Tarantino sorozatot csinál a Volt egyszer egy…Hollywoodból

Hírek

| Zita | 2020.01.18. 07:45

A rendező mostanában egyre több filmes tervet jelent be, kérdés, hogy ezekből mi fog megvalósulni.

Még a nyáron jött ki legújabb mozija, a tíz Oscarra jelölt Volt egyszer egy…Hollywood, megpendítette a Kill Bill harmadik részéről is a húrokat, most pedig a Volt egyszer…-nek a sorozatverziójáról beszél. Egészen pontosan arról, hogy csinál egy spin-off szériát, amiben a filmben szereplő Bounty Law westernt forgatja le.

A minisorozat öt darab félórás etapokból állna, aminek főszereplője a Leonardo DiCaprio által a moziverzióban megformált Rick Dalton lenne, aki Jack Cahillt alakítaná a sorozatban, viszont a széria Cahill karakterére koncentrálna leginkább és nem Daltonéra.

Nem arról szól, hogy Rick Dalton eljátssza Jack Cahillt. Ez Jack Cahillről szól.

-nyilatkozott Tarantino, aki elmondta azt is, hogy a Volt egyszer egy… készítése közben is számos régi western sorozatot nézett anyaggyűjtésképp, és egyszerűen kíváncsi volt, ő maga is meg tudna-e rendezni a saját klasszikus westernszériáját úgy, hogy alig fél órába sűrít rengeteg feszültséget és drámát.

A konkrétumok (ha egyáltalán ezeket annak lehet nevezni) itt véget is értek egyelőre, viszont nagyon úgy fest, hogy Tarantino készen áll a feladatra, ugyanis mindegyik részt saját maga írja és rendezi majd és ha ez még nem lenne elég, a tervei szerint egy éven belül a Volt egyszer egy…Hollywood eredeti, négyórás vágott verzióját is bemutatja a nagyérdeműnek.

Hozzászólások

További cikkek

Érkezik az Egyik kopó, másik eb sorozatverzója

Hírek

| 2020.02.17. 15:10
Már rég feladtuk azt kérdezgetni, ha "Miért?", ha egy újabb tök értelmetlen remake vagy reboot érkezik, legyen szó mozifilmről, vagy akár tévésorozatról.

Meghalt a Szex és New York színésznője

Mindenmás

| 2020.02.16. 13:00
86 éves korában elhunyt Lynn Cohen, a színésznőt főleg a Szex és New York című sorozatból ismerhetjük, ahol Miranda bejárónőjét és kisfiának dadusát, Magdát alakította.

Jön a Zsivány Egyes előzménysorozata

Hírek

| 2020.02.12. 14:40
Hiába fejeződött be a Star Wars, tudtuk jól, hogy egy cseppet sem kell aggódni amiatt, hogy nélkülöznünk kell az univerzumot.

Sorozat készül Greta Thunbergről

Hírek

| 2020.02.11. 19:55
A BBC égisze alatt érkezik az a dokumentumfilm-sorozat, amely a világhírű klímaaktivistát, Greta Thunberget állítja a középpontba.

Több zenével és pörgősebb műsorral jelentkezik az idei Oscar-gála

Hírek

| 2020.02.09. 10:30
Hétfő hajnalban kiderül, idén kik kapják a filmes szakma legrangosabb elismerését, az Oscar-díjat.

Oscar-díjas színésznő alakítja Michelle Obamát egy készülő tévésorozatban

Hírek

| 2020.02.07. 09:55
Sorozat készül a korábbi first ladykről, a szereposztásról egyelőre annyit tudni, hogy az Oscar-díjas Viola Davis bújhat Michelle Obama …

Nézd meg a Super Bowl összes előzetesét egy helyen!

Hírek

| 2020.02.03. 13:50
Az év egyik legnagyobb sporteseményének számító Super Bowl már egy jó ideje nemcsak az amerikai futball szerelmeseinek piros betűs ünnep, hanem a filmrajongóknak is, hiszen ilyenkor kapjuk …

Sorozat készül a brit uralkodócsaládról

Hírek

| 2020.01.22. 12:10
Eddig is számos alkalommal vitték képernyőre a királyi családot, de most animációs sorozat készül róluk, méghozzá a hatéves György herceg főszereplésével.

Az Élősködők kapta a hollywoodi színészcéh fődíját

Hírek

| 2020.01.20. 11:50
A díjak tekintetében már eddig is kimagasló dél-koreai Élősködők színészgárdája kapta a fődíjat a hollywoodi Színészek Céhének (SAG) vasárnap esti díjátadó …

Első világháborús eposz lett az amerikai producerek kedvence

Hírek

| 2020.01.20. 08:45
Újabb díjat zsebelt be Sam Mendes első világháborús eposza, az 1917 nyerte el ugyanis az Amerikai Producerek Céhének (PGA) díját a mozikban forgalmazott filmek mezőnyében.