Jön a Breaking Bad-film!

Hírek

| Tündi | 2018.11.07. 12:45

Bombaként robbant a hír, miszerint filmet készítenek a tévétörténelem egyik legjobb sorozatából, a Breaking Badből, vagy ahogy kis hazánkban futott a Totál szívásból. 

Szinte már az összes külföldi filmes oldal tényként kezeli, hogy filmen is viszont láthatjuk Albuquerque nem túl idilli atmoszféráját, azonban a produkciót még nagy titok övezi.

Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy kik fognak újra felbukkani a már ismert szereplők közül, vagy hogy egyáltalán számíthatunk- e a jelenlétükre, tehát bármi lehet még a dologból, egy előzményfilmtől kezdve egy teljesen új sztoriig, ami annyiban kapcsolódik csak a sikerszériához, hogy az ott megismert univerzumban játszódik. 

Ami biztos, hogy egyelőre Greenbriar munkacímen fut a két órásra tervezett film és egy elrabolt ember menekülését fogja bemutatni. A forgatókönyvön pedig a sorozatot is jegyző Vince Gilligan dolgozik, aki nagy valószínűséggel a rendezői feladatokat is ellátja majd. A film már az előkészületi fázisban van,  forgatása is hamarosan megkezdődik Új-Mexikóban, ami tervek szerint februárig tart majd. 

via GIPHY

Mi egyelőre nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy hogy is nézne ki egy olyan film, ami az eredeti széria eseményei után játszódna, hiszen Walter White története elég végleges és zseniális lezárást kapott. Szóval nem nagyon kéne megpiszkálni a dolgokat, előzménynek pedig már ott a szintén kiváló Better Call Saul sorozat, ami jövőre már az ötödik évaddal tér vissza. 

(Borító: thedrinksbusiness.com)

Hozzászólások

További cikkek

A Ruben Brandt, a gyűjtő és a Napszállta is díjjal távozott a sevillai filmfesztiválról

Hírek

| 2018.11.19. 14:00
Milorad Krstic alkotása a legjobb forgatókönyv, a legjobb elsőfilm és az andalúz forgatókönyvíró szövetség díját …

Megvan, mikor érkezik a Trónok harca befejező évada

Hírek

| 2018.11.14. 13:00
Már az egész világot lázban tartotta, mikor derül ki végre, hogy ki ülhet a Vastrónra, most pedig végre kiderült.

Készül a Star Wars-előzménysorozat

Hírek

| 2018.11.12. 12:50
Nincs megállás a Star Wars háza táján. A Disney új streaming szolágáltatása begyújtja a rakétákat és már meg is van a széria főszereplője is.

Durva titkokból a True Detective harmadik évadában sem lesz hiány

Hírek

| 2018.11.03. 14:50
Elsőre nagyon senki sem jött lázba, mikor kiderült, hogy a True Detective (A törvény nevében) kap egy harmadik évadot is...

Megvan a Trónok harca előzménysorozatának főszereplője

Hírek

| 2018.10.31. 10:45
Lerántotta az HBO a leplet a Trónok harca előzménysorozatának a főszereplőjéről, aki nem más, mint a kétszeres Oscar-jelölt Naomi Watts (Mulholland Drive - A sötétség útja, …

Liam Neeson és fia a filmvásznon próbálják majd helyrehozni a kapcsolatukat

Hírek

| 2018.10.30. 12:05
A Variety úgy tudja, hogy Liam Neeson hanyagolja egy kicsit a könyörtelen bosszúálló szerepét, helyett egy bohém, londoni művészként láthatjuk …

Újra mozikba kerül A tanú és a Hannibál tanár úr

Hírek

| 2018.10.25. 12:55
A Filmarchívum jóvoltából ismét nagyvásznon élvezhetjük a magyar filmgyártás két klasszikusát is, ráadásul teljes körűen restaurált változatban.

Az Örök tél lett az év legjobb európai tévéfilmje

Hírek

| 2018.10.20. 11:35
Az Örök tél Berlinben az év Legjobb Európai Tévéfilmje díjat nyerte el Prix Europa filmes és tévés seregszemlén – jelentette be Facebookon a film forgatókönyvírója, Köbli Norbert.

Meghalt a Walking Dead sztárja

Hírek

| 2018.10.07. 12:15
Szombaton, 76 éves korában hunyt el Scott Wilson színész, akit legtöbben a Walking Dead állatorvosaként, Hershel Greene-ként ismertek – számolt be róla a TMZ.

Amerikai sztárparádéval élesztik fel a francia sikertörténetet

Hírek

| 2018.10.04. 17:55
A Nagy Hollywoodi Remake-gyár újra kitermelt magából egy "mégis minek?" filmet, természetesen tele ismert arcokkal.