes sok mindent nem árul el, de hát ezt ebben az esetben egy kicsit sem bánjuk.

(borító: movieweb.com)

Hozzászólások

További cikkek

Nemcsak a nézőket, hanem a rendezőt is kiborította saját filmje

Hírek

| 2018.05.18. 10:45
Aki szeret jó filmeket nézni, egyben kínozni is magát, és valami oknál fogva szereti Lars von Trier filmjeit, az már nagyon várja A ház, amit Jack épített novemberi …

Ellopták Magnum bajszát

Hírek

| 2018.05.18. 07:30
Az oké, hogy mindent újráznak mostanában, de azért ha már egy klasszikusról van szó – jelen esetben a hawaii inges nyomozóról -, akkor azért illene az alapoknál maradni. Egy szó mint száz: hol a bajusz? És amúgy is minek ez?

Kiderült, mikor érkezik a Sherlock Holmes 3

Hírek

| 2018.05.10. 14:10
A Sherlock Holmes-filmsorozat 3. része 2020 karácsonyán kerül a mozikba – jelentette be a Warner Bros. stúdió.

Hazánkban forgat a Szólíts a neveden főszereplője

Hírek

| 2018.05.08. 00:45
Timothée Chalamet Magyarországon fog V. Henrik bőrébe bújni.

Rambo ötödjére is szétrúg pár segget

Hírek

| 2018.05.07. 14:20
Sokáig úgy nézett ki, hogy annak ellenére, hogy Stallone nagyon benne lenne egy újabb Rambo-filmben, nem fog összejönni a dolog. Most viszont nagyon úgy fest, Rambo ötödjére is szétzúz mindenkit.

Szájat becsuk, fület hegyez – Hang nélkül

Kritikák

| 2018.05.05. 16:05
Az alacsony költségvetésű filmek ugye kétféleképpen sülhetnek el: a kevés pénz miatt vagy minden katasztrofálisan sikerül, süt minden képkockából, hogy itt bizony nincs lóvé, nincs átgondolva …

Garantáltan mindenki kedvence lesz a legújabb magyar animáció

Hírek

| 2018.05.05. 09:00
Talán abban megegyezhetünk, hogy ha magyar animációról van szó, akkor az 1986-os Macskafogó az, amiért mindenki odavan, legyen szó kisgyerekről vagy felnőttről. Most …

John Travoltának jól áll, hogy seggfej lett

Hírek

| 2018.05.04. 13:40
Na persze nem akármilyen seggfej, hanem egy nagyhatalmú maffiafőnök, aki mindenkin átgázol, ha kell.

Mel Gibson újra II. világháborús filmet rendez

Hírek

| 2018.05.02. 16:00
Ami azért annyira nem meglepő választás, hiszen a 2016-os nagy visszatérését is Fegyvertelen katonának köszönheti.

Eljött a Hangya és a Darázs szezonja

Hírek

| 2018.05.02. 14:55
És nem, nem azért mert tombol a tavasz, hanem azért mert tombol a Marvel-univerzum. A Bosszúállók: Végtelen háború hatalmas sikere után nem lesz könnyű hasonlóképpen berobbanni a mozikba, de a rovarok …