Bombafilmek, amik 2018-ban berobbannak

Hírek

| Zita | 2018.02.05. 18:25

Kétféle ember létezik: aki a Super Bowl-t a sport miatt várja és aki az újdonsült előzetesek miatt. Mi az utóbbi csoportba tartozunk, ezért nincs is más hátra, mint 2018 blockbusterjeinek kedvcsinálóit egy csokorba összeszedni és gyönyörködni bennük.

Vörös veréb (március 1.)

A Jennifer Lawrence-féle, kémes-Budapesten forgatós krimi újabb szösszenete nem vitt közelebb minket az igazsághoz, de legalább az érdeklődést fenntartja, és megállapítható, hogy a kémnőt alakító Lawrence sok-sok parókát fog hordani a film alatt.

Jurassic World: Bukott birodalom (június 7.)

A Jurassic World leginkább azért volt olyan népszerű, mert a nosztalgia működött, így nem is kérdés, hogy kellett neki egy folytatás. A Bukott birodalom viszont sokkal parásabbnak és nyomasztóbbnak tűnik.

Bosszúállók: Végtelen háború (április 26.)

Marvelék nem igazán tudnak hibázni. Megint bővült a csapat, megint grandiózus és hősies minden és mindenki, és természetesen látványcunami vár ránk április végétől.

Solo: Egy Star Wars-történet (május 24.)

Talán a legjobban várt előzetes természetesen a Solo-mozihoz kapcsolódik. Bár sok minden nem derül ki a trailerből, mármint ami a minőséget és Alden Ehrenreich „hansoloságát” illeti, az biztos, hogy Woody Harrelsonnak én személy szerint jobban örülök, mint bárki másnak a filmből. A végeredmény pedig májusban kiderül.

Hang nélkül (április 12.)

Izgalmas kis thrillernek ígérkezik John Krasinski rendezése, aminek főszereplője is felesége, Emily Blunt mellett. Bár az előzetes rövidke, de annál nyomasztóbb, a folyamatos némaság betartásával és az állandó meneküléssel.

Mission Impossible: Fallout (augusztus 2.)

TomCruise neve már egyet jelent a Mission Impossible-filmekkel, hiszen már húsz éve nem tud elszakadni Ethan Hunt figurájától. Nem is kell neki, hiszen baromi jól áll neki, jól csinálja, a veszélyes ugrásoktól, mászásoktól, esésekről nem is beszélve. A pasi 50 éves elmúlt, mégis úgy repked egyik háztetőről a másikra, mintha nem lenne holnap. És bár a Mission Impossible-filmeket nem elsősorban a sztori miatt szeretjük, hanem a látványért, az tuti, hogy az idei eresztés is megadja nekünk azt, amit kell.

The Cloverfield Paradox

A Cloverfiled-filmek meglepetésszerűen készültek el, a sikerük pedig ezzel volt arányos. Hirtelen jöttek, hirtelen szerettük meg őket és – már megint – mindenféle felhajtás nélkül itt a harmadik rész, amit már nézhetünk is Netflixen. Az előzetes sok mindent nem árul el, de hát ezt ebben az esetben egy kicsit sem bánjuk.

(borító: movieweb.com)

Hozzászólások

További cikkek

Az Örök tél lett az év legjobb európai tévéfilmje

Hírek

| 2018.10.20. 11:35
Az Örök tél Berlinben az év Legjobb Európai Tévéfilmje díjat nyerte el Prix Europa filmes és tévés seregszemlén – jelentette be Facebookon a film forgatókönyvírója, Köbli Norbert.

Sosem láttuk még így Nicole Kidmant

Hírek

| 2018.10.18. 19:55
A porcelánarcú színésznő sorban forgatja az olyan filmeket és sorozatokat, amikben újra és újra bebizonyítja, hogy egy igazi kaméleon. Viszont ilyen kaméleonként még biztos, hogy nem láttuk.

Megvan, ki rendezi a Fekete Párduc folytatását

Hírek

| 2018.10.15. 19:05
Azért olyan nagyon senki sem lepődött meg, amikor a The Hollywood Reporter lehozta, hogy az első részt is jegyző Ryan Coogler a Fekete párduc második felvonására is.

A-kategóriás fesztiválon debütál a Rossz versek

Hírek

| 2018.10.11. 17:15
Reisz Gábor legújabb filmjének, a Rossz verseknek Tallinnban lesz a világpremierje.

Így még biztos, hogy nem láttuk az első világháborút

Hírek

| 2018.10.11. 16:40
A Gyűrűk urát is jegyző Oscar-díjas Peter Jackson négy évvel ezelőtt kezdett neki nagyszabású projektjébe, aminek köszönhetően teljesen más szemmel nézünk majd az első …

Giga előzetessel támad az Aquaman

Hírek

| 2018.10.07. 17:10
Gigahosszú előzetest kapott a decemberben mozikba kerül Aquaman film, amit talán nem gondoltak annyira át DC-nél.

Clint Eastwood beszáll a drogbizniszbe és mi ennek örülünk

Hírek

| 2018.10.05. 18:25
Eastwood mostanában már inkább csak rendez, de sok év kihagyás után most újra a kamerák elé állt, aminek naná, hogy örülünk.

Nem láttuk még így Sylvester Stallonét

Hírek

| 2018.10.05. 16:00
A hetven éves akcióférfi nem pihen, most a Rambo 5-öt kezdte el promózni.

Amerikai sztárparádéval élesztik fel a francia sikertörténetet

Hírek

| 2018.10.04. 17:55
A Nagy Hollywoodi Remake-gyár újra kitermelt magából egy "mégis minek?" filmet, természetesen tele ismert arcokkal.

Egy nehéz film krónikája - Napszállta

Kritikák

| 2018.09.30. 18:50
A Saul fia sikere után sokan várták Nemes Jeles László új filmjét. Teljesen érthető, viszont az, amit kaptunk a Napszálltával nem épp az, amire számítottunk.