Jennifer Aniston ijesztgetett, az emberek meg imádták érte

Mindenmás

| Zita | 2020.01.25. 18:25

Jennifer Aniston a Jóbarátok kezdete óta egy igazi hollywoodi ikon, a kedvenc, a nagybetűs SZTÁR, aki igazából bármit csinálhatna, akkor sem utálná senki. Ezt persze ki is használja, és meglovagolva a sosem múló Jóbarátok-őrületet, most rajongóit viccelte meg.

A színésznő most a szokottnál is felkapottabb, mert The Morning Show című sorozatáért sorra nyeri a rangosabbnál rangosabb díjakat, így természetesen egy rakás showműsorba is meghívják, többek között az Ellen Show-ba is, ahol bemutattak egy poénos kis videót arról, hogy a Los Angeles-i Jóbarátok stúdiójában hogy rémiszti halálra, majd sokkolja a rajongókat.

A lényeg az volt, hogy az ikonikus Central Perk kanapéján lehet fotózkodni, és amikor megkérdezik a turistáktól, hogy ki a kedvenc karakterük, a válasz pedig nem „Rachel”, akkor Aniston előugrik felháborodottan a kanapé mögül sokak nagy örömére, vagy épp sokkolására. Kinek, mi.

Íme:

Hozzászólások

További cikkek

Azt mondta a Mikulás Ryan Reynoldsnak, hogy pokolra jut

Mindenmás

| 2018.12.28. 15:35
Ryan Reynolds karácsony végére még gyorsan posztolt egy közös képet a Mikulással, aki állítása szerint nem túl biztató dolgot mondott neki...

Macaulay Culkin újraforgatta a Reszkessetek betörők!-et, az eredmény pedig zseniális lett

Mindenmás

| 2018.12.20. 16:35
Azt már rég megtanultuk, hogy Kevin nélkül nincs karácsony, amit most úgy látszik, hogy a Google is meglovagolt egy kicsit …

Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője

Hírek

| 2018.08.18. 13:25
A Forbes magazin szerint Scarlett Johansson lett a világ legjobban fizetett színésznője 2018-ban.

JÓ A BULI, CSAK KEVÉS A PIA – HIVATALI KARÁCSONY

Kritikák

| 2016.12.08. 16:05
Nem a buli miatt fog fájni a fejünk...
12