Tarantino sorozatot csinál a Volt egyszer egy…Hollywoodból

Hírek

| Zita | 2020.01.18. 07:45

A rendező mostanában egyre több filmes tervet jelent be, kérdés, hogy ezekből mi fog megvalósulni.

Még a nyáron jött ki legújabb mozija, a tíz Oscarra jelölt Volt egyszer egy…Hollywood, megpendítette a Kill Bill harmadik részéről is a húrokat, most pedig a Volt egyszer…-nek a sorozatverziójáról beszél. Egészen pontosan arról, hogy csinál egy spin-off szériát, amiben a filmben szereplő Bounty Law westernt forgatja le.

A minisorozat öt darab félórás etapokból állna, aminek főszereplője a Leonardo DiCaprio által a moziverzióban megformált Rick Dalton lenne, aki Jack Cahillt alakítaná a sorozatban, viszont a széria Cahill karakterére koncentrálna leginkább és nem Daltonéra.

Nem arról szól, hogy Rick Dalton eljátssza Jack Cahillt. Ez Jack Cahillről szól.

-nyilatkozott Tarantino, aki elmondta azt is, hogy a Volt egyszer egy… készítése közben is számos régi western sorozatot nézett anyaggyűjtésképp, és egyszerűen kíváncsi volt, ő maga is meg tudna-e rendezni a saját klasszikus westernszériáját úgy, hogy alig fél órába sűrít rengeteg feszültséget és drámát.

A konkrétumok (ha egyáltalán ezeket annak lehet nevezni) itt véget is értek egyelőre, viszont nagyon úgy fest, hogy Tarantino készen áll a feladatra, ugyanis mindegyik részt saját maga írja és rendezi majd és ha ez még nem lenne elég, a tervei szerint egy éven belül a Volt egyszer egy…Hollywood eredeti, négyórás vágott verzióját is bemutatja a nagyérdeműnek.

Hozzászólások

További cikkek

Befutott a The Mandalorian második évadának első előzetese

Hírek

| 2020.09.15. 20:10
Október végén debütál a Disney+ műsorán a The Mandalorian második évada, amihez most végre befutott az első kedvcsináló is.

Javier Bardem sorozata is kaszát kapott a járvány miatt

Hírek

| 2020.09.05. 16:20
Legalábbis ami a forgatást illeti, ugyanis az Amazon leállította a Cortés y Moctezuma című minisorozat előkészületeit.

Ayrton Sennáról készít nyolcrészes minisirozatot a Netflix

Hírek

| 2020.09.04. 16:50
Újabb izgalmasnak ígérkező szériát készít a Netflix: ezúttal az 1994-ben tragikusan elhunyt Forma-1-es pilótáról, Ayrton Senna da Silváról rendelt be egy nyolcrészes …

Televíziós sorozatban debütál Arnold Schwarzenegger

Hírek

| 2020.09.01. 11:10
Bár a 73 éves hollywoodi sztár hosszú forgatásokkal teli évtizedeket tudhat a háta mögött, még egyszer sem fordult elő, hogy tévés sorozatban kapjon szerepet. Egészen idáig.

Animációs film készül az X-aktákból

Hírek

| 2020.08.30. 10:55
Ismét egy, már jól bevált recepthez nyúlnak Hollywoodban, ugyanis berendeltek egy animációs filmet az X-akták című kultsorozat nyomán.

Első televíziós szerepére készül Rachel Weisz

Hírek

| 2020.08.20. 14:55
Az 50 éves Rachel Weisz elérkezettnek látta az időt, hogy a nagyvászon mellett a tévében is kipróbálja magát, ráadásul rögtön egy kettős főszerepet vállalt be a Két test egy lélek tévés …

A Stranger Things Dustinja ételfutárként dolgozik, amíg a koronavírus miatt nem tud forgatni

Mindenmás

| 2020.08.17. 18:15
Ahogy azzal már mi is több ízben foglalkoztunk, Hollywoodot sem kímélte a koronavírus-járvány, így szinte az …

Szükségünk van egy Jurassic World rajzfilmre?

Hírek

| 2020.07.29. 14:40
A kérdés költői, ugyanis nem menekülünk tőle, hiába hangzik totál feleslegesnek a dolog. Szeptember 18-án a Netflixen meg is nézhetjük, hogy milyen a Jurassic World: Camp Cretaceous című …

Emmy-díj: több mint két tucat jelölést kapott a Watchmen

Hírek

| 2020.07.29. 10:30
Összesen huszonhat kategóriában jelölték a Watchment az amerikai televíziós akadémia díjára vagyis Emmyre.

Augusztusban beindulhat a Jóbarátok forgatása

Hírek

| 2020.07.22. 11:50
Ha minden jól megy és a járványhelyzet is lehetővé teszi, akkor jövő hónapban nekieshetnek a Jóbarátok új részének forgatásának. Ezt maga David Schwimmer jelentette be, aki a sorozatban Rosst …