Több jegyértékesítő oldal is lefagyott a Bosszúállók 4-től

Hírek

| Tündi | 2019.04.03. 14:30

Kétségtelen, hogy az április a Trónok harca és a következő Bosszúállók-film körül forog, így aztán a tévék előtt és a mozikban is izgulhatunk majd legalább egy Stark sorsáért.

Azt pedig, hogy mennyire rá vannak pörögve az emberek a Bosszúállók jelenlegi formációjának utolsó nagy csatájára, mi sem bizonyítja jobban, minthogy kedden több nagy online jegyértékesítő oldal felmondta a szolgálatot, miután megindult az elővételes mozijegyek értékesítése a rajongók pedig megrohamozták őket.

A CNN szerint a Fandango, az AMC és az Atom Tickets is órákra elérhetetlenné vált a brutális forgalom miatt. A Fandango kedd esti közlése alapján a Bosszúállók: Végjáték hat óra alatt megdöntötte a Csillagok háborúja: Az ébredő Erő korábbi előzetes jegyeladási rekordját.

via GIPHY

Az Atom Tickets pedig arról számolt be, hogy a Végjátékra már az értékesítés első órájában háromszor annyi jegyet adtak el, mint korábban a Végtelen háborúra, ami kis idővel a mozikba kerülése után a világ egyik legtöbbet kereső filmje lett, mostanra pedig már több mint 2 milliárd dollárt hozott a konyhára.

Ebben az őrületben azért az is szerepet játszott, hogy - nagyon okosan - az online jegyelővétel kezdetét úgy jelentették be, hogy kiadtak egy új előzetest is, amitől szem nem marad szárazon.

A 3 óra 2 perces játékidővel bíró Bosszúállók: Végjáték április 25-én debütál a hazai mozikban.

(Borító: yahoo.com)

Hozzászólások

További cikkek

Budapesten forog a Fekete Özvegy-film

Hírek

| 2019.05.20. 11:40
A Marvel univerzum tiszteletét teszi hazánkban, és reméljük, hogy a helyszínválasztásnak kiemelt szerepe lesz a filmben, és nem csak a jó adózás miatt.

A Trónok harca alkotói készítik a következő Star Wars-filmet

Hírek

| 2019.05.15. 16:45
A Disney bejelentése szerint a Trónok harca alkotói készítik a következő Star Wars-filmet, amely várhatóan 2022 decemberében érkezik a mozikba.

Thanos Budapesten van, és bugyikat nézeget

Mindenmás

| 2019.05.03. 16:50
Korábban már írtuk, hogy óriási sztárparádéval érkezik a Denis Villeneuve féle (Sicario, Fogságban, Érkezés) Dűne filmadaptáció, ami azért is baromi menő, mert a film nagy részét hazánkban …

Megérkezett az élőszereplős Sonic-film első magyar előzetese

Hírek

| 2019.05.01. 20:10
Sajnos lassan már ott tartunk, hogy meg sem lepődünk, ha meghalljuk, hogy egy újabb animációs film vagy videójáték kap élőszereplős filmváltozatot.

Befutott a Star Wars IX. első magyar előzetese

Hírek

| 2019.04.29. 15:15
Miközben az egész világ Trónok harca és Bosszúállók lázban ég, arról sem szabad elfeledkezni, hogy egy másik jelentős történet is véget ér még az idén, hiszen a Star Wars-saga is lezárul.

Egy mozi előtt spoilerezett a Bosszúállók: Végjátékról, jól megverték

Mindenmás

| 2019.04.29. 11:50
A The Independent beszámolója szerint az eset Hongkongban történt, amikor a rajongók épp a Bosszúállók befejező részének vetítésére álltak …

Megvan az élőszereplős Tom és Jerry főszereplője

Hírek

| 2019.04.27. 16:45
Korábban már megírtuk, hogy a Hanna-Barbera páros egyik klasszikusát, a Tom és Jerry-t is utolérte az élőszereplős láz, most pedig már az is kiderült, hogy ki lesz a film női …

Az ember, aki 116-szor látta a Marvel kapitányt

Mindenmás

| 2019.04.22. 14:50
Pár nap és jön a Bosszúállók: Végjáték, emiatt nem is lenne meglepő, hogy valaki feleleveníti a régen látott filmeket, és mondjuk belekukkant újra a Marvel kapitányba is. Nade 116-szor?!

A Végjáték rendezői nyílt levélben kérik a rajongókat, hogy ne spoilerezzenek

Hírek

| 2019.04.17. 15:35
Óriási a felhajtás és az érdeklődés a nálunk április 25-én debütáló Bosszúállók: Végjáték körül, ami érthető is, hiszen egy …

Elindult Léa Seydoux és Enyedi Ildikó új filmjének forgatása

Hírek

| 2019.04.08. 12:50
Április 8-án Hamburgban kezdődik és szeptember elején Máltán zárul az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó új …