Megverték a Taxi-filmek sztárját Moszkvában, műteni kellett

Hírek

| Zita | 2018.08.08. 08:00

Emlékszünk még a szebb napokat is látott Taxi-filmekre? Samy Naceri volt az, aki a vagány, szerethető rosszfiú volt a filmben. Naceri karaktere a valóságban sem igazán tér el a filmbéli szerepétől, csak a való világban nem igazán szerethető. Ennek meg is lett az eredménye. Megint.

Naceri rendszeresen balhézik, verekszik és kötekedős típus (rendszeresen támadt rá emberekre, megverte barátnőjét, drogügyei is voltak bőven), így talán nem is meglepő, hogy egy moszkvai karaokeklubban is képes volt összekülönbözni pár arccal, akik annyira megverték, hogy a színész zárt koponyasérülést szenvedett. Meg is kellett műteni a Szembetegségek Gelmgolc (Helmholz) Tudományos Kutatóintézetében, a beavatkozás sikeres volt.

Samy Naceri mostanában

A hírek szerint Naceri testvérével, Bibivel tartózkodott a klubban, ahol szóváltásba keveredett egy másik vendéggel, aki erre arcon ütötte az 57 éves színészt. A balhéba többen is csatlakoztak, aminek az lett a vége, hogy három fehérorosz férfit előállítottak.

Naceri egy éve gyakorlatilag Oroszországban él, ahol a fivére által rendezett gengszterkomédiában szerepel. A forgatást várhatóan idén télen fejezi be. Samy Naceri 2015 szeptemberében úgy nyilatkozott, hogy szívesen felvenné az orosz állampolgárságot.

Címkék: Samy Naceri

Hozzászólások