Scarlett Johansson szerint Woody Allen ártatlan

Hírek

| movie.hu | 2019.09.05. 11:00

Woody Allen zaklatási botrányát nemrégiben újra felkapta a sajtó, viszont most a világhírű színésznő is kifejtette erről véleményét.

Nagyon régi történet már ez, de a két évvel ezelőtt kirobbant metoo mozgalom kapcsán újra felkapott téma lett Woody Allen szexuális zaklatásos története. Számtalan sztár támadta a rendezőt, vagy épp csak szimplán kihátrált mögüle, sőt, még legújabb filmjét, az A Rainy Day in New Yorkot sem mutatták be a balhé miatt, és lánya, Dylan Farrow is részletesen beszámolt arról, hogy apja miként molesztálta őt. Viszont Scarlett Johansson teljes mellszélességgel kiáll Woody Alllen mellett, amit egy friss interjúban ki is fejtett.

Szeretem Woodyt, bármikor újra dolgoznék vele és hiszek neki. Nagyon egyenes voltam vele, és ő is velem. Ő azt mondja ártatlan és én hiszek neki.

Johansson többször dolgozott már a rendezővel: a Match Pointban, a Fülesben és a Vicky Christina Barcelonában.

Woody Allen lánya szerint apja „túl régóta hazudik"

Woody Allen nevelt lánya, Dylan Farrow csütörtökön szólalt meg először a tévékamerák előtt a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti g yermekmolesztálási vádakkal kapcsolatban és elmondta, hogy Allen "túl régóta hazudik"; azt kívánja, bárcsak vádat emeltek volna ellene amiatt, hogy gyermekkorában molesztálta őt.

A Woody Allen-féle botrány több mint húsz éves, akkor Mia Farrow, Allen egykori partnere állította, hogy a rendező az akkor hét éves közös lányukat zaklatta. A rendőrség akkor nem talált erre utaló bizonyítékokat, viszont Dylan Farrow azóta többször is kiállt a nyilvánosság elé, hogy elmondja saját verzióját és hangsúlyozza, hogy a vádak ellenére mekkora probléma az, hogy Allen a mai napig foglalkoztatott rendező és nem törődnek az ellen felhozott vádakkal.

(borító: Peter Kramer/Getty.)

Hozzászólások

További cikkek

Bűnösnek találták Harvey Weinsteint

Hírek

| 2020.02.25. 09:10
Egy New York-i bíróság esküdtszéke bűnösnek mondta ki Harvey Weinstein bukott hollywoodi filmmogult nemi erőszak és szexuális támadás vádjában, azonban a legsúlyosabb vádpont, a szexuális ragadozóként …

Befutott a Fekete Özvegy első magyar előzetese

Hírek

| 2019.12.23. 17:10
Végre magyarul is megnézhetjük, hogy mit akciózott a Marvel egyik legnépszerűbb női karaktere Budapesten.

Harvey Weinstein a nők megmentőjeként állítja be magát

Mindenmás

| 2019.12.16. 15:25
És fél attól, hogy elfelejtik őt és azt, hogy mennyit tett a nőkért a filmiparban.

47 millió dolláros peren kívüli egyezséget kötött Weinstein az őt vádló nőkkel

Hírek

| 2019.12.12. 09:35
Úgy látszik, hogy pont került a Weinstein-ügy végére, miután a volt hollywoodi filmproducer 47 millió dolláros peren kívüli …

Woody Allen-napot tartanak vasárnap Budapesten

Hírek

| 2019.11.21. 14:05
Még az időjárás is a hazai Woody Allen-nap kezére játszik, hiszen mikor máskor nézne az ember szívesebben neurotikus értelmiségi figurákat nagyvásznon, mint egy esős vasárnap? Na, ugye!

Újabb nő vádolta meg szexuális erőszakkal Roman Polanskit

Hírek

| 2019.11.09. 11:20
Az elmúlt években több nő is azt állította, hogy a filmrendező – akiért még mindig elfogatóparancs van érvényben az USA-ban - szexuálisan bántalmazta. Ezúttal egy francia …

Scarlett Johansson a legjobban fizetett színésznő

Hírek

| 2019.08.26. 10:45
Nem rég derült ki, hogy Dwayne Johnson lett a legjobban fizetett színész, most pedig már azt is tudni lehet, hogy női fronton Scarlett Johansson dicsekedhet a legjobban fizetett filmszínésznő …

Ejtették az egyik zaklatási vádat Kevin Spacey ellen

Hírek

| 2019.07.18. 11:00
A BBC News beszámolója szerint egy amerikai bíróság ejtette Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét, miután a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon.

Ejthetik Kevin Spacey zaklatási ügyét

Hírek

| 2019.07.10. 13:55
Még tavaly decemberben emeltek vádat Kevin Spacey ellen, miszerint három évvel ezelőtt szexuálisan molesztált egy tizennyolc éves fiút egy bárban.

Scarlett Johansson már Budapesten akciózik

Hírek

| 2019.06.26. 14:55
Megérkezett Natasha Romanoff, azaz Scarlett Johansson Budapestre, aki már javában forgatja a Fekete Özvegy-filmet.