Jim Carrey vállalná a Maszk folytatását, de van egy feltétele

Hírek

| Zita | 2020.01.28. 15:55

A kilencvenes évek egyik kultikus filmjének folytatásáról nem először esik szó, most viszont Jim Carrey is nyilatkozott az ügyben.

Nemrégiben még az a hír járta körbe a sajtót, hogy a folytatást női főszereplővel képzeli el Mike Richardson, a karakter megalkotója, most viszont Jim Carrey bejelentette, hogy szívesen felhúzná újra a zöld maszkot, de van egy feltétele.

Ez pedig nem más, mint a rendező személye, ugyanis ahogy a színész fogalmazott egy interjúban:

a filmkészítőn múlik leginkább. Nem csak úgy szeretném elkészíteni ezt a filmet, hogy akkor jó, csináljuk, hanem akkor, ha valami őrült vízióval megáldott rendező készíti.

Azaz szerencsére Carrey még nem vette át azt a hollywoodi módit, hogy mindegy, hogy milyen, de legyen valami folytatás/remake akármi egy jól bevált és megvalósított alapötletből, hanem szerencsére van annyi ízlése, hogy ne mindenáron valósítsa meg filmes elképzeléseit.

És bár ott van még az az érdekes ötlet a női főszereplő kapcsán, Mike Richardson az eredeti, képregényes hangulatot akarja vásznon látni, ami viszont sokkal sötétebb hangulatú, mint maga az 1994-es film volt. Kérdés már csak az, hogy mi lesz végül ebből, ha egyáltalán megvalósul a mozi.

Címkék: remake, Jim Carrey

Hozzászólások

További cikkek

Érkezik az Egyik kopó, másik eb sorozatverzója

Hírek

| 2020.02.17. 15:10
Már rég feladtuk azt kérdezgetni, ha "Miért?", ha egy újabb tök értelmetlen remake vagy reboot érkezik, legyen szó mozifilmről, vagy akár tévésorozatról.

Folytatást kap az élőszereplős Aladdin

Hírek

| 2020.02.13. 12:30
Tavaly mutatták be az 1992-es Disney klasszikus élőszereplős változatát, amely egymilliárd dolláros bevételt termelt, így naná, hogy gyorsan be is rendelték a folytatást.

Jön az élőszereplős Bambi-film

Hírek

| 2020.01.25. 10:50
Lassan már követni sem tudjuk, hogy Disney melyik korábbi klasszikusát dolgozza fel újból, annyi viszont bizonyos, hogy a legújabb mese, amiből kapunk majd egy "élőszereplős verziót az az 1942-es Bambi lesz.

A Berlinalén mutatják be először Roberto Benigni Pinokkió-feldolgozását

Hírek

| 2019.12.18. 13:00
A megújult Berlinalén fogják bemutatni Matteo Garrone olasz filmrendező legújabb filmjét, a Roberto Benigni szereplésével készült új …

Ilyen nincs, de mégis van: jön a Reszkessetek, betörők! remake

Hírek

| 2019.12.12. 23:10
Sokáig próbáltuk remélni, hogy csak pletyka, miszerint készül az egyik legnagyobb karácsonyi klasszikus, a Reszkessetek, betörők! újrázása, de kiderült, hogy sajnos a …

Camila Cabellóval jön az új Hamupipőke-film

Hírek

| 2019.12.12. 12:55
A Variety értesülései szerint Amerika egyik ügyeletes üdvöskéje, a Latin Grammy-díjas énekes-dalszerző Camila Cabello eljöttnek érzi az idejét, hogy az éneklés mellet a filmvásznon is kipróbálja …

Remake készül A szökevényből

Hírek

| 2019.11.27. 12:50
Már meg sem lepődünk, ha olyan hírt hallunk, hogy egy újabb remake készül egy korábbi klasszikusból, sajnálatos módon ezúttal Harrison Ford kilencvenes évekbeli sikerfilmje, A szökevény a soros.

Az Ál/Arc is felül a remake-vonatra

Hírek

| 2019.09.10. 12:10
Mondanánk, hogy meglepő, de sajnos nem az, hiszen ha végignézzük Hollywood filmtermését az utóbbi időben, láthatjuk, hogy remake-ekből nincs hiány. Most John Woo klasszikusa sem marad ki a sorból.

Oscar-díjas színésszel jön a Penge remake-je

Hírek

| 2019.07.21. 14:35
A San Diego-i Comic-conon egy újabb remake-et is bejelentettek, nem is akárkivel a főszerepben.

Befutott az élőszereplős Mulan első előzetese

Hírek

| 2019.07.08. 13:10
Lassan már követni sem lehet, hogy a Disney éppen melyik meséből csinál élőszereplős verziót, ami biztos, hogy megérkezett az egyik soron következő projektjének, a Mulan filmváltozatának első …