Újabb fura videóval jelentkezett Kevin Spacey

Mindenmás

| Zita | 2019.12.26. 09:55

Abban megegyezhetünk, hogy Kevin Spacey egyre furcsább. Vagy csak egy kiváló troll.

Én nemcsak azért, mert két évvel ezelőtt robbant a bomba, miszerint több alkalommal is szexuálisan zaklatott férfiakat, ami miatt bírósági ügye is lett, hanem mert néha olyan videókkal is jelentkezik, amikben a Kártyavárból ismert Frank Underwoodként beszél kicsit sejtelmesen, kicsit a saját életét és a fikciót összemosva.

Furcsa videóban bukkant fel Kevin Spacey

movie.hu | 2018.12.25. 12:10 Ezer éve nem hallottunk Kevin Spacey felől, ami érthető is, hiszen egy tucat zaklatási ügye derült ki az elmúlt időszakban, ami nem igazán vetett jó fényt a színészre. Spacey ezt fokozta azzal, hogy bevallotta, hogy meleg, majd elvonult a világ szeme elől, miután kirúgták a Kártyavárból is.

Most pedig, hogy karácsony van, nem hagyhatta ki az alkalmat, hogy újra bejelentkezzen, ezúttal is Frankként, ahol olyanokat mond, hogy:

Ugye nem gondoltátok, hogy kihagyom az alkalmat, hogy boldog Karácsonyt kívánjak? Elég jó volt ez az év, és hálás vagyok, hogy újra egészséges vagyok. Ennek fényében változásokat vezettem be az életembe, és titeket is erre biztatnálak

A balhés időszakának fényében pedig kimondottan bizarrnak hat az, amikor azt mondja, hogy

Tudom, mit gondoltok. Hogy ez most komoly? Halálosan komoly. De bízzatok bennem, ez nem ennyire bonyolult. Ha legközelebb valaki valami olyat tesz, ami nem tetszik nektek, támadhatjátok. De vissza is tarthatjátok a dühötöket, és tehettek valaki teljesen váratlant: öljétek meg az illetőt a kedvességetekkel.

Kicsit hidegrázós azért, lássuk be.

(borító: Alan Davidson/Silverhub/REX/Shutterstock)

Címkék: Kevin Spacey

Hozzászólások

További cikkek

Ejtették az egyik zaklatási vádat Kevin Spacey ellen

Hírek

| 2019.07.18. 11:00
A BBC News beszámolója szerint egy amerikai bíróság ejtette Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét, miután a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon.

Ejthetik Kevin Spacey zaklatási ügyét

Hírek

| 2019.07.10. 13:55
Még tavaly decemberben emeltek vádat Kevin Spacey ellen, miszerint három évvel ezelőtt szexuálisan molesztált egy tizennyolc éves fiút egy bárban.

Távoltartási végzéssel ért véget Kevin Spacey előtárgyalása

Hírek

| 2019.01.08. 11:55
Távoltartást rendelt el hétfőn egy amerikai bíró Kevin Spacey-vel szemben, aki ellen bántalmazás és szeméremsértés miatt emeltek vádat decemberben.

Furcsa videóban bukkant fel Kevin Spacey

Mindenmás

| 2018.12.25. 12:10
Ezer éve nem hallottunk Kevin Spacey felől, ami érthető is, hiszen egy tucat zaklatási ügye derült ki az elmúlt időszakban, ami nem igazán vetett jó fényt a színészre.

Egy év hallgatás után újra megszólalt a Kevin Spacey-t zaklatással vádló színész

Hírek

| 2018.10.18. 18:00
Tavaly októberben robbant a bomba, miszerint Anthony Rapp színész megvádolta Kevin Spacey-t, hogy harminc évvel ezelőtt …

Kevin Spacey és Steven Seagal is megússza a vádemelést

Hírek

| 2018.09.06. 14:15
Elévülés miatt nem emel vádat a Los Angeles-i kerületi ügyészség egy Kevin Spacey elleni és egy Steven Seagal elleni szexuális zaklatási gyanú ügyében.

Senki nem kíváncsi Kevin Spacey filmjére

Hírek

| 2018.08.19. 12:00
Tavaly ősz óta nagyon rájár a rúd Spacey-re, és úgy tűnik a nézők sem felejtenek.

A zaklatásos botrány óta először szólalt meg Kevin Spacey kollégája

Hírek

| 2018.07.09. 15:20
Azt már ugye tudjuk, hogy Kevin Spacey-t nyolcan is megvádolták szexuális zaklatással, aminek következtében egycsapásra vesztette el munkáit: kivágták …

Újabb színész tálalt ki Kevin Spacey durva szokásairól

Hírek

| 2018.07.04. 12:55
Október óta rengeteg helyről halljuk a szexuális zaklatásos történeteket, amik leginkább Harvey Weinstein producert érték, de Kevin Spacey-ról is durva dolgok derültek ki. Egy …

Újra forog a Kártyavár, de már a kitaszított Spacey nélkül

Hírek

| 2018.02.01. 17:30
Vége a hosszú kényszerpihenőnek.