A világ egyik legrosszabb filmese most cápával riogat

Hírek

| Zita | 2019.02.12. 16:50

Tommy Wiseau neve egyet jelent a filmgyártás legaljával. Hozzá kapcsolódik a 2003-as A szoba című "mestermű" is, aminek egyszerre volt forgatókönyvírója, rendezője, producere és főszereplője. A film olyan rosszul sikerült, hogy igazi kultusz alakult ki körülötte, elvetemült rajongók kívülről megtanulták a film kulcsjeleneteit és mondatait, a furcsa Wiseau pedig sztár lett.

Igazi antisztár, és bár rendezőnek és színésznek is kimondottan pocsék, mégis nem lehet őt nem szeretni, mert elhatározása és magabiztossága akkora, hogy újra és újra felbukkan a filmes körökben. Bár ne tenné, de a trash rajongóknak kifejezetten üdítő színfolt. Erre a jelenségre csapott le pár évvel ezelőtt James Franco is, aki A szoba című film elkészítésének körülményeit és a Wiseau-jelenséget vitte vászonra A katasztrófaművész címmel. Kapott is érte Golden Globe-ot (Oscar is lett volna belőle, de a metoo elsöpörte Francot).

Szóval a legújabb gagyi film, a Big Shark nem attól lesz poén, mert egy újabb szörnyűség, amin hőbörögni és/vagy szörnyülködni lehet, hanem az a lényege, hogy Tommy Wiseau készítette, és természetesen szerepel is a moziban.

A végeredmény pedig már az előzetesen is látszik, tömör gyönyör: rossz effektek, kínos színészi játék, életidegen jelenetek. És ez még csak az előzetes.

Katt a bűnös élvezetre:

Hozzászólások

További cikkek

Befutott az élőszereplős Mulan első előzetese

Hírek

| 2019.07.08. 13:10
Lassan már követni sem lehet, hogy a Disney éppen melyik meséből csinál élőszereplős verziót, ami biztos, hogy megérkezett az egyik soron következő projektjének, a Mulan filmváltozatának első …

Megérkezett az első kedcsináló Charlie legújabb angyalaihoz

Hírek

| 2019.06.30. 15:50
Mi is megírtuk, hogy a korábban több szériát és mozit is megélt Charlie angyalai kap egy újabb feldolgozást, amihez már meg is érkezett az első előzetes.

Megérkezett az első szinkronos előzetes Melissa McCarthy gengszterfilmjéhez

Hírek

| 2019.06.26. 17:10
Idén nyáron debütál a hazai mozikban Ollie Masters 2015-ös, a DC Comics-nál megjelent képregényének filmadaptációja, A bűn királynői, melyhez …

Befutott Brad Pitt sci-fijének első magyar előzetese

Hírek

| 2019.06.20. 21:50
Nem kellett sokat várni, hogy megérkezzen Brad Pitt első űrbéli mozijának, az Ad Astra – Út a csillagokba című sci-fi első magyar előzetese.

Megérkezett A ragyogás folytatásának első előzetese

Hírek

| 2019.06.14. 14:40
Már egy ideje lehetett tudni, hogy megfilmesítik Stephen King 1977-ben megjelent klasszikusának, A ragyogásnak a folytatását is, ami 2013-ban került a polcokra.

DiCaprio már magyarul is írtja a nácikat Tarantino legújabb filmjének az előzetesében

Hírek

| 2019.05.29. 14:40
Befutott a második magyar nyelvű előzetes is Quentin Tarantino legújabb, kilencedik filmjéhez a Volt egyszer egy... Hollywoodhoz.

Megérkezett az élőszereplős Sonic-film első magyar előzetese

Hírek

| 2019.05.01. 20:10
Sajnos lassan már ott tartunk, hogy meg sem lepődünk, ha meghalljuk, hogy egy újabb animációs film vagy videójáték kap élőszereplős filmváltozatot.

Befutott a Star Wars IX. első magyar előzetese

Hírek

| 2019.04.29. 15:15
Miközben az egész világ Trónok harca és Bosszúállók lázban ég, arról sem szabad elfeledkezni, hogy egy másik jelentős történet is véget ér még az idén, hiszen a Star Wars-saga is lezárul.

Megérkezett Joaquin Phoenix Joker-filmjének első előzetese

Hírek

| 2019.04.03. 16:25
Joker karakterét legutóbb az Öngyilkos Osztagban láthattuk, ám a Jared Leto-féle karakter messze alulmúlta a várakozásokat, így - nem túl meglepő módon - a Warner gyorsan …

Iggy Poppal és Bill Murray-vel erősít Jim Jarmusch zombimozija

Hírek

| 2019.04.01. 17:45
Mostanában elszaporodtak a zombis filmek, és már megszoktuk az élőhalottakat a vásznon, viszont ha megtudjuk, hogy jönnek a zombik Jim Jarmusch rendezésében, és a buliban …