Tarantino sorozatot csinál a Volt egyszer egy…Hollywoodból

Hírek

| Zita | 2020.01.18. 07:45

A rendező mostanában egyre több filmes tervet jelent be, kérdés, hogy ezekből mi fog megvalósulni.

Még a nyáron jött ki legújabb mozija, a tíz Oscarra jelölt Volt egyszer egy…Hollywood, megpendítette a Kill Bill harmadik részéről is a húrokat, most pedig a Volt egyszer…-nek a sorozatverziójáról beszél. Egészen pontosan arról, hogy csinál egy spin-off szériát, amiben a filmben szereplő Bounty Law westernt forgatja le.

A minisorozat öt darab félórás etapokból állna, aminek főszereplője a Leonardo DiCaprio által a moziverzióban megformált Rick Dalton lenne, aki Jack Cahillt alakítaná a sorozatban, viszont a széria Cahill karakterére koncentrálna leginkább és nem Daltonéra.

Nem arról szól, hogy Rick Dalton eljátssza Jack Cahillt. Ez Jack Cahillről szól.

-nyilatkozott Tarantino, aki elmondta azt is, hogy a Volt egyszer egy… készítése közben is számos régi western sorozatot nézett anyaggyűjtésképp, és egyszerűen kíváncsi volt, ő maga is meg tudna-e rendezni a saját klasszikus westernszériáját úgy, hogy alig fél órába sűrít rengeteg feszültséget és drámát.

A konkrétumok (ha egyáltalán ezeket annak lehet nevezni) itt véget is értek egyelőre, viszont nagyon úgy fest, hogy Tarantino készen áll a feladatra, ugyanis mindegyik részt saját maga írja és rendezi majd és ha ez még nem lenne elég, a tervei szerint egy éven belül a Volt egyszer egy…Hollywood eredeti, négyórás vágott verzióját is bemutatja a nagyérdeműnek.

Hozzászólások

További cikkek

Megvan, miről fog szólni Harry herceg és Meghan Markle első Netflixes produkciója

Hírek

| 2021.04.07. 09:40
Már egy ideje lehetett tudni, hogy az Amerikába költöző Harry herceg és Meghan Markle a filmek és sorozatok világába is belekóstol …

Kádár-korszakban játszódó sorozattal készül az HBO

Hírek

| 2021.03.25. 17:05
A csatorna egy nyolc részes magyar gyártású szériát forgat, ami a politikai változások küszöbén álló kommunista Magyarország időszakát mutatja be a nyolcvanas években.

Három új Trónok harca-előzménysorozat is érkezik

Hírek

| 2021.03.19. 12:55
Az HBO-nál nagyon rápörögtek az Trónok harca-szériákra, ugyanis a csatorna három újabb előzménysorozatot is bejelentett.

Érkezik az élőszereplős Pindúr pandúrok, már a főszereplőket is megtalálták

Hírek

| 2021.03.10. 16:55
Sajnos már annyi totál felesleges élőszereplős feldolgozás készül n apjainkban, hogy egy újabb ilyen hír kapcsán már fel sem …

Meghalt Ronald Pickup, A Korona színésze

Hírek

| 2021.02.26. 13:35
80 éves korában, hosszú betegség után, szerdán elhunyt Ronald Pickup brit színész - számolt be róla a Variety. Pickupot hazánkban leginkább A Korona című sorozatból ismerhetjük.

Újabb fontos szereplő fog hiányozni a Szex és New York folytatásából

Hírek

| 2021.02.20. 14:35
Eddig sem nagyon értettük, hogy minek kell egy nagyon sokadik bőrt is lehúzni a Szex és New Yorkról, de szerencsére vannak páran a szereplők közül is, …

10 új európai produkció is érkezik a Disney Plus-ra

Hírek

| 2021.02.16. 15:55
A Netflixhez hasonlóan a Disney Plus is rákapcsolt a tartalomgyártásra, a streamingszolgáltató ugyanis 10 új, Európában készülő produkciót is bejelentett.

Csinálj úgy, mint Tarantino és nézd meg a Scorsese által ajánlott filmeket!

Mindenmás

| 2021.02.13. 13:05
Már jó ideje zárva vannak a mozik, a filmpremierek csúsznak, a Netflixet már kívülről fújjuk, a filmrajongó énünk pedig szomjazik valami …

Több Trónok harca-előzménysorozat is érkezhet

Hírek

| 2021.01.24. 15:20
Az HBO mindig tutira megy, ha nézettségről van szó, így gyorsan be is rendelt egy újabb Trónok harca-előzménysorozatot.

Már több mint 200 millió előfizetője van a Netflixnek

Hírek

| 2021.01.20. 15:20
Az eddig sem volt titok, egyesek elég jól jöttek ki a koronavírus-járványból, nem túl meglepő módon a Netflix streamingszolgáltató is közéjük tartozik, ugyanis előfizetőinek …