Keanu Reeves már megint iszonyat jó fej volt a rajongóival

Mindenmás

| Tündi | 2019.07.22. 12:15

Lassan már ott tartunk, hogy egyszerűen nem találunk szavakat a színészre, hiszen nem sok olyan hollywoodi sztárt tudnánk mondani, aki a világhírnév és az elképesztő vagyon mellett is megmaradt egy jószívű, nemcsak a rajongóival, hanem az embertársaival szemben is mindig kedves és figyelmes figurának.

Keanu Reeves pedig pont ilyen, és arról most ne is beszéljünk, hogy (másokkal ellentétben) mindenféle csinnadratta és médiafelhajtás nélkül hány milliót adományoz minden évben különböző alapítványoknak és segélyszervezeteknek.

Mostani megmozdulásával pedig csak még jobban belopta magát rajongói szívébe, Reeves ugyanis jelenleg Louisianában, egész pontosan Eden Isle városában forgatja a Bill és Ted harmadik részét, ahol él egy olyan család is, akiknek tagjai mind nagy rajongói a színésznek. Ezért az anyuka, egy bizonyos Stacey Hunt úgy döntött, hogy fiai segítségével készít egy kis üzenetet Reeves számára, hátha éppen arra jár a városban forgató színész elolvassa azt.

Az üzenet pedig az volt, hogy „Lélegzetelállító vagy! (ezt a becenevet még júniusban kapta a színész az E3 konferencián, ami azonnal rá is ragadt), amit egy táblára írtak fel, majd azt elhelyezték a házuk előtti udvaron. A család persze soha nem gondolta volna, hogy valóban célba ér az üzenetük, egyszerűen csak kedveskedni szerettek volna Reeves-nek.

Az egyik nap azonban megállt a házuk előtt egy nagy fekete autó, amiből három férfi szállt ki az egyik pedig maga a színész volt. Természetesen az anyuka először el sem akarta hinni, majd miután felocsúdott gyorsan szólt a fiainak is.

Reeves és a Hunt család

A sztori vége pedig az lett, hogy Reeves udvariasan bemutatkozott mindenkinek, majd egy jót fotózkodott a családdal. A színész már ezzel is kimaxolta a jófejséget, de persze itt még mindig nem állt meg, ugyanis a fotózkodás után megkérdezte(!) az anyukától, hogy ő is írhat- e táblára hálája jeléül, amiért ennyire szeretik őt. A válasz nyilván igen volt. És hogy mit írt Reeves a táblára? Hát azt, hogy „Stacey, te vagy lélegzetelállító!”

Nem túl meglepő, de ezek után úgy érezte Stacey, hogy jár egy újabb tábla a színásznak, amin megköszöni ezt a felejthetetlen élményt:

Mi is köszönjük Keanu, hogy vagy! <3

(Borító: foxnews.com, Fotók: nola.com)

Hozzászólások

További cikkek

Keanu Reeves közel húsz év után ismét megküzd démonaival

Hírek

| 2022.09.18. 13:30
Váratlan bejelentést tett a Warner Bros.

Keanu Reeves nászajándékba

Mindenmás

| 2022.08.29. 08:30
Valószínűleg sokan irigykednek arra a brit párra, akik a színésszel bulizhattak a lagzijukon.

Akciócunamival robbant be a John Wick 4 előzetese

Hírek

| 2022.07.23. 13:20
John Wickből sosem elég és ezt a készítők is így gondolják. Jön a negyedik rész, de amíg várunk rá, addig itt egy kis ízelítő.

Két új John Wick-filmet is forgatnak jövőre

Hírek

| 2020.08.07. 11:55
Jó hír érkezett a John Wick-filmek rajongóknak: a Lionsgate filmstúdió bejelentése szerint jövő év elején gyors egymásutánban leforgatnak két új felvonást is.

Júliusban újraindulhat a Mátrix 4 forgatása

Hírek

| 2020.05.14. 11:05
Mint oly sok minden másnak, úgy Mátrix negyedik részének is keresztbe tett egy időre a koronavírus-járvány, most azonban úgy tűnik, hogy július elején már újra is indulhatnak a fogatási munkálatok.

Kirk Douglas szinte teljes vagyonát jótékony célra ajánlotta fel

Mindenmás

| 2020.02.25. 09:50
A február 5-én elhunyt Kirk Douglas olyan filmekben nyújtott felejthetetlen alakítást, mint a Spartacus, A dicsőség ösvényei vagy A nap szerelmese, fia Michael …

Hivatalos: jön a Mátrix 4, Keanu Reeves ismét Neo bőrébe bújik

Hírek

| 2019.08.21. 10:35
Keanu Reeves és Lana Wachowski visszatér a Mátrix világába – közölte Toby Emmerich, a Warner Bros. Picture csoport igazgatója, bejelentve ezzel, hogy készül a …

Akkora siker a John Wick 3, hogy már be is jelentették a folytatást

Hírek

| 2019.05.21. 14:25
Alig pár napja debütált csak a mozikban a John Wick harmadik része, máris bejelentettek egy újabb felvonást, ami a tervek szerint 2021. május 21-én érkezik.

Jön a Mátrix negyedik része

Hírek

| 2019.05.11. 13:40
Jön a negyedik Mátrix-mozi, ugyanis a trilógiával berobbanó Wachowski testvérek már el is kezdtek dolgozni a folytatáson.

Mindenki más is lehetett volna Neo, azután jött csak Keanu Reeves

Mindenmás

| 2019.03.27. 12:35
Hosszú út vezetett odáig, míg kialakult a patent színészgárda a most húsz éves Mátrixhoz, és igen meglepő nevek is felmerültek az előkészítés során.
12