Jennifer Lawrence is belekeveredett a Weinstein-ügybe?

Hírek

| Zita | 2018.12.17. 19:40

Az egykor híres, mára már csak hírhedt amerikai producerről, Harvey Weinsteinről több mint egy éve derült ki először, hogy számtalan nőt zaklatott, molesztált az elmúlt évtizedekben. Most egy újabb nő állítja ugyanezt, illetve azt, hogy Lawrence állítólag lefeküdt Weinsteinnel.

Egy neve elhallgatását kérő színésznő nyilatkozott a napokban arról, hogy még 2013-ban, amikor 22 éves volt, találkozott Weinsteinnel a Sundance Filmfesztiválon. A történet már-már szokásos: a lány felment a férfi hotelszobájába szerepekről beszélni, és amikor kiment a mosdóba, a producer követte, és bár a lány hiába ellenkezett, Weinstein ráélvezett a szoknyájára.

Később egy filmbemutatón utáni bulin találkoztak, ahol a producer újra követte a mosdóba a színésznőt, ahol erőszakosan elkezdte tapogatni, illetve New Yorkban - szintén egy megbeszélésen - a férfi erőszakkal lefogta és orálisan kielégítette.

A fiatal lány teljesen kibukott, Weinsten pedig állítólag nem értette mi a probléma, hiszen „még csak meg sem baszta” a lányt, és megkérdezte, hogy „egyáltalán akar-e színésznő lenni”?

A neve elhallgatását kérő nő beszámolója szerint ekkor jött szóba Jennifer Lawrence a képbe, mivel Weinstein vele példálózott, azaz, hogy ő is hagyta magát a producernek, vagyis lefekdült vele, aztán lássanak csodát, máris Oscar-díjas.

A felhozott vádakat Weinstein jogi képviselői természetesen tagadják, illetve megszólalt az ügyben Jennifer Lawrence is, aki csak annyit mondott, hogy Weinstein és közte csakis munkakapcsolat volt, és ez a történet is nagyon jó példája annak, hogy hogyan viselkedik egy szexuális ragadozó a nők közelében.

A mostani ügy már a Los Angeles-i bírósághoz került.

(borító: businessinsider.com)

Hozzászólások

További cikkek

Ejthetik Kevin Spacey zaklatási ügyét

Hírek

| 2019.07.10. 13:55
Még tavaly decemberben emeltek vádat Kevin Spacey ellen, miszerint három évvel ezelőtt szexuálisan molesztált egy tizennyolc éves fiút egy bárban.

Madonnát is szexuális ajánlatokkal zaklatta Harvey Weinstein

Hírek

| 2019.06.06. 21:55
Madonna szerint amikor 1991-ben együtt dolgozott Harvey Weinsteinnel, a producer szexuális ajánlatokkal zaklatta, és "átlépte a határokat".

Lezárták a nemi erőszak miatti nyomozást Gérard Depardieu ellen

Hírek

| 2019.06.05. 09:15
Lezárták a francia ügyészek a Gérard Depardieu francia filmsztár ellen szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében indított nyomozást és ejtették az ügyet.

Az Akadémiát nem érdeklik Polanski próbálkozásai

Hírek

| 2019.04.24. 12:35
A rendezőnek nem sikerült visszakerülnie a pikszisbe.

Roman Polanski beperli a Filmakadémiát

Hírek

| 2019.04.22. 12:40
Roman Polanskit még tavaly zárta ki köreiből az Akadémia. A rendező vissza akarja kapni tagságát és perel.

Geoffrey Rush pert nyert az ellene felhozott szexuális zaklatás ügyében

Hírek

| 2019.04.11. 17:40
Az ausztrál Daily Telegraph-ban jelent meg egy cikk, ami állította, hogy a színész helytelen szexuális magatartás tanúsított egy színházi előadáson.

Megszüntették a nemi erőszak miatti nyomozást Luc Besson ellen

Hírek

| 2019.02.26. 11:20
A francia ügyészség megszüntette az eljárást Luc Besson ügyében, a francia rendező ellen még májusban tett feljelentést egy belga-holland színésznő többszörös …

Mi volt Michal Jackson sötét titka?

Hírek

| 2019.02.21. 10:15
A kilencvenes években kezdett el terjedni az a hír, hogy a világhírű énekes gyerekeket molesztált Neverland nevű birtokán. Volt nyomozás, peren kívüli megegyezés és számos áldozat, aki állította: Michael Jackson …

Woody Allen beperelte az Amazont

Hírek

| 2019.02.08. 11:00
A BBC információi szerint Woody Allen beperelte az Amazont, amiért a cég szerződése ellenére sem forgalmazza a rendező A Rainy Day in New York című új filmjét Allen zaklatási botránya miatt.

Pedofilbotrányai miatt nem kaphat díjat a Bohém rapszódia rendezője

Hírek

| 2019.02.07. 17:50
A Bohém rapszódia sok kritikát kapott, ennek ellenére nagy népszerűségnek örvend. Ez viszont korántsem mondható el a film rendezőjéről, Bryan Singerről.