Elkaszálhatják Woody Allen legújabb filmjét

Hírek

| Zita | 2018.08.31. 12:55

Woody Allen már 2017-ben leforgatta az A Rainy Day in New York című filmjét, de egyelőre nincs a láthatáron semmiféle premierdátum.

Annak ellenére, hogy igencsak jó húzónevek szerepelnek a stáblistán (Selen Gomez, Timothée Chalamet, Liev Schreiber, Elle Fanning, Jude Law) mivel a stúdió, vagyis az Amazon nem igazán akarja bemutatni a filmet.

Nagy valószínűséggel ennek oka a 2017 őszén kirobbant MeToo mozgalom és az, hogy újra elővették Woody Allen molesztálós ügyét. Köztudott ugyanis 2014 óta, hogy Allent megvádolta lánya, Dylan azzal, hogy még gyerekkorában zaklatta. Bár a vizsgálatok alapján Allent nem találták bűnösnek, felmerült a gyanú, hogy az anya, Mia Farrow volt az, aki sértettségből próbálta besározni egykori élettársát, azaz Allent, felhasználva lányát. Ezt többek között Dylan Farrow testévre is állítja.

Woody Allen lánya szerint apja „túl régóta hazudik"

Woody Allen nevelt lánya, Dylan Farrow csütörtökön szólalt meg először a tévékamerák előtt a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti g yermekmolesztálási vádakkal kapcsolatban és elmondta, hogy Allen "túl régóta hazudik"; azt kívánja, bárcsak vádat emeltek volna ellene amiatt, hogy gyermekkorában molesztálta őt.

A MeToo mozgalom kirobbanásával a A Rainy Day in New York szereplői és olyan színészek is, akik régebben dolgoztak a rendezővel mélyen elítélték őt, és voltak, akik például a filmért kapott gázsijukat is felajánlották a szexuális erőszak áldozatainak.

Az, hogy mégis mi lesz a sorsa a mozinak és az Amazon lép-e valamit az ügyben, még rejtély, de a pénz mint tudjuk elég nagy úr.

Címkék: Woody Allen

Hozzászólások

További cikkek

Woody Allen visszavonta visszavonulását

Hírek

| 2022.09.20. 11:35
Alig két nap kellett hozzá.

Woody Allen visszavonul

Hírek

| 2022.09.19. 12:40
Párizsban készülő filmje lesz az utolsó.

Dokumentumfilmben járnak utána a Woody Allen ellen felhozott zaklatási vádaknak

Hírek

| 2021.02.07. 16:00
Több évtizede keringenek hírek arról, hogy a filmrendező szexuálisan zaklatta nevelt lányát, ám a rendező a mai napig tagadja a vádakat. …

Woody Allen filmjével nyit a San Sebastián-i filmfesztivál

Hírek

| 2020.06.26. 17:10
Allent Amerikában nem szívesen fogadják el mostanában, Spanyolországban úgy tűnik, ez másképp van.

Az újabb botrány miatt nem adják ki Woody Allen önéletrajzát

Hírek

| 2020.03.08. 13:05
Lassan már nincs olyan megmozdulása Woody Allennek, ami ne váltana ki hatalmas népharagot, most éppen az Oscar-díjas rendező új életrajzi könyve miatt mozgolódnak az …

Woody Allen-napot tartanak vasárnap Budapesten

Hírek

| 2019.11.21. 14:05
Még az időjárás is a hazai Woody Allen-nap kezére játszik, hiszen mikor máskor nézne az ember szívesebben neurotikus értelmiségi figurákat nagyvásznon, mint egy esős vasárnap? Na, ugye!

Scarlett Johansson szerint Woody Allen ártatlan

Hírek

| 2019.09.05. 11:00
Woody Allen zaklatási botrányát nemrégiben újra felkapta a sajtó, viszont most a világhírű színésznő is kifejtette erről véleményét.

Senkinek sem kell Woody Allen memoárja

Hírek

| 2019.05.03. 13:05
A 83 éves rendező megírta memoárját, amiben persze semmi meglepő nincs, hiszen egy nagy karrierrel a háta mögött biztos, hogy volt mondanivalója. Csakhogy ez jelenleg senkit nem érdekel.

Spanyolországban forgat Woody Allen

Hírek

| 2019.02.28. 13:35
A rendezőre mostanában rájár a rúd, viszont a filmezésnek ez nem szab gátat.

Woody Allen beperelte az Amazont

Hírek

| 2019.02.08. 11:00
A BBC információi szerint Woody Allen beperelte az Amazont, amiért a cég szerződése ellenére sem forgalmazza a rendező A Rainy Day in New York című új filmjét Allen zaklatási botránya miatt.