Pierce Brosnan fiai lesznek a Golden Globe-gála nagykövetei

Hírek

| movie.hu | 2019.11.15. 16:30

Pierce Brosnan már eddig sem győzte gyermekeit dicsérni, a színésznek ezúttal is minden oka megvan a büszkeségre, ugyanis fiait, Paris és Dylan Brosnant választották a következő Golden Globe-gála nagyköveteinek.

A Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezete (Hollywood Foreign Press Association, HFPA) a mindap jelentette be, hogy a 22 éves Dylan és a 18 éves Paris lesz a januárban megrendezésre kerülő 77. Golden Globe Award gála nagykövete. A tisztséget évről évre híresség gyerekei viselik, akiknek az a feladatuk, hogy a gálán segédkezzenek a díjak bemutatásánál, átadásánál, illetve ők kísérik le a nyerteseket is a színpadról.

A Brosnan fiúk ezzel kapcsolatban elmondták, nem igazán idegesek, sokkal inkább örülnek, hiszen így ők is megjelenhetnek a színpadon.

A díjátadókat nézve nőttem fel, sokszor apával is tartottam a gálára. Igazán megtisztelő, hogy ebben a szerepben lehetünk és leróhatjuk tiszteletünket apánk művészete előtt

mondta Dylan apjáról, Pierce Brosnanről, akit eddig kétszer jelöltek Golden Globe-díjra.

Már csak azért is nagy szám, hogy Dylan és Paris kapta ezt a felkérést, mert ők első fiúk, akiket az HFPA kijelölt erre a szerepre, ehhez persze az is kellett, hogy 2017-ben az eredetileg Miss Golden Globe-nak nevezett címet átnevezzék. Természetesen nem csak abból áll majd a nagykövetek dolga, hogy a gálán jópofizzanak, ugyanis a szervezet a karitatív törekvéseire is fel akarja a figyelmet, hiszen a kiválasztott az HFPA egész évben folyó jótékonysági tevékenységének is az arca lesz.

Már azt is tudni, hogy a Brosnan testvérek a FEED nevű szervezet munkáját fogják segíteni, a szervezet egyébként tápanyagban gazdag élelmiszert juttat el rászoruló iskoláskorú gyerekeknek szerte a világon.

“Segíteni akarunk a gyermekéhezés felszámolásában, a szülőknek pedig abban, hogy az iskolában tudják tartani gyereküket”

– mondta Paris Brosnan.

A díjátadót január 5-én rendezik meg a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelben. A jelöltek nevét pedig december 9-én hozzák majd nyilvánosságra.

(Borító: people.com, Fotó: kxan.com)

Hozzászólások

További cikkek

Csúszik a Golden Globe is

Hírek

| 2020.06.23. 13:00
Csaknem két hónappal elhalasztották a 2021-es Golden Globe-gálát, amelyet január első vasárnapja helyett február 28-án, az ugyancsak elhalasztott Oscar-gála eredetileg tervezett időpontjában tartanak meg.

Golden Globe 2020 - Az 1917 nyerte a legjobb film díját

Hírek

| 2020.01.06. 07:45
Magyar idő szerint ma hajnalban adták át az Oscar előszobájának is tartott Golden Globe-díjakat. A Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetségének (HFPA) díjait 77. …

Vasárnap adják át a Golden Globe-díjakat

Hírek

| 2020.01.03. 16:40
Helyi idő szerint vasárnap este 77. alkalommal adják át Los Angelesben a Golden Globe-díjakat, amelynek győztesei jó eséllyel reménykedhetnek Hollywood legrangosabb kitüntetésében, az Oscar-díjban is.

Camila Cabellóval jön az új Hamupipőke-film

Hírek

| 2019.12.12. 12:55
A Variety értesülései szerint Amerika egyik ügyeletes üdvöskéje, a Latin Grammy-díjas énekes-dalszerző Camila Cabello eljöttnek érzi az idejét, hogy az éneklés mellet a filmvásznon is kipróbálja …

Megvannak a Golden Globe jelöltjei

Hírek

| 2019.12.09. 16:10
Lassan belépünk az igazi díjszezonba, amit mi sem jelezhet a legjobban, minthogy bejelentették a jelölteket.

Életműdíjjal jutalmazzák Tom Hanks pályafutását

Hírek

| 2019.09.26. 11:40
Életműdíjjal jutalmazzák Tom Hanks filmes pályafutását a januári Golden Globe-gálán.

A Bohém rapszódiát és Lady Gagát is díjazták az idei Golden Globe-on

Hírek

| 2019.01.07. 08:50
Helyi idő szerint vasárnap este hetvenhatodik alkalommal adta át Los Angelesben a Hollywood Foreign Press Assacoation (HFPA), azaz a Hollywoodi Külföldi …

Jeff Bridges életműdíjat kap

Hírek

| 2018.12.17. 20:00
Méghozzá nem is olyan sokára, ugyanis a január 6-án megrendezett Golden Globe-on veheti át az elismerést.

Megvannak a 76. Golden Globe jelöltjei

Hírek

| 2018.12.07. 10:05
Bejelentették az Oscar előszobájának is tartott Hollywoodban élő külföldi újságírók által alapított díj (Hollywood Foreign Press Association - HFPA), azaz a Golden Globe jelöltjeit.