Bradley Cooper a Netflixre készít filmet Leonard Bernsteinről

Hírek

| Tündi | 2020.01.23. 11:45

Bradley Cooper a Netflixel közösen készíti új filmjét, amely a világhírű karmesterről, Leonard Bernsteinről (West Side Story) szól majd.

A Variety szerint igazi nagyágyúk sorakoztak fel a projekt mögé, ugyanis olyan producerei lesznek, mint Martin Scorsese, Steven Spielberg vagy Todd Phillips (Joker).

A Netflix az utóbbi időben behozott szokásához híven a Bernstein-filmet is először mozikban forgalmazza egy rövid ideig és majd csak az után kerül fel a streaming-felületre. Erre azért van szükség, mert a Netflix ezzel trükkel tud beszállni az Oscar-versenybe.

Cooper korábbi rendezésével, a Csillag születikkel már behúzott egy Oscar-jelölést, ezért nagy az elvárás a Bernstein-filmmel szemben is, amiben szintén maga alakítja majd a férfi főszereplőt. Na meg persze azért is reménykedhetnek egy-két Oscar jelölésben, mert Bernsteinről köztudott volt, hogy házassága és három gyermeke ellenére is folyamatosan volt kapcsolata férfiakkal, amiről felesége, Felicia Montealegre is tudott.

A film három évtizedet fog majd felölelni az 1990-ben elhunyt világhírű karmester és zeneszerző életéből, és főleg Montealegrével kötött házasságára koncentrál. Cooper Josh Singerrel együtt írja a forgatókönyvet és producerként is közreműködik majd a produkcióban.

A rendező egyébként a Bernstein-hagyatéktól kapta meg a film elkészítésének jogait, és a forgatókönyv fejlesztése alatt az utóbbi két évben végig együttműködött Bernstein gyerekeivel, Jamie-vel, Alexanderrel és Ninával.

(Borító: conversationsabouther.net)

Hozzászólások

További cikkek

Életrajzi filmet kap Robbie Williams

Hírek

| 2021.02.23. 15:30
A nagy zenés életrajzi filmek hulláma nem csillapodik. Úgy tűnik, Hollywood a remake-ek után most a zenei figurákra csapott le és Judy Garland, a Queen vagy épp David Bowie után jön a Robbie Williams mozi is.

Tom Hardy A rajtaütés rendezőjével fog akciózni a Netflixen

Hírek

| 2021.02.20. 17:40
Tom Hardy-t utoljára a Capone című életrajzi drámában láthattuk, ami hát finoman szólva se lett éppen egy mestermű, most viszont felcsillant a remény, hogy ismét egy …

Csinálj úgy, mint Tarantino és nézd meg a Scorsese által ajánlott filmeket!

Mindenmás

| 2021.02.13. 13:05
Már jó ideje zárva vannak a mozik, a filmpremierek csúsznak, a Netflixet már kívülről fújjuk, a filmrajongó énünk pedig szomjazik valami …

Újra együtt Scorsese, DiCaprio és De Niro

Hírek

| 2021.02.12. 12:45
Martin Scorsese nem bíz semmit a véletlenre, újra a jól bevált csapattal dolgozik együtt legújabb filmjén.

Jennifer Lawrence megsérült új filmjének forgatásán

Hírek

| 2021.02.07. 12:40
Mint az ismeretes, Hollywood egyik ügyeletes kedvence, Jennifer Lawrence éppen a Netflix, Don't Look up című giga-mega produkcióján dolgozik csupa A-listás sztárokkal egyetemben.

Robert De Niro autóversenyzős thrillerben tér vissza

Hírek

| 2021.01.26. 16:35
A 77 éves De Niro ezúttal a Star Wars-filmek sztárjával, John Boyegával készül a képernyők elé szögezni a nézőket a Netflix készülő autóversenyzős thrillerében, The Formula című …

Már több mint 200 millió előfizetője van a Netflixnek

Hírek

| 2021.01.20. 15:20
Az eddig sem volt titok, egyesek elég jól jöttek ki a koronavírus-járványból, nem túl meglepő módon a Netflix streamingszolgáltató is közéjük tartozik, ugyanis előfizetőinek …

Meghalt Claude Bolling zongorista, a Borsalino szerzője

Mindenmás

| 2021.01.03. 14:15
90 éves korában elhunyt Claude Bolling francia jazz-zongorista, több mint száz film, köztük a Borsalino és a Kaliforniai lakosztály zenéjének szerzője.

Megvan, ki játssza Whitney Houston szerepét egy készülő életrajzi filmben

Hírek

| 2020.12.17. 10:55
Azt már eddig is lehetett tudni, hogy Whitney Houston is megkapja a maga életrajzi filmjét, most pedig már az is kiderült, hogy ki játszhatja majd el …

Angelina Jolie újabb háborús filmet forgat

Hírek

| 2020.11.21. 14:25
Angelina Jolie-nak ismét rendezni támadt kedve, ezúttal a híres brit háborús fotós, Don McCullin életéről készít filmet.