Gary Oldman fia szerint apja sosem volt erőszakos

Hírek

| Tündi | 2018.03.07. 19:55

Mi is megírtuk, hogy az Oscar-gála után szinte egyből lecsapott Donya Fiorento, Gary Oldman volt felesége a friss Oscar-díjas színészre és az Akadémiára, mondván nem igazán érti, hogy mi történt a #metoo-val és a Time’s Up-mozgalommal, ugyanis két olyan embert is díjaztak az est folyamán (a másik Kobe Bryant), akit eddig zaklatással vádoltak.

Fiorentino még 2001-ben azzal vádolta meg Oldmant, hogy a négyéves házasságuk alatt fizikailag és érzelmileg is bántalmazta őt. A színész persze tagadta, hogy bármi is igaz lenne belőle és elmondta, hogy a exe egy elmérgesedett gyermekelhelyezési perben próbálta felhasználni ellene a hamis vádakat.

Azóta már Oldman Gulliver nevű fia is megszólalt az üggyel kapcsolatban, aki a Varietynek juttatott el egy írást, amelyben elmondta, hogy édesapja soha nem bántalmazta az édesanyját. 

Felkavaró és fájdalmas látni, hogy megint ezekről  vádakról írnak az újságok, főleg, hogy évekkel ezelőtt lezárult az egész. Apám ügyében csak ártatlanságról lehet beszélni. Sosem volt semmilyen bűn.

Azt is hozzáfűzte, hogy a gyermekelhelyezési perben annak idején Oldman javára döntött a bíróság, ami szintén azt bizonyítja, hogyha az apja valóban egy erőszakos feleségverő lenne, akkor ez nem így történt volna. Kihangsúlyozta, hogy az is sokat mondó az ügyben, hogy ilyenkor a bíróságok általában az anyáknak szokta odaítélni a gyereket. 

Apám az egyetlen igazi vezérlő csillagom, az egyetlen hősöm. Ő az az ember, akivé egy nap én is válni szeretnék. Az, hogy ő és csak ő nevelt, áldás volt, amiért egész életemben hálás leszek. Anyám élete nagy részében szomorú és zavart ember volt. Tény, hogy ő hozott erre a világra, de nem ő tanította meg, hogyan legyek a részese. Ez a hazugság, az összes hazugsága, a dolgok, amelyekben él, mind „az ő igazsága”, ami csak fájdalmat és nehézséget okozott apámnak és mindannyiunknak ebben a családban. 

Hozzászólások

További cikkek

Visszavonulását fontolgatja Gary Oldman

Hírek

| 2022.11.23. 16:05
Nem tervez élete végéig színészkedni.

Életműdíjat kap Kevin Spacey

Hírek

| 2022.11.06. 08:10
Úgy tűnik, a színész kitaszítottsága már a múlté.

Felmentették Kevin Spacey-t a szexuális zaklatás vádja alól

Hírek

| 2022.10.21. 12:20
Az ügyet az 50 éves Anthony Rapp színész indította, amiért szerinte Spacey 1986-ban illetlenül érintette meg egy 1986-os rendezvényen, amikor Rapp 14 éves volt.

Kiderült, melyik filmet nevezi Magyarország az Oscarra

Hírek

| 2022.09.08. 18:15
Végre megtudtuk, hogy melyik moziért lehet izgulni az Oscar-versenyben. Tősér Ádám taxisblokádról készülő Blokád című alkotása lett a befutó.

Magyar operatőr kapott Emmy-díjat Los Angelesben

Hírek

| 2022.09.05. 13:05
A hétvégén díjazták a filmeseket az Emmy-díj technikai kategóriáiban, ahol Rév Marcell operatőr is díjazott lett.

Oscar-díjat kap Michael J. Fox

Hírek

| 2022.06.22. 13:30
De nemcsak „Marty McFly”, hanem Euzhan Palcy, Diane Warren és Peter Weir is tiszteletbeli Oscart kap idén novemberben.

Újabb nemzetközi elismerést kapott a magyar horror

Hírek

| 2022.04.26. 17:05
Ráadásul egyszerre két díjjal is jutalmazták a Post Mortemet a manchesteri Grimmfesten.

Tíz évre kitiltották az Oscar-gáláról Will Smith-t

Hírek

| 2022.04.09. 09:30
Nem kifizetődő élő adásban pofozkodni.

Oscar-díj: magyar díjazott és egy Will Smith pofon

Hírek

| 2022.03.28. 07:00
A CODA kapta a legjobb film díját, Jane Campion pedig a rendezői Oscart vehette át A kutya karmai közt című filmjéért vasárnap este a 94. Oscar-díjátadó ceremónián Los Angelesben.

Beyoncé és Billie Eilish is fellép a vasárnapi Oscar-díjátadón

Mindenmás

| 2022.03.23. 18:30
Nemcsak a színészeknek, hanem az énekeseknek is kijár majd a reflektorfényből.