Több jegyértékesítő oldal is lefagyott a Bosszúállók 4-től

Hírek

| Tündi | 2019.04.03. 14:30

Kétségtelen, hogy az április a Trónok harca és a következő Bosszúállók-film körül forog, így aztán a tévék előtt és a mozikban is izgulhatunk majd legalább egy Stark sorsáért.

Azt pedig, hogy mennyire rá vannak pörögve az emberek a Bosszúállók jelenlegi formációjának utolsó nagy csatájára, mi sem bizonyítja jobban, minthogy kedden több nagy online jegyértékesítő oldal felmondta a szolgálatot, miután megindult az elővételes mozijegyek értékesítése a rajongók pedig megrohamozták őket.

A CNN szerint a Fandango, az AMC és az Atom Tickets is órákra elérhetetlenné vált a brutális forgalom miatt. A Fandango kedd esti közlése alapján a Bosszúállók: Végjáték hat óra alatt megdöntötte a Csillagok háborúja: Az ébredő Erő korábbi előzetes jegyeladási rekordját.

via GIPHY

Az Atom Tickets pedig arról számolt be, hogy a Végjátékra már az értékesítés első órájában háromszor annyi jegyet adtak el, mint korábban a Végtelen háborúra, ami kis idővel a mozikba kerülése után a világ egyik legtöbbet kereső filmje lett, mostanra pedig már több mint 2 milliárd dollárt hozott a konyhára.

Ebben az őrületben azért az is szerepet játszott, hogy - nagyon okosan - az online jegyelővétel kezdetét úgy jelentették be, hogy kiadtak egy új előzetest is, amitől szem nem marad szárazon.

A 3 óra 2 perces játékidővel bíró Bosszúállók: Végjáték április 25-én debütál a hazai mozikban.

(Borító: yahoo.com)

Hozzászólások

További cikkek

Még mindig nem tudjuk, miről szól ez a film, de már imádjuk

Hírek

| 2020.05.22. 11:45
Aki egy kicsit is jártas a filmek világában, az tudja, hogy Christopher Nolan rendezéseire nagyon is érdemes figyelni. Ezek után persze nem meglepő, hogy legújabb filmje, a …

Jason Momoa és Peter Dinklage főszereplésével érkezik az új Van Helsing-film

Hírek

| 2020.05.21. 13:55
Igazi csemege érkezik a Trónok harca rajongóknak, ugyanis a széria két, egyik legjobban kedvelt színésze, a Khal Drogot alakító Jason Momoa …

Ryan Gosling az űrből fogja megmenteni a Földet

Hírek

| 2020.05.19. 08:35
Ryan Goslingot már egy ideje nem láthattuk a filmvásznon, egészen pontosan a 2018-as Neil Armstrong menetelését bemutató, Az első ember című életrajzi dráma óta, most azonban újra munkába áll, …

Júliusban újraindulhat a Mátrix 4 forgatása

Hírek

| 2020.05.14. 11:05
Mint oly sok minden másnak, úgy Mátrix negyedik részének is keresztbe tett egy időre a koronavírus-járvány, most azonban úgy tűnik, hogy július elején már újra is indulhatnak a fogatási munkálatok.

Újabb Stephen King adaptáción dolgozik az Álom doktor rendezője

Hírek

| 2020.05.11. 21:20
Lassan már negyed évente jön egy újabb Stephen King filmadaptáció, most éppen a 2014-ben megjelent, az Újjászületés című könyvét viszik filmre.

A Marvel-filmek nagyágyúival érkezik a Disney élőszereplős Herkules-filmje

Hírek

| 2020.05.09. 13:50
Lassan már nem is számít hírnek, ha kiderült, hogy egy korábbi meseklasszikusból élőszereplős verzió érkezik, de legalább a soron következő …

Dwayne Johnson és Emily Blunt együtt fog szüperhősködni

Hírek

| 2020.05.07. 14:15
Annak ellenére, hogy Amerikában még javában tart a karantén Hollywoodban már egyre jobban az újraindulást tervezik, aminek részeként most bejelentették, hogy Dwayne Johnson és …

Újabb szuperprodukciók premierjei csúsznak a koronavírus miatt

Hírek

| 2020.04.22. 14:30
Újabb filmek premierjét tolták el a koronavírus-járvány miatt, köztük van a Robert Pattinson-féle Batman-film, a The Flash és a Shazam második felvonása is.

Előzményfilm készül Az éhezők viadalához

Hírek

| 2020.04.22. 12:05
Nem teketóriáznak Hollywoodban: májusban jelenik meg Az éhezők viadala regénysorozat legújabb része, a Lionsgate filmstúdió már be is jelentette, hogy előzményfilmet csinálnak a regényből.

Óriási sikere van az online elérhető magyar filmklasszikusoknak

Hírek

| 2020.04.09. 17:55
Eddig több mint két millió látogatót vonzott a Nemzeti Filmintézet (NFI) Online Filmklasszikusok programja, amelynek célja az volt, hogy elviselhetőbb legyen az …