Scarlett Johansson szerint Woody Allen ártatlan

Hírek

| movie.hu | 2019.09.05. 11:00

Woody Allen zaklatási botrányát nemrégiben újra felkapta a sajtó, viszont most a világhírű színésznő is kifejtette erről véleményét.

Nagyon régi történet már ez, de a két évvel ezelőtt kirobbant metoo mozgalom kapcsán újra felkapott téma lett Woody Allen szexuális zaklatásos története. Számtalan sztár támadta a rendezőt, vagy épp csak szimplán kihátrált mögüle, sőt, még legújabb filmjét, az A Rainy Day in New Yorkot sem mutatták be a balhé miatt, és lánya, Dylan Farrow is részletesen beszámolt arról, hogy apja miként molesztálta őt. Viszont Scarlett Johansson teljes mellszélességgel kiáll Woody Alllen mellett, amit egy friss interjúban ki is fejtett.

Szeretem Woodyt, bármikor újra dolgoznék vele és hiszek neki. Nagyon egyenes voltam vele, és ő is velem. Ő azt mondja ártatlan és én hiszek neki.

Johansson többször dolgozott már a rendezővel: a Match Pointban, a Fülesben és a Vicky Christina Barcelonában.

Woody Allen lánya szerint apja „túl régóta hazudik"

Woody Allen nevelt lánya, Dylan Farrow csütörtökön szólalt meg először a tévékamerák előtt a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti g yermekmolesztálási vádakkal kapcsolatban és elmondta, hogy Allen "túl régóta hazudik"; azt kívánja, bárcsak vádat emeltek volna ellene amiatt, hogy gyermekkorában molesztálta őt.

A Woody Allen-féle botrány több mint húsz éves, akkor Mia Farrow, Allen egykori partnere állította, hogy a rendező az akkor hét éves közös lányukat zaklatta. A rendőrség akkor nem talált erre utaló bizonyítékokat, viszont Dylan Farrow azóta többször is kiállt a nyilvánosság elé, hogy elmondja saját verzióját és hangsúlyozza, hogy a vádak ellenére mekkora probléma az, hogy Allen a mai napig foglalkoztatott rendező és nem törődnek az ellen felhozott vádakkal.

(borító: Peter Kramer/Getty.)

Hozzászólások

További cikkek

Scarlett Johansson a legjobban fizetett színésznő

Hírek

| 2019.08.26. 10:45
Nem rég derült ki, hogy Dwayne Johnson lett a legjobban fizetett színész, most pedig már azt is tudni lehet, hogy női fronton Scarlett Johansson dicsekedhet a legjobban fizetett filmszínésznő …

Ejtették az egyik zaklatási vádat Kevin Spacey ellen

Hírek

| 2019.07.18. 11:00
A BBC News beszámolója szerint egy amerikai bíróság ejtette Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét, miután a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon.

Ejthetik Kevin Spacey zaklatási ügyét

Hírek

| 2019.07.10. 13:55
Még tavaly decemberben emeltek vádat Kevin Spacey ellen, miszerint három évvel ezelőtt szexuálisan molesztált egy tizennyolc éves fiút egy bárban.

Scarlett Johansson már Budapesten akciózik

Hírek

| 2019.06.26. 14:55
Megérkezett Natasha Romanoff, azaz Scarlett Johansson Budapestre, aki már javában forgatja a Fekete Özvegy-filmet.

Madonnát is szexuális ajánlatokkal zaklatta Harvey Weinstein

Hírek

| 2019.06.06. 21:55
Madonna szerint amikor 1991-ben együtt dolgozott Harvey Weinsteinnel, a producer szexuális ajánlatokkal zaklatta, és "átlépte a határokat".

Lezárták a nemi erőszak miatti nyomozást Gérard Depardieu ellen

Hírek

| 2019.06.05. 09:15
Lezárták a francia ügyészek a Gérard Depardieu francia filmsztár ellen szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében indított nyomozást és ejtették az ügyet.

Budapesten forog a Fekete Özvegy-film

Hírek

| 2019.05.20. 11:40
A Marvel univerzum tiszteletét teszi hazánkban, és reméljük, hogy a helyszínválasztásnak kiemelt szerepe lesz a filmben, és nem csak a jó adózás miatt.

Senkinek sem kell Woody Allen memoárja

Hírek

| 2019.05.03. 13:05
A 83 éves rendező megírta memoárját, amiben persze semmi meglepő nincs, hiszen egy nagy karrierrel a háta mögött biztos, hogy volt mondanivalója. Csakhogy ez jelenleg senkit nem érdekel.

Az Akadémiát nem érdeklik Polanski próbálkozásai

Hírek

| 2019.04.24. 12:35
A rendezőnek nem sikerült visszakerülnie a pikszisbe.

Roman Polanski beperli a Filmakadémiát

Hírek

| 2019.04.22. 12:40
Roman Polanskit még tavaly zárta ki köreiből az Akadémia. A rendező vissza akarja kapni tagságát és perel.