Charlize Theron megdöbbentő dolgokat mesélt zaklatásról és családon belüli erőszakról

Mindenmás

| Zita | 2019.12.17. 17:40

A színésznő egy keményen őszinte interjúban mondta el, hogy anyja hogyan ölte meg alkoholista apját.

Theron körül most legújabb filmje, A botrány kapcsán pörögtek fel újra az események, ennek apropóján pedig interjút adott az NPR-nek, amiben megdöbbentő őszinteséggel beszélt a tinédzser korában átélt traumákról, erőszakról és pályakezdő színészként átélt molesztálásról.

Nem véletlen a súlyos téma, hiszen A botrány is a Fox News alapítójának mocskos dolgairól szól. Theron ezzel kapcsolatban mesélte el, hogy őt is ért már kellemetlen molesztálás még 19 évesen, amikor egy „híres rendezőként” emlegetett férfi meghallgatás címszóval pizsamában fogadta hotelszobájában és többet is akart a fiatal színésznőtől. Theron mint ahogy mondja, sosem titkolta el, ám amikor bármelyik újságírónak is elmondta a sztorit, azok inkább nem közölték a férfi nevét, annak ellenére, hogy a színésznő többször is megemlítette. Az interjúban kifejtette, hogy majd eljön az ideje annak is, hogy napvilágot lásson ennek az illetőnek a neve is.

Emellett az évekig tartó családon belüli erőszak átéléséről is nyilatkozott, valamint arról, hogy anyja hogyan ölte meg önvédelemből a színésznő alkoholista apját.

Apám olyan részeg volt, hogy menni sem bírt, ráadásul fegyver volt nála. Anyám és én bemenekültünk a hálószobába, ahol az ajtót tartottuk, hogy apám ne tudjon bejönni. Ekkor háromszor is belelőtt az ajtóba és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sérültünk meg. Anyám ekkor vetett véget a dolognak.

Hozzátette: egyáltalán nem szégyelli a történteket, bár a traumák egy egész életen át kihatnak az emberre és környezetére és nemcsak ők, hanem sokan mások is kerülnek ilyen helyzetbe.

Címkék: Charlize Theron

Hozzászólások

További cikkek

Nem akármilyen nevekkel és formában jön a megújult Addams Family

Hírek

| 2018.06.06. 13:55
A kilencvenes évek sikeres filmje volt az Addams Family (legfeljebb a „galád család” megnevezés volt egy kicsit bénácska), és még a mai napig tök szórakoztató. …

Charlize Theron már magyarul is szétveri Budapestet

Hírek

| 2017.04.18. 13:00
Megérkezett az első magyar előzetes Charlize Theron és James McAvoy Budapesten forgatott kémfilmjéhez, az Atomszőkéhez.

Csúnyán szétverték Charlize Theront Budapesten

Hírek

| 2017.03.10. 18:20
Az Atomszőke atombrutál lett.

A film, amiben autók hullanak az égből és tengeralattjáró üldöz

Hírek

| 2017.03.10. 07:45
Újabb gyöngyszem a Halálos iramban-filmekből.

Tavalyi kedvencek és régi nagy sztárok adják át az idei Oscar-díjakat

Hírek

| 2017.02.17. 12:35
Nyakunkon az Oscar-díjátadó, így nem csoda, hogy már a gála kapcsán is csepegtetnek információkat a szervezők.

Ezekért a filmekért állunk sorba hamarosan

Hírek

| 2017.02.06. 13:15
Előzetes-cunami!

JOHN MALKOVICH ÚJRA TISZTELETÉT TESZI BUDAPESTEN

Hírek

| 2016.12.02. 14:15
Nem kisebb személyiség látogat majd el hozzánk, mint a színészklasszis, John Malkovich a 37. Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül.