Beperelték Johnny Deppet bántalmazásért

Hírek

| Tündi | 2018.07.10. 14:15

Kétségtelen, hogy jobb napokat is megélt már az 55 éves színész, akivel legutóbb még azért foglalkozott a világsajtó, mert elég ijesztően néz ki, most pedig épp bántalmazás miatt perlik.

Deppnek korábban is volt már egy hasonló ügye, amikor volt felesége, Ambar Heard állította a váláskor, hogy a színésznek gyakran eljárt a keze, amikor részeg volt. Heard ezt fotókkal is bizonyította a bíróságon, ám ekkor még mindenki megvédte a Deppet, hogy ő bizony soha nem tenne ilyet és Heard csak a pénzére hajt.

Nos, most úgy látszik, hogy az egykor körberajongott Depp mégiscsak agresszív, ha fullba nyomja a kokót és a piát, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint a színész a City of Lies forgatásán megverte az egyik stábtagot.

Gregg “Rocky” Brooks állítólag a rendező utasítását továbbította a színésznek, miszerint aznapra abba kell hagyniuk a forgatást, mire Depp ordítozni kezdett vele, majd bevitt neki két gyomrost is. Brooks elmondása alapján az 55 éves színész akkor is bűzlött a piától, sőt az egész forgatást végigdrogozta és itta.

via GIPHY

Az incidens után Deppet a testőrei kísérték el a helyszínről, amit a stábtag nem hagyott annyiban, ugyanis beperelte a színészt, de még a stúdiót is, amiért az elbocsájtotta őt, miután nem volt hajlandó írásba adni, hogy nem tesz feljelentést az ügy miatt.

(Borító: metro.co.uk, Fotó: quora.com)

Hozzászólások

További cikkek

Egy botrány krónikája - dokumentumfilm készül a Johnny Depp és Amber Heard közötti perről

Hírek

| 2021.11.22. 12:00
Hónapokig ment az adok-kapok a két színész között, igazi szürreális - vagy filmre kívánkozó? - jogi párharcot …

Michael Caine és Johnny Depp is díjat kap Karlovy Varyban

Hírek

| 2021.08.10. 19:55
Depp úgy tűnik, kezd kijönni a gödörből és egy különdíjat kap, Michael Caine pedig filmművészethez hozzájáruló kimagasló munkájáért kap Kristálygömböt.

Életműdíjat kap Johnny Depp

Hírek

| 2021.08.09. 19:55
A színész a San Sebastián-i filmfesztiválon veheti át az elismerést mint "a kortárs filmművészet egyik legtehetségesebb színésze".

Mégis lehet feleségverőnek hívni Johnny Deppet

Mindenmás

| 2021.03.26. 18:35
Amióta Johnny Depp és Amber Heard válása beindult, nagyon nincs jó szériában a hollywoodi színész.

Koronavírus miatt leállt a Legendás állatok 3 forgatása

Hírek

| 2021.02.04. 13:05
Sok más produkcióhoz hasonlóan a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részének is betett a koronavírus-járvány, hiszen pont tavaly év elején kezdődtek volna forgatási …

Mads Mikkelsen válthatja Johnny Deppet a Legendás állatok folytatásában

Hírek

| 2020.11.11. 19:20
Most már biztos, hogy Johnny Depp távozik a Legendás állatok és megfigyelésük 3-ból, helyét pedig nagy valószínűséggel Mads Mikkelsen veszi majd át. …

Johnny Depp is részt vesz a Zürichi Filmfesztiválon

Hírek

| 2020.09.11. 15:35
A mostanában főleg balhéi miatt felkapott Johnny Depp egy dokumentumfilmmel érkezik a Zürichi Nemzetközi Filmfesztiválra, kolléganője, Olivia Colman pedig életműdíjat kap.

Árulkodó kesztyű mesél Michael Jackson életéről egy bizarr sztoriban

Hírek

| 2019.12.03. 10:30
Elsőre ez egy kicsit zavaros, pedig van értelme. Csak nem egy szokványos nézőpontból.

Johnny Depp rágalmazásért perelte be volt feleségét

Hírek

| 2019.03.04. 08:15
A válás sosem egyszerű, pláne nem akkor ha a világ szeme előtt zajlik az egész, de ha ezt még megfűszerezi egy kis oda-vissza pereskedés, akkor igazán pikáns csak a dolog.

Johnny Depp nélkül megy tovább a Karib-tenger kalózai

Hírek

| 2018.12.25. 12:30
Egy ideje már lehetett tudni, hogy Depp kiszáll a buliból, de hivatalosan most erősítette meg a stúdió a hírt.