Guillermo del Toro a Netflixen fog borzongatni

Hírek

| Tündi | 2018.05.15. 14:45

A Variety számolt be róla, hogy a friss Oscar-díjas Guillermo del Toro egy egész horror-antológiasorozatot készít a Netflixnek. 

A projekt a Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight címen fog futni. Annyit már elárultak del Toro borzongatásáról, hogy a gondozásában készülő filmek “egyaránt kifinomultak és horrorisztikusak lesznek”.

Nem a mexikói filmes fogja az összes részt rendezni, a nagyobb részt inkább az alkotó és executive producereként veszi majd ki a részét a munkából, de azért persze forgatókönyvírásból is jócskán bevállalt. Egyelőre még nem tudni, hogy mikorra mikorra várható a széria, és az sem, hogy hány epizódból fog állni. 

Del Toro legutóbbi filmjének, A víz érintésének idén több Oscar-jelölés és díj is kijutott, a film producere, J. Miles Dale pedig szintén executive producerként jegyzi majd a szériát. 

Del Toronak nem újdonság se a sorozatkészítés, se a Netlfix: korábban már az FX számára elkészítette a The Strain – A kór szériát, a Trollvadászok című animációs sorozattal pedig a streamingszolgáltatónál debütált, amely május 25-én tér vissza a harmadik évadával.

Ez lesz azonban első játékfilm-sorozata a cégnél, a széria pedig az első horror-antológiasorozat a Netflixnél.  

(Borító: remezcla.com)

Hozzászólások

További cikkek

Paul Rudd visszatér a tévéképernyőre

Hírek

| 2018.08.13. 12:25
A 49 éves színésznek, aki mostanság olyan szuperprodukciókban feszít, mint A Hangya vagy az Amerika kapitány: Polgárháború nem új keletű dolog a tévézés

Újra bekúszik az utcákra a pornó

Hírek

| 2018.08.06. 17:05
Tavaly elég nagyot szólt az HBO saját gyártású sorozata, a Fülledt utcák, amely a kora hetvenes évek Amerikájába húzta be a nézőket.

Hoppá! Amerikában is vetítik az Aranyéletet

Hírek

| 2018.08.01. 03:20
Augusztus elsejétől az amerikai HBO is műsorra tűzi a magyar sikersorozatot.

Bill Murray az egyik legmenőbb szerzői filmessel forgat zombi filmet

Hírek

| 2018.07.16. 21:25
Az illető pedig nem más, mint Jim Jarmusch (Szellemkutya, Halhatatlan szeretők), akinek legújabb filmtervéről eddig még csak tudni se lehetett, most azonban már …

Megvannak az idei Emmy-jelöltek

Hírek

| 2018.07.13. 15:25
Befutottak az idei, a televíziózás Oscar-díjának is tartott 70. Primetime Emmy-díj jelöltjei, amelyek között nagy meglepetésekre nem kell számítani, rekordokra viszont már annál inkább.

A zaklatásos botrány óta először szólalt meg Kevin Spacey kollégája

Hírek

| 2018.07.09. 15:20
Azt már ugye tudjuk, hogy Kevin Spacey-t nyolcan is megvádolták szexuális zaklatással, aminek következtében egycsapásra vesztette el munkáit: kivágták …

Budapestre látogathatnak a Csengetett, Mylord? szereplői

Hírek

| 2018.07.06. 08:30
Jelenleg is folyamatban van annak szervezése, hogy a Magyarországon oly népszerű angol sorozat, a Csengetett, Mylord? című sorozat szereplői ellátogassanak Budapestre.

A Szomszédok igazi esszenciája

Mindenmás

| 2018.07.05. 18:00
A mai napig is kultikusnak számító sorozat talán így nyerte el igazán tökéletes formáját. Szigorúan csak rajongóknak!

John Malkovich is beszáll a „pápabizniszbe” Jude Law mellé

Hírek

| 2018.07.04. 09:10
John Malkovich is szerepel Paolo Sorrentino Az ifjú pápa című tévésorozatának folytatásaként készülő, The New Pope (Az új pápa) című szériában.

Sorozatgyilkos a szomszédom

Hírek

| 2018.07.03. 08:35
Nyár van, lógsz a haverokkal, kalandokat, szerelmet keresel és amúgy meg csak szimplán el akarod ütni az időt az unalmas kisvárosban. És lehet, hogy az unalom teszi, de lehet tényleg egyre gyanúsabb a szomszéd pasas...