Jön a Breaking Bad-film!

Hírek

| Tündi | 2018.11.07. 12:45

Bombaként robbant a hír, miszerint filmet készítenek a tévétörténelem egyik legjobb sorozatából, a Breaking Badből, vagy ahogy kis hazánkban futott a Totál szívásból. 

Szinte már az összes külföldi filmes oldal tényként kezeli, hogy filmen is viszont láthatjuk Albuquerque nem túl idilli atmoszféráját, azonban a produkciót még nagy titok övezi.

Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy kik fognak újra felbukkani a már ismert szereplők közül, vagy hogy egyáltalán számíthatunk- e a jelenlétükre, tehát bármi lehet még a dologból, egy előzményfilmtől kezdve egy teljesen új sztoriig, ami annyiban kapcsolódik csak a sikerszériához, hogy az ott megismert univerzumban játszódik. 

Ami biztos, hogy egyelőre Greenbriar munkacímen fut a két órásra tervezett film és egy elrabolt ember menekülését fogja bemutatni. A forgatókönyvön pedig a sorozatot is jegyző Vince Gilligan dolgozik, aki nagy valószínűséggel a rendezői feladatokat is ellátja majd. A film már az előkészületi fázisban van,  forgatása is hamarosan megkezdődik Új-Mexikóban, ami tervek szerint februárig tart majd. 

via GIPHY

Mi egyelőre nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy hogy is nézne ki egy olyan film, ami az eredeti széria eseményei után játszódna, hiszen Walter White története elég végleges és zseniális lezárást kapott. Szóval nem nagyon kéne megpiszkálni a dolgokat, előzménynek pedig már ott a szintén kiváló Better Call Saul sorozat, ami jövőre már az ötödik évaddal tér vissza. 

(Borító: thedrinksbusiness.com)

Hozzászólások

További cikkek

Újra közös filmet forgat Bill Murray és Sofia Coppola

Hírek

| 2019.01.17. 10:05
Sofia Coppola 15 évvel az Elveszett jelentés című Oscar-díjas filmje után ismét Bill Murray főszereplésével forgat.

Kiderült, mikor indul a Trónok harca fináléja

Hírek

| 2019.01.15. 13:05
Az HBO korábban már bejelentette, hogy áprilisban láthatjuk viszont Havas Jont és társait, azt viszont még nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor is. Most már ez sem titok.

15 év után véget ér a Gyilkos elmék

Hírek

| 2019.01.12. 19:15
A Variety írta meg, hogy a már bejelentett tizenötödik évaddal véget ér a CBS egyik legnépszerűbb sorozata, a Gyilkos elmék.

Al Pacino a tévében fog nácikra vadászni

Hírek

| 2019.01.12. 17:50
Az Oscar-díjas színész az Amazon tízrészes tévésorozatban vállalt be egy komolyabb szerepet.

A Bohém rapszódiát és Lady Gagát is díjazták az idei Golden Globe-on

Hírek

| 2019.01.07. 08:50
Helyi idő szerint vasárnap este hetvenhatodik alkalommal adta át Los Angelesben a Hollywood Foreign Press Assacoation (HFPA), azaz a Hollywoodi Külföldi …

Az Aranyélet, mint vígjáték? Miért is ne?

Hírek

| 2018.12.31. 12:55
Nem, ez nem egy spinoff, vagy egy újabb felesleges folytatása az egyik legjobb magyar sorozatnak. Legyen elég annyi, hogy a vágószoba csodákra képes, ha elég kreatív az ember.

Mundruczó Kornél beleássa magát a pornóiparba

Hírek

| 2018.12.22. 16:35
Nem, nem arról van szó, hogy a rendező más jellegű filmeket készítene a továbbiakban, hanem egy sorozaton dolgozik, ami a pornóipar viszontagságairól szól majd.

Izgalmas szereposztást kapott a Star Wars-sorozat

Hírek

| 2018.12.13. 13:20
Ugye azt eddig is tudtuk, hogy a Disney ezer és egy bőrt akar lehúzni a Star Warsról, szóval nem is kérdés, hogy jön az előzménysorozat, aminek főszereplőjét már eddig is ismertük, most viszont …

Megvannak a 76. Golden Globe jelöltjei

Hírek

| 2018.12.07. 10:05
Bejelentették az Oscar előszobájának is tartott Hollywoodban élő külföldi újságírók által alapított díj (Hollywood Foreign Press Association - HFPA), azaz a Golden Globe jelöltjeit.

Nemzetközi fődíjat nyert a Remélem legközelebb sikerül meghalnod:)

Hírek

| 2018.12.03. 08:30
Reisz Gábor mellett Schwechtje Mihály első játékfilmje, a Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) is nemzetközi elismerésben részesült a hétvégén.