Házhoz jönnek a minőségi filmek

Hírek

| movie.hu | 2019.03.21. 17:40

És ezt lehet szó szerint is érteni, ugyanis március 30-ig ingyen lehet mozifilmeket nézni a Cirko Film új online videotékájában.

A kezdeményezés célja, hogy a filmkedvelő közönség tagjai közül azok is könnyen megnézhessék a filmet, akik lakóhelyük közelében nem tudnak moziba menni, nincs rá idejük, illetve nincs a közelükben olyan mozi, amely a Cirko Film forgalmazásában bemutatott alkotásokat műsorára tűzné. Az ingyenes bevezető időszak után egy fél mozijegy áráért is lehet majd kényelmesen, otthon filmet nézni a Cirko Film megújult weboldalán.

Fesztiválkedvencek és nyertesek is elérhetők egy kattintással, olyanok, amik megjárták Cannes-t, Berlint és Velencét, vagy épp Arany Pálmát kaptak. Így többek között elérhető a Dheepan – Egy menekült története, A négyzet és a Bolti tolvajok .A közelmúlt fontos filmjei közül sok más mellett a következő különleges alkotások is várják a filmrajongókat: Sötétben, Lavina, Toni Erdmann, Paterson, A remény másik oldala.

A könnyedebb, szórakoztató filmek sem maradnak ki a sorból, kiválasztásuknál azonban itt is a minőség, a friss szemléletű művészi ábrázolás és a tartalmas mondanivaló a legfontosabb szempont. Néhány cím ezek közül: A vendégek, Táncterápia, Férfiak fecskében, Mérgezett egér, Tű, cérna, szerelem, Senki sem tökéletes.

A Cirko Film által forgalmazott filmeket Magyarország minden pontján vetítik a mozik. Nagy részük mostantól a saját weboldalán is elérhető lesz.

 

Hozzászólások