Bryan Singer jó előre elutasít minden ellene felhozott vádat

Hírek

| Zita | 2018.10.16. 07:45

Hamarosan mozikba kerül a Queen-film, azaz a Bohém Rapszódia, és ezzel egy időben az Esquire is készül kiadni egy nagyobb cikket a film rendezőjéről, Bryan Singerről. A megjelenő anyag viszont nem kimondottan a film méltatásáról, mindinkább Singer botrányos viselkedéséről fog szólni. A rendező pedig már most próbálja menteni a menthetőt.

Nem épp így képzelte a Bohém Rapszódiának megjelenését Bryan Singer, aki már a lap cikkének megjelenése előtt tisztázni akarja magát bizonyos vádak alól. Ez nem ismeretlen terep a rendezőnek, ugyanis sejthető, hogy megint a zaklatásos balhéit veszik majd elő, és azt, hogy a Queen-film kapcsán is többször visszaélt hatalmával.

A rendező már most elmondta, hogy az Esquire színtiszta hazugságot állít, és nagyon nem helyes emberek karrierjével játszani és felelőtlenül vádaskodni.

Eddig Singernek sikerült megúsznia nagyobb érvágás nélkül az ilyen és ehhez hasonló ügyeket, mivel például amikor 2014-ben két alkalommal és 2017-ben is megvádolták szexuális zaklatással, és nemi erőszakkal, ám az egyik esetben kiderült, hogy a vádló hazudott, a másik ügyet pedig ejtették.

Mindenesetre Singer neve rendszeresen felbukkan, ha zaklatásról, visszaélésekről és erőszakról van szó, viszont eddig ebből különösebben nem lett gondja. Problémás viselkedéséből annál inkább, ugyanis a Bohém Rapszódia forgatásának befejezése előtt két héttel ki is rúgták a produkcióból, mert rendszeresen késett és nem profihoz méltóan viselkedett. Ennek ellenére még ő van feltüntetve rendezőnek, de most izgulhat, hogy az lap mivel rukkol elő múltjával kapcsolatban.

(borító: variety.com)

Hozzászólások

További cikkek

Ejtették az egyik zaklatási vádat Kevin Spacey ellen

Hírek

| 2019.07.18. 11:00
A BBC News beszámolója szerint egy amerikai bíróság ejtette Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét, miután a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon.

Ejthetik Kevin Spacey zaklatási ügyét

Hírek

| 2019.07.10. 13:55
Még tavaly decemberben emeltek vádat Kevin Spacey ellen, miszerint három évvel ezelőtt szexuálisan molesztált egy tizennyolc éves fiút egy bárban.

Madonnát is szexuális ajánlatokkal zaklatta Harvey Weinstein

Hírek

| 2019.06.06. 21:55
Madonna szerint amikor 1991-ben együtt dolgozott Harvey Weinsteinnel, a producer szexuális ajánlatokkal zaklatta, és "átlépte a határokat".

Lezárták a nemi erőszak miatti nyomozást Gérard Depardieu ellen

Hírek

| 2019.06.05. 09:15
Lezárták a francia ügyészek a Gérard Depardieu francia filmsztár ellen szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében indított nyomozást és ejtették az ügyet.

Az Akadémiát nem érdeklik Polanski próbálkozásai

Hírek

| 2019.04.24. 12:35
A rendezőnek nem sikerült visszakerülnie a pikszisbe.

Roman Polanski beperli a Filmakadémiát

Hírek

| 2019.04.22. 12:40
Roman Polanskit még tavaly zárta ki köreiből az Akadémia. A rendező vissza akarja kapni tagságát és perel.

Geoffrey Rush pert nyert az ellene felhozott szexuális zaklatás ügyében

Hírek

| 2019.04.11. 17:40
Az ausztrál Daily Telegraph-ban jelent meg egy cikk, ami állította, hogy a színész helytelen szexuális magatartás tanúsított egy színházi előadáson.

Megszüntették a nemi erőszak miatti nyomozást Luc Besson ellen

Hírek

| 2019.02.26. 11:20
A francia ügyészség megszüntette az eljárást Luc Besson ügyében, a francia rendező ellen még májusban tett feljelentést egy belga-holland színésznő többszörös …

Mi volt Michal Jackson sötét titka?

Hírek

| 2019.02.21. 10:15
A kilencvenes években kezdett el terjedni az a hír, hogy a világhírű énekes gyerekeket molesztált Neverland nevű birtokán. Volt nyomozás, peren kívüli megegyezés és számos áldozat, aki állította: Michael Jackson …

Woody Allen beperelte az Amazont

Hírek

| 2019.02.08. 11:00
A BBC információi szerint Woody Allen beperelte az Amazont, amiért a cég szerződése ellenére sem forgalmazza a rendező A Rainy Day in New York című új filmjét Allen zaklatási botránya miatt.