Még tini, de már James Bond-filmhez ír dalt

Mindenmás

| Zita | 2020.01.14. 21:05

Billie Eilish a huszonegyedik század egyik nagy popikonja, tinik milliói rajonganak érte, telt házas koncerteket ad, énekel ,dalszöveget ír, egy igazi különc és még csak 18 éves. És nem mellesleg a legújabb James Bond-mozihoz ő írja a főcímdalt.

Ezzel Eilish Minden Idők Legfiatalabb Előadója, Aki Bond-Filmhez Írt Dalt címet már meg is kapta. A 25. Bond-mozi, azaz a Nincs idő meghalni zenéjét testvérével, Fineas O’Connellel készíti el, aki még szintén szemtelenül fiatal, csak 22 éves, ezzel pedig megelőzik Sam Smith-t, aki 23 éves volt, amikor a 2015-ös Spectre - A Fantom visszatér című mozihoz készített dalt.

Eilish és a Bond-mozi kapcsolatáról egyébként napok óta ment már a pletyka, de most olyannyira hivatalos, hogy az énekesnő Instagramon is megerősítette a hírt.

A 18 éves eladó így egy olyan menő klubhoz tartozik ezentúl, mint Nancy Sinatra, Madonna, Tom Jones, a Duran Duran, Louis Armstrong, Tina Turner Paul McCartney vagy Adele.

Címkék: Billie Eilish

Hozzászólások

További cikkek

Megérkezett Billie Eilish Bond-főcímdala

Hírek

| 2020.02.14. 12:35
Befutott az új James Bond-film főcímdala, amely csakúgy, mint a film a No Time To Die (Nincs idő meghalni) címet viseli.