Meghan Markle máris visszatér a filmezéshez?

Mindenmás

| Zita | 2020.01.13. 17:35

Most, hogy a fél világ azt találgatja, hogy vajon milyen hatása lesz a Megxitnek, azaz, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle függetlenedik a királyi családtól, az egykori színésznőnek máris egyértelmű tervei vannak.

Mondjuk ez nem meglepő, hiszen egy ekkora elhatározást általában komoly megfontolások előznek meg és most nagyon úgy néz ki, hogy Markle máris leszerződött a Disney-vel. Bár még sok mindent nem tudni a projektről, de a pletykák szerint Harry herceg nyomta be őt a céghez, de még a Nagy Bejelentés előtt már alá is írták a szerződést. A filmközeli állapot nem lenne újkeletű dolog, hiszen Markle királyi élete előtt színésznő volt, leginkább a Briliáns elmék című sorozattal vált ismertté.

A meg nem erősített hírek szerint Markle egyelőre csak a hangját adja majd egy anyaghoz és az ezért járó pénzt nem teszi zsebre, hanem egy elefántmentéssel foglalkozó jótékonysági szervezet kapja majd meg.

Szintén a pletykák szerint Meghan Markle már hetekkel ezelőtt megkezdte a munkát és stúdióba vonult, de az egész sztorit sem a Disney, sem az Elephant Without Borders nevű szervezet nem erősítette meg, így egyelőre maradnak a találgatások.

(borító: Mark Large/Pool via REUTERS)

Címkék: Meghan Markle, Disney

Hozzászólások

További cikkek

A Jégvarázs 2 lett minden idők legsikeresebb animációs filmje

Hírek

| 2020.01.06. 14:15
2013-ban szinte az egész világ Jégvarázs lázban égett,- a filmben felcsendülő Legyen hó című betétdalról már nem is beszélve, - így nagyon senki sem lepődött meg, …

Befutott az élőszereplős Mulan első előzetese

Hírek

| 2019.07.08. 13:10
Lassan már követni sem lehet, hogy a Disney éppen melyik meséből csinál élőszereplős verziót, ami biztos, hogy megérkezett az egyik soron következő projektjének, a Mulan filmváltozatának első …

Megvan az élőszereplős kis hableány főszereplője

Hírek

| 2019.07.04. 17:05
A Variety információi szerint Halle Bailey R&B énekes kapta Ariel szerepét A kis hableány élőszereplős verziójában.

Jön az élőszereplős Hófehérke és a hét törpe

Hírek

| 2019.06.01. 13:30
Nem volt túl meglepő a Disney bejelentése, miután mostanság eléggé rá vannak cuppanva a korábbi klasszikusok élőszereplős feldolgozásaira.

A Trónok harca alkotói készítik a következő Star Wars-filmet

Hírek

| 2019.05.15. 16:45
A Disney bejelentése szerint a Trónok harca alkotói készítik a következő Star Wars-filmet, amely várhatóan 2022 decemberében érkezik a mozikba.

Új Star Wars-trilógiát jelentett be a Disney

Hírek

| 2019.05.08. 13:10
Három új Star Wars-film bemutatóját jelentette be kedden a Disney a következő nyolc év filmmegjelenéseit ismertetve.

Magyar artista is szerepel a Tim Burton-féle Dumbóban

Hírek

| 2019.03.25. 12:40
A magyar szakember olyan sztárokkal dolgozhatott együtt, mint Danny DeVito, Michael Keaton vagy Colin Farrel.

Már magyarul is dalra fakadnak az Aladdin új előzetesében

Hírek

| 2019.03.19. 15:20
Nemrég futott be az élőszereplős Aladdin teljes előzetese, amihez gyorsan meg is érkezett a magyar szinkronos verzió is.

James Gunn visszakapja A galaxis őrzői rendezői székét

Hírek

| 2019.03.16. 10:10
A Disney meggondolta magát, és a botrányos tweetjei miatt kirúgott Gunn marad A galaxis őrzői harmadik etapjának is a rendezője.

Egyre kellemetlenebb az Aladdin-mozi

Hírek

| 2019.03.13. 15:35
Szó se róla, a készítők mindent megtesznek annak érdekében, hogy igazán színes-szagos mese legyen az élőszereplős Aladdin, ezt mutatja a most kijött előzetes is.