Megérkezett az első kedcsináló Charlie legújabb angyalaihoz

Hírek

| Tündi | 2019.06.30. 15:50

Mi is megírtuk, hogy a korábban több szériát és mozit is megélt Charlie angyalai kap egy újabb feldolgozást, amihez már meg is érkezett az első előzetes.

Nem pont a Charlie angyalai jut eszünkbe, ha arra gondolunk milyen régi klasszikust vagy kedvencet néznénk meg új köntösben (már ha persze egyáltalán ilyeneken agyalunk), de hát nincs mit tenni, Hollywood ontja magából a már egyszer bevált sztorikat.

A legújabb csajos akcióról azt már eddig is lehetett tudni, hogy Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu alkotta triót ezúttal Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska váltja, valamint hogy a a film írása, rendezése és producelése mellett Elizabeth Banks (A tökéletes hang 2) még Mosley szerepét is bevállalta, akit korábban Bill Murray és Bernie Mac is alakított.

Banks korábban már elmagyarázta, hogy az új történet egyszerre kapcsolódik majd az eredeti, 1970-es években befutott krimisorozathoz és a 2000-es évek elején, - Diaz, Barrymore és Liu főszereplésével készült - mozikhoz is. Így, a rendező elmondása alapján a franchise különböző részeinek összekapcsolását úgy oldották meg, hogy Charles Townsend ügynöksége mostanra egy kiterjedt, az egész világon jelen levő szervezetté nőtte ki magát. 

Ezzel a lépéssel pedig érthető, hogy ugyanabban a világban több angyal és több Bosley is lehet, sőt, utóbbi lényegében már nem is egy nevet, hanem egy titulust takar.

A november 14-én debütáló Charlie angyalaiban a hölgyek mellett Patrick Stewart és Djimon Hounsou is feltűnik majd.

Hozzászólások

További cikkek

A hazai mozikban is vetíteni fogják Martin Scorsese Netflixes gengszterfilmjét

Hírek

| 2019.10.07. 19:20
Azt már eddig is lehetett tudni, hogy az Egyesült Államokban több mozi is bevállalta az eredetileg Netflixre készült The Irishman vetítését, …

Másodszor is belenézhetünk magyarul a Star Wars: Skywalker korába

Hírek

| 2019.10.02. 18:25
Szokásos decemberi ajándékként érkezik a legújabb Star Wars-mozi, a Skywalker kora, amihez új szinkronos előzetes érkezett.

Jön az új Walker, a texasi kopó, már a főszereplőt is megtalálták

Hírek

| 2019.09.24. 11:05
Ha már épp azon kezdtél agyalni, hogy milyen jó lenne, ha kapna egy jó kis rebootot a Walker, a texasi kopó, akkor van egy jó hírünk, ugyanis a CBS …

Vérszegény akcióhős – Rambo V: Utolsó vér

Kritikák

| 2019.09.22. 14:40
Egy korszak zárult le az Utolsó vérrel, de Rambo nyugdíjba vonulása sajnos kimondottan méltatlanra sikeredett.

Megint egy újabb Stephen King-adaptációval akarnak rémisztgetni minket

Hírek

| 2019.09.18. 14:50
Nincs mese, a Stephen King-sztorik aranykorukat élik. Nemrég került mozikba az Az folytatása, majd nemsokára jön az Álom doktor, és a King-vonat nem áll …

Sötét és fagyos tájakra visz el a legújabb magyar thriller

Hírek

| 2019.09.13. 11:10
Erdély hófedte tájain játszódik a legújabb magyar thriller, a Valan - Az angyalok völgye. Akinek bejönnek a skandináv krimik, az ebben sem fog csalódni.

Kristen Stewartot Zürichben díjazzák

Hírek

| 2019.09.10. 18:20
A színésznő a 15. Zürichi Filmfesztivál (ZFF) Aranyszem-díját veheti majd át.

Az Ál/Arc is felül a remake-vonatra

Hírek

| 2019.09.10. 12:10
Mondanánk, hogy meglepő, de sajnos nem az, hiszen ha végignézzük Hollywood filmtermését az utóbbi időben, láthatjuk, hogy remake-ekből nincs hiány. Most John Woo klasszikusa sem marad ki a sorból.

Vér, ragyogás, paraikrek és rettegő Ewan Mcgregor - Itt az Álom doktor végső előzetese

Hírek

| 2019.09.09. 14:00
Senkinek sem kell bemutatni a Stephen King-féle A ragyogást. Nos, ennek készült el a folytatása, amiben Danny Torrance …

Gyerekkori meséd válik rémálommá

Hírek

| 2019.09.05. 12:15
A Jancsi is Juliska című meséről első körben mindenkinek a gyerekkora és egy bájos mese ugrik be, de ha jobban belegondolunk, egy merő horror az egész gyerekgyilkosokkal és elevenen megégetett emberrel.