Bradley Cooper a Netflixre készít filmet Leonard Bernsteinről

Hírek

| Tündi | 2020.01.23. 11:45

Bradley Cooper a Netflixel közösen készíti új filmjét, amely a világhírű karmesterről, Leonard Bernsteinről (West Side Story) szól majd.

A Variety szerint igazi nagyágyúk sorakoztak fel a projekt mögé, ugyanis olyan producerei lesznek, mint Martin Scorsese, Steven Spielberg vagy Todd Phillips (Joker).

A Netflix az utóbbi időben behozott szokásához híven a Bernstein-filmet is először mozikban forgalmazza egy rövid ideig és majd csak az után kerül fel a streaming-felületre. Erre azért van szükség, mert a Netflix ezzel trükkel tud beszállni az Oscar-versenybe.

Cooper korábbi rendezésével, a Csillag születikkel már behúzott egy Oscar-jelölést, ezért nagy az elvárás a Bernstein-filmmel szemben is, amiben szintén maga alakítja majd a férfi főszereplőt. Na meg persze azért is reménykedhetnek egy-két Oscar jelölésben, mert Bernsteinről köztudott volt, hogy házassága és három gyermeke ellenére is folyamatosan volt kapcsolata férfiakkal, amiről felesége, Felicia Montealegre is tudott.

A film három évtizedet fog majd felölelni az 1990-ben elhunyt világhírű karmester és zeneszerző életéből, és főleg Montealegrével kötött házasságára koncentrál. Cooper Josh Singerrel együtt írja a forgatókönyvet és producerként is közreműködik majd a produkcióban.

A rendező egyébként a Bernstein-hagyatéktól kapta meg a film elkészítésének jogait, és a forgatókönyv fejlesztése alatt az utóbbi két évben végig együttműködött Bernstein gyerekeivel, Jamie-vel, Alexanderrel és Ninával.

(Borító: conversationsabouther.net)

Hozzászólások

További cikkek

Steven Spielberg pénzt adományozott Los Angelesnek a járvány elleni küzdelemre

Hírek

| 2020.03.31. 16:40
Mint ahogy már eddig is számos hollywoodi sztár beszállt a vírus elleni küzdelembe adomány formájában, úgy most több filmes folytatja ezt.

Az újabb botrány miatt nem adják ki Woody Allen önéletrajzát

Hírek

| 2020.03.08. 13:05
Lassan már nincs olyan megmozdulása Woody Allennek, ami ne váltana ki hatalmas népharagot, most éppen az Oscar-díjas rendező új életrajzi könyve miatt mozgolódnak az …

Letartóztatták Steven Spielberg pornósnak készülő lányát

Hírek

| 2020.03.02. 17:15
Mikaela Spielberg nemrég még azzal állt elő, hogy pornózni szeretne, most pedig letartóztatták családon belüli erőszak miatt.

Mégsem Spielberg rendezi az ötödik Indiana Jones-filmet

Hírek

| 2020.02.27. 09:35
Sokakat meglepett Steven Spielberg bejelentése, miszerint lemond az Indiana Jones ötödik részének rendezői posztjáról, így a széria közel 40 éves történetében először fordulhat …

Steven Spielberg aggódk lánya pornós tervei miatt

Mindenmás

| 2020.02.26. 11:15
A rendező lánya nemrég jelentette be, hogy pornózni fog, és a hírek szerint szülei „érdeklődnek” Mikaela filmes tervei iránt. Persze azért ez nem teljesen van így.

Jason Momoával érkezik Ozzy új videóklipje

Mindenmás

| 2020.02.22. 15:45
A Trónok harcával befutó, majd az Aquamannel pedig igazi szupersztárrá váló Jason Moma már Budapesti tartózkodása alatt is bebizonyította, hogy igazi metál rajongó, ugyanis gyermeki rajongással zúzta …

Durva gyilkosságok után nyomoz a fiatal Sigmund Freud

Hírek

| 2020.02.21. 15:40
A Netflix továbbra is ontja magából újabbnál újabb sorozatokat, most éppen egy Sigmund Freudról szóló széria kapott előzetest.

Jennifer Lawrence a Netflixen tér vissza

Hírek

| 2020.02.20. 20:15
Adam McKay amerikai forgatókönyvíró-rendező (Az Alelnök, A nagy dobás) legújabb, Don’t Look Up című filmjének főszerepében tér vissza a már egy ideje "szüneten" lévő Oscar-díjas Jennifer …

Nyáron startol az új Indiana Jones-film forgatása

Hírek

| 2020.02.16. 16:45
Harrison Ford szerint nyártól már tényleg elkezdik forgatni az Indiana Jones ötödik részét. A 77 éves színész erről Ellen DeGeneres műsorában beszélt.

Megérkezett Billie Eilish Bond-főcímdala

Hírek

| 2020.02.14. 12:35
Befutott az új James Bond-film főcímdala, amely csakúgy, mint a film a No Time To Die (Nincs idő meghalni) címet viseli.