Megindult a sárdobálás Angelina Jolie és Brad Pitt válása körül

Hírek

| Zita | 2018.08.10. 14:50

Egy válás sosem könnyű, pláne akkor nem, ha az a világ szeme előtt zajlik és van egy rakás gyereked. Angelina Jolie meg nem egy könnyű eset, így most Brad Pitt eléggé nehéz helyzetben van.

A pár 12 évig volt együtt, ebből kettőt házasságban éltek, hat gyerekük van, ebből három vér szerinti és három örökbefogadott.

 „Brangelina” , azaz Jolie és Pitt már két éve nincsenek együtt, de a házasságuk hivatalosan még mindig érvényben van, amitől Jolie már annyira ki van bukva, hogy a valóságtól teljesen elrugaszkodott követelései vannak. Ezt pedig már a hollywoodi sztárügyvéd, Laura Wasser sem tudta tolerálni, és otthagyta a színésznőt a válás közepén, oldja meg a sértettségét saját maga.

Persze Jolie-t sem kell félteni, begyújtotta a rakétákat és tervei szerint Brad Pittnek nem hagy semmit. Mármint se pénzt, se gyerekeket. Ezt a bíróság is kissé túlzásnak érezte, sőt, Jolie ragaszkodását és gyerekei kisajátítását károsnak nevezte, ezért Pitt többet találkozhatott a gyerekekkel, ám a színésznő most a pénzen rugózik.

Brad Pitt az elmúlt két évben 9 millió dollárt adott Jolie-nak, amiből a nő vett egy 8 millió dolláros házat, a maradék egymillióból (azaz durván 300 millió forint) kéne valahogy eltengődnie a nagy családnak, és ez csak az az összeg, amit a leendő exférj ad. Jolie pedig azt kifogásolja, hogy ez az összeg igen méltánytalanul kevés.

Nem csoda ezek után, hogy Pitt ügyvédei hazugnak és manipulatívnak írják le Jolie-t, aki szinte semmiből sem akar engedni. Szép dolog a szerelem…már ameddig tart és nem Angelina Jolie az exed.

Hozzászólások

További cikkek

Mindenki más is lehetett volna Neo, azután jött csak Keanu Reeves

Mindenmás

| 2019.03.27. 12:35
Hosszú út vezetett odáig, míg kialakult a patent színészgárda a most húsz éves Mátrixhoz, és igen meglepő nevek is felmerültek az előkészítés során.

Magyarul is ütősnek ígérkezik Tarantino új filmje

Hírek

| 2019.03.26. 11:55
Alig egy hete, hogy befutott Quentin Tarantino új filmjének, a Volt egyszer egy Hollywoodnak az első előzetese, szerencsére nem kellett sokat várni a szinkronos verzióra sem.

Befutott Tarantino új filmjének első előzetese

Hírek

| 2019.03.20. 15:30
A fél világ bezsongott, mikor kiderült, hogy Tarantino új filmen dolgozik a másik fele pedig akkor, amikor szép lassan elkezdték csepegtetni a szereplők listáját, hiszen kb egész Hollywoodot …

Quentin Tarantino legújabb filmje már plakáton köszön vissza ránk

Hírek

| 2019.03.18. 15:50
Nagyon messze van még a nyár, hogy teljes egészében láthassuk Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmjét, ezért még be kell érnünk egy plakáttal.

Üldözős thrillerben láthatjuk viszont Angelina Joliet

Hírek

| 2019.01.29. 12:35
Angelina Jolie is szerepel a Those Who Wish Me Dead (Akik a halálomat akarják) című thrillerben, amelyet Taylor Sheridan rendez a saját forgatókönyvéből.

Exkluzív fotók érkeztek Quentin Tarantino új filmjéhez

Hírek

| 2019.01.26. 13:25
Megérkeztek az első hivatalos fotók Quentin Tarantino új, 1969-ben játszódó filmjéhez, amiben fél Hollywood szerepel.

Megvan Burt Reynolds utódja Tarantino új mozijában

Hírek

| 2018.09.30. 11:25
A Deadline értesülései szerint Bruce Dern vette át elhunyt barátja, Burt Reynolds szerepét Quentin Tarantino Once Upon a Time in Hollywood című filmjében.

Bosszúthriller főszerepében tér vissza Angelina Jolie

Hírek

| 2018.09.20. 13:35
Az Oscar-díjas Angelina Joliet hamarosan egy 19. század végén játszódó bosszúthriller főszerepében láthatjuk viszont.

Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője

Hírek

| 2018.08.18. 13:25
A Forbes magazin szerint Scarlett Johansson lett a világ legjobban fizetett színésznője 2018-ban.

Nézd meg, hogy fog kinézni Margot Robbie Tarantino új filmjében!

Hírek

| 2018.08.07. 18:55
cccSzép lassan csordogálnak az infók Quentin Tarantino következő filmje, a Volt egyszer egy Hollywood kapcsán.