A világ egyik legrosszabb filmese most cápával riogat

Hírek

| Zita | 2019.02.12. 16:50

Tommy Wiseau neve egyet jelent a filmgyártás legaljával. Hozzá kapcsolódik a 2003-as A szoba című "mestermű" is, aminek egyszerre volt forgatókönyvírója, rendezője, producere és főszereplője. A film olyan rosszul sikerült, hogy igazi kultusz alakult ki körülötte, elvetemült rajongók kívülről megtanulták a film kulcsjeleneteit és mondatait, a furcsa Wiseau pedig sztár lett.

Igazi antisztár, és bár rendezőnek és színésznek is kimondottan pocsék, mégis nem lehet őt nem szeretni, mert elhatározása és magabiztossága akkora, hogy újra és újra felbukkan a filmes körökben. Bár ne tenné, de a trash rajongóknak kifejezetten üdítő színfolt. Erre a jelenségre csapott le pár évvel ezelőtt James Franco is, aki A szoba című film elkészítésének körülményeit és a Wiseau-jelenséget vitte vászonra A katasztrófaművész címmel. Kapott is érte Golden Globe-ot (Oscar is lett volna belőle, de a metoo elsöpörte Francot).

Szóval a legújabb gagyi film, a Big Shark nem attól lesz poén, mert egy újabb szörnyűség, amin hőbörögni és/vagy szörnyülködni lehet, hanem az a lényege, hogy Tommy Wiseau készítette, és természetesen szerepel is a moziban.

A végeredmény pedig már az előzetesen is látszik, tömör gyönyör: rossz effektek, kínos színészi játék, életidegen jelenetek. És ez még csak az előzetes.

Katt a bűnös élvezetre:

Hozzászólások

További cikkek

Megérkezett Joaquin Phoenix Joker-filmjének első előzetese

Hírek

| 2019.04.03. 16:25
Joker karakterét legutóbb az Öngyilkos Osztagban láthattuk, ám a Jared Leto-féle karakter messze alulmúlta a várakozásokat, így - nem túl meglepő módon - a Warner gyorsan …

Iggy Poppal és Bill Murray-vel erősít Jim Jarmusch zombimozija

Hírek

| 2019.04.01. 17:45
Mostanában elszaporodtak a zombis filmek, és már megszoktuk az élőhalottakat a vásznon, viszont ha megtudjuk, hogy jönnek a zombik Jim Jarmusch rendezésében, és a buliban …

Befutott az Annabelle 3 első előzetese

Hírek

| 2019.03.31. 13:45
Idén nyáron Annabelle ismét visszatér, hogy riogassa a népet, ezúttal Ed és Lorraine Warren otthonában szabadítja el a terrort.

Megérkezett a Bosszúállók: Végjáték új szinkronos előzetese

Hírek

| 2019.03.28. 13:30
A Bosszúállók: Végjáték legújabb magyar előzetesében egy kicsit felidézik kedvenc hőseink múltját, szerencsére azért új jeleneteket is láthatunk az alig egy …

Magyarul is ütősnek ígérkezik Tarantino új filmje

Hírek

| 2019.03.26. 11:55
Alig egy hete, hogy befutott Quentin Tarantino új filmjének, a Volt egyszer egy Hollywoodnak az első előzetese, szerencsére nem kellett sokat várni a szinkronos verzióra sem.

Befutott Tarantino új filmjének első előzetese

Hírek

| 2019.03.20. 15:30
A fél világ bezsongott, mikor kiderült, hogy Tarantino új filmen dolgozik a másik fele pedig akkor, amikor szép lassan elkezdték csepegtetni a szereplők listáját, hiszen kb egész Hollywoodot …

Már magyarul is dalra fakadnak az Aladdin új előzetesében

Hírek

| 2019.03.19. 15:20
Nemrég futott be az élőszereplős Aladdin teljes előzetese, amihez gyorsan meg is érkezett a magyar szinkronos verzió is.

A Bosszúállók teljesen felkészültek a végjátékra

Hírek

| 2019.03.14. 16:40
És persze mi is felkészültünk, hiszen bő egy hónap és jön a Bosszúállók: Végjáték, aminek kijött a legfrissebb előzetese.

Egyre kellemetlenebb az Aladdin-mozi

Hírek

| 2019.03.13. 15:35
Szó se róla, a készítők mindent megtesznek annak érdekében, hogy igazán színes-szagos mese legyen az élőszereplős Aladdin, ezt mutatja a most kijött előzetes is.

Buli, drogok és vér a botrányrendező legújabb filmjében

Hírek

| 2019.03.12. 14:35
Gaspar Noé legújabb filmjének előzetese a rendezőhöz képest viszonylag szolid, de még így is bőven elég erőszakot sejtet.