Röhrig Géza nem akármilyen szerepet kapott Hollywoodban

Hírek

| movie.hu | 2019.09.09. 10:40

A magyar közönség elsősorban természetesen az Oscar-díjas Saul fiából ismeri Röhrig Gézát, de azóta már szerepelt már amerikai moziban is. Röhrig menetelése pedig nem áll meg.

Röhrig nemrég még a To Dust című Matthew Broderick által rendezett filmben szerepelt, most pedig nem akármilyen munkát tudhat magáénak.

A hollywoodi körökben is méltán híres Terrence Malick rendezőnek, aki leginkább Az élet fájával és Az őrület határán című mozikkal lett ismert, még csak most mutatták be legújabb filmjét (A Hidden life) a torontói filmfesztiválon, de már újabb alkotást tervez, aminek egyik főszereplője Röhrig lesz. Ő alakítja majd Jézust, ellenpólusát, azaz a Sátánt az Oscar-díjas Mark Rylance (Kémek hídja, Dunkirk), Szent Pétert pedig Matthias Schoenarts (Vörös veréb, A dán lány, Bikanyak) alakítja majd.

Mark Rylance, Matthias Schoenarts és Röhrig Géza

A filmről egyelőre sokat nem tudni, csak annyit, hogy Malick Jézus életének több szakaszát mutatja majd be, ahol többek között a Sátánnak is több megtestesülése lesz.

A forgatás a tervek szerint októberben kezdődik el.

(borító: glamour.hu, kép: thefilmstage.com)

Hozzászólások

További cikkek

Hollywood újra beveszi a cannes-i filmfesztivált

Hírek

| 2019.05.13. 14:05
Az amerikai filmipar tavalyi távolmaradása után a hollywoodi stúdiók és sztárok idén ismét jelentős számban érkeznek a francia Riviérára, ahol kedd este kezdődik a 72. cannes-i fesztivál.

Tarantino nélkül indul majd az idei cannes-i filmfesztivál

Hírek

| 2019.04.18. 16:25
Pedro Almodóvar, Ken Loach, Xavier Dolan, Arnaud Desplechin, Jean-Pierre és Luc Dardenne, valamint Terrence Malick rendezők legújabb filmjei versenyezhetnek Cannes-ban.

Mozidömping a Puskinban

Hírek

| 2017.07.25. 13:50
Filmek kifulladásig.

A háború diszkrét bája – Dunkirk

Kritikák

| 2017.07.23. 15:30
Nolan megint nagyot alkotott.