Buli, drogok és vér a botrányrendező legújabb filmjében

Hírek

| Zita | 2019.03.12. 14:35

Gaspar Noé legújabb filmjének előzetese a rendezőhöz képest viszonylag szolid, de még így is bőven elég erőszakot sejtet.

Ha egy gyakorlott filmnéző meghallja Gaspar Noé nevét, akkor már nagyon jó tudja, hogy mire kell számítani. Nyomasztás, sokkolás, már-már öncélú erőszak és explicit jelenetek sora, amit nehezen lehet kitörölni az emlékezetből. Elég csak a Visszafordíthatatlanra, vagy a Szerelemre gondolni.

Az Extázis is ilyen mozi lesz természetesen, ami egy csapat bulizni vágyó fiatalról szól egy erdő közepén. Egy ideig jól is mennek a dolgok, viszont az italukba belecsempészett LSD-től egyre jobban kifordulnak önmagukból.

A film eddig egyébként elég szépen teljesített a nemzetközi filmfesztiválokon, a katalán Sitges fesztiválon a legjobb film lett, világpremierje pedig Cannes-ban volt, ahol elnyerte a a Nemzetközi Artmozi Szövetség CICAE-díját.

Egy mindentől elzárt helyen lassan de biztosan bekattanó emberek sztorija alapból is elég izgalmas és feszült alapszituáció, de Noét ismerve az Extázis nem lesz épp egy kellemes élmény. Az előzetes rövid, de ütős egy perce is ezt sugallja, így akinek van mersze (és gyomra), az megnézheti az egészestés horrorbulit április 11-től a mozikban.

Hozzászólások

További cikkek

Megérkezett az élőszereplős Sonic-film első magyar előzetese

Hírek

| 2019.05.01. 20:10
Sajnos lassan már ott tartunk, hogy meg sem lepődünk, ha meghalljuk, hogy egy újabb animációs film vagy videójáték kap élőszereplős filmváltozatot.

Befutott a Star Wars IX. első magyar előzetese

Hírek

| 2019.04.29. 15:15
Miközben az egész világ Trónok harca és Bosszúállók lázban ég, arról sem szabad elfeledkezni, hogy egy másik jelentős történet is véget ér még az idén, hiszen a Star Wars-saga is lezárul.

Megérkezett Joaquin Phoenix Joker-filmjének első előzetese

Hírek

| 2019.04.03. 16:25
Joker karakterét legutóbb az Öngyilkos Osztagban láthattuk, ám a Jared Leto-féle karakter messze alulmúlta a várakozásokat, így - nem túl meglepő módon - a Warner gyorsan …

Iggy Poppal és Bill Murray-vel erősít Jim Jarmusch zombimozija

Hírek

| 2019.04.01. 17:45
Mostanában elszaporodtak a zombis filmek, és már megszoktuk az élőhalottakat a vásznon, viszont ha megtudjuk, hogy jönnek a zombik Jim Jarmusch rendezésében, és a buliban …

Befutott az Annabelle 3 első előzetese

Hírek

| 2019.03.31. 13:45
Idén nyáron Annabelle ismét visszatér, hogy riogassa a népet, ezúttal Ed és Lorraine Warren otthonában szabadítja el a terrort.

Megérkezett a Bosszúállók: Végjáték új szinkronos előzetese

Hírek

| 2019.03.28. 13:30
A Bosszúállók: Végjáték legújabb magyar előzetesében egy kicsit felidézik kedvenc hőseink múltját, szerencsére azért új jeleneteket is láthatunk az alig egy …

Magyarul is ütősnek ígérkezik Tarantino új filmje

Hírek

| 2019.03.26. 11:55
Alig egy hete, hogy befutott Quentin Tarantino új filmjének, a Volt egyszer egy Hollywoodnak az első előzetese, szerencsére nem kellett sokat várni a szinkronos verzióra sem.

Befutott Tarantino új filmjének első előzetese

Hírek

| 2019.03.20. 15:30
A fél világ bezsongott, mikor kiderült, hogy Tarantino új filmen dolgozik a másik fele pedig akkor, amikor szép lassan elkezdték csepegtetni a szereplők listáját, hiszen kb egész Hollywoodot …

Már magyarul is dalra fakadnak az Aladdin új előzetesében

Hírek

| 2019.03.19. 15:20
Nemrég futott be az élőszereplős Aladdin teljes előzetese, amihez gyorsan meg is érkezett a magyar szinkronos verzió is.

A Bosszúállók teljesen felkészültek a végjátékra

Hírek

| 2019.03.14. 16:40
És persze mi is felkészültünk, hiszen bő egy hónap és jön a Bosszúállók: Végjáték, aminek kijött a legfrissebb előzetese.