Oliver Stone Putyint kérte fel, hogy legyen a lánya keresztapja

Hírek

| Tündi | 2019.07.24. 12:45

A háromszoros Oscar-díjas Oliver Stone (Éjféli expressz, A szakasz, Született július 4-én) még 2017-ben készített baráti hangvételű interjúkat az orosz elnökkel, aminek az eredménye végül egy háromrészes dokumentumfilm lett.

A rendező már ekkor érezhetően elkezdett szimpatizálni Putyinnal, június 19-én pedig újra leültek egy kicsit csevegni Stone, Revealing Ukraine című dokumentumfilmje kapcsán. Az interjú pedig olyannyira baráti hangvételűre sikeredett, hogy a filmes felkérte az elnököt, hogy legyen a 22 éves lánya keresztapja.

Putyin nem jött zavarba a Stone gesztusától, csupán annyit kérdezett vissza, hogy szeretne-e ortodox keresztény lenni, mire a rendező annyit reagált, hogy majd gondoskodik róla, hogy így legyen.

Az interjúban még olyan témákkal is foglalkoztak, hogy Stone szerint valami nagyon nincs rendben az amerikai fiatalokkal, hiszen állandóan közösségi hálókon lógnak és a gender-témákkal vannak elfoglalva, ami annak köszönhető, hogy már teljesen elkényeztette őket a nyugati világ. A rendező épp ezért már szinte sokkot kap tőlük. 

Az interjú egyébként annyira bejött az oroszoknak, hogy a beszélgetés teljes, angol nyelvű leiratát még a Kreml is közzé tette.

(Borító: themoscowtimes.com)

Hozzászólások

További cikkek

Oliver Stone tagadja, hogy bárkit is megalázott volna

Hírek

| 2017.11.23. 13:15
Oliver Stone Oscar-díjas amerikai filmrendező rádióbeszélgetésben tagadta, hogy egy meghallgatáson megalázta volna Melissa Gilbert színésznőt.

Sport a vásznon

Mindenmás

| 2017.01.14. 13:00
Ebben a nagy cidriben az embernek sehova sincs kedve kimozdulni, hacsak nem akar valaki korcsolyázni a járdákon. Ha szereted a sportokat...

Brian Cox: egyből tudtam, hogy elvállalom a Jutalomjáték főszerepét

Hírek

| 2016.10.29. 15:55
"A forgatókönyv elolvasását követően egyből tudtam, hogy elvállalom a Jutalomjáték főszerepét" - mondta el az MTI-nek Brian Cox.