Költözik a tetőmozi, meg is van az új hely

Hírek

| Zita | 2018.07.31. 11:40

A név (nagyjából) marad, a hely változik.

A fővárosi tetőmozi, azaz a Budapest Rooftop Cinema jövője is veszélybe került, amikor egy drograzzia kapcsán az eljárás végéig bezárták a Corvin Clubot. Több vetítés így elmaradt, de szerencsére sikerült új helyet találni, így folytatódnak a szabadtéri mozizások.

Augusztus elejétől be is indul a filmnézés, ha nem is Corvintető, de a Corvin Plaza az új helyszín. A program kicsit változik, a Rooftop Cinema a Facebookon erről be is számol:

"Nem hagyjuk cserben a tetőmozi közönségét! Amíg elszállnak a viharfellegek a `Tetőről` addig sem maradtok szabadtéri mozi nélkül

Augusztus 1-től a nyári szezonban alkalmanként egy igazán különleges helyszínen, a Corvin Plaza tetőteraszán vár Benneteket a Budapest Rooftop Cinema Special Edition!"

Hozzászólások

További cikkek

Új mozisorozat indul a belváros szívében

Hírek

| 2017.11.01. 15:25
Az ART+ mozik falai között tematikus vetítéssorozattal várják a filmrajongókat a Budapest Boulevard Cinema című új mozisorozat keretében.

Újra mozizhatunk a tetőn

Hírek

| 2017.05.31. 00:45
Négy vetítéssorozattal – Cinema Classics, Magyarok a háztetőn, Premier Movie Day és French Rooftop Cinema – jelentkezik idén nyáron a Budapest Rooftop Cinema (BRC) a Corvin Club tetőteraszán.