A Star Wars-vonaton nincsen fék

Hírek

| Zita | 2018.05.16. 18:00

Még épphogy bemutatták Cannes-ban a Han Solo-mozit, máris megvan az újabb spinoff terve Lucaséknak.

Még ki sem hűlt a vászon a cannes-i Han Solo-premier óta (amit szerettek is meg nem is, de ha a film körüli balhékat nézzük, akkor csoda, hogy elkészült), a robogás nem áll meg: újabb spinoffon agyalnak a Lucasfilmnél. Méghozzá azzal a Donald Gloverrel számolnak, aki Lando Calrissiant alakítja a moziban.

Mégis mi a fene történik a Han Solo-film körül?

Zita | 2017.06.27. 14:25 Már többször is lehetett hallani, hogy az épp forgó Han Solo-film környékén valami nagyon nem stimmel. Phil Lord és Chris Miller rendezőpárost is kirúgta a LucasFilm vezetője Kathleen Kennedy, jött Ron Howard, aki épp mostanában próbálja felvenni a lépést a stábbal, ami úgy, hogy a forgatás lassan az utolsó fázisába lép (hiszen már hónapok óta zajlik), elég nehéz.

A fejesek pedig annyira meg vannak vele elégedve, hogy egy egész filmet akarnak karakterére ráhúzni.

Glover karrierje amúgy mostanában brutálisan felívelőben van, mert nem elég, hogy zenél, énekel, dalokat ír, mellesleg olyan filmekben szerepel, mint a Pókember: Hazatérés, vagy az aktuális Han Solo: Egy Star Wars történet.

Cannes-ban persze megrohamozták a Lucasfilm vezetőjét, aki megerősítette:

Lando lesz a következő.

Hozzászólások

További cikkek

Izgalmas szereposztást kapott a Star Wars-sorozat

Hírek

| 2018.12.13. 13:20
Ugye azt eddig is tudtuk, hogy a Disney ezer és egy bőrt akar lehúzni a Star Warsról, szóval nem is kérdés, hogy jön az előzménysorozat, aminek főszereplőjét már eddig is ismertük, most viszont …

Készül a Star Wars-előzménysorozat

Hírek

| 2018.11.12. 12:50
Nincs megállás a Star Wars háza táján. A Disney új streaming szolágáltatása begyújtja a rakétákat és már meg is van a széria főszereplője is.

Han Solo miatt Boba Fett is bukik

Hírek

| 2018.10.29. 15:00
Hivatalosan nem erősítették meg, hogy készülne egyáltalán a mozi, de úgy lehetett tudni, hogy James Mangold készen áll a rendezésére. Úgy tűnik, mégsem.

Szerezd meg Han Solo és Indiana Jones cuccait!

Hírek

| 2018.08.03. 13:00
Persze ha van elég pénzed, ugyanis például Han Solo dzsekijéért a szakértők szerint akár egymillió fontot is perkálhatnak.

Carrie Fisher újra felbukkan a Csillagok háborújában

Hírek

| 2018.07.28. 14:25
Carrie Fisher korábban forgatott jeleneteivel készül el a Csillagok háborúja kilencedik epizódja, de mellette sok régi ismerős arc is szerepel majd. A forgatás a napokban kezdődik.

Visszatér a bajusz a Star Wars legújabb részében

Hírek

| 2018.07.10. 20:25
A bajusz büszke tulajdonosa pedig nem más, mint Lando Calrissian, azaz Billy Dee Williams.

Harrison Ford, a trollmester

Mindenmás

| 2018.05.14. 13:20
Lassan itt van a Solo: Egy Star Wars történet premierje, így nem meglepő, hogy már most ezerfelé szaladgálnak a szereplők és teljesítik a kötelező pr köröket. Na, egy ilyenbe trollkodott bele Ford is.

Éljen a nemzetközi Star Wars-nap!

Mindenmás

| 2018.05.04. 17:55
A Csillagok háborúja-franchise rajongói jól tuják, hogy a május 4-e az bizony több egy sima, napsütötte tavaszi napnál, ugyanis ilyenkor tartják a nemzetközi Star Wars-napot.

Magyarul is vagány a Han Solo-film új előzetese

Hírek

| 2018.04.18. 13:30
Befutott a Solo: Egy Star Wars-történet legújabb előzetesének is a szinkronizált változata.

Látvány és pörgés: itt a Han Solo-film legfrissebb előzetese

Hírek

| 2018.04.09. 15:55
Bár még másfél hónap van hátra, azért már kapunk egy jó kis ütős előzetest a Han Solo előzményfilmez. Nem először látjuk a szereplőket, hiszen már született egy …