Jim Carrey vállalná a Maszk folytatását, de van egy feltétele

Hírek

| Zita | 2020.01.28. 15:55

A kilencvenes évek egyik kultikus filmjének folytatásáról nem először esik szó, most viszont Jim Carrey is nyilatkozott az ügyben.

Nemrégiben még az a hír járta körbe a sajtót, hogy a folytatást női főszereplővel képzeli el Mike Richardson, a karakter megalkotója, most viszont Jim Carrey bejelentette, hogy szívesen felhúzná újra a zöld maszkot, de van egy feltétele.

Ez pedig nem más, mint a rendező személye, ugyanis ahogy a színész fogalmazott egy interjúban:

a filmkészítőn múlik leginkább. Nem csak úgy szeretném elkészíteni ezt a filmet, hogy akkor jó, csináljuk, hanem akkor, ha valami őrült vízióval megáldott rendező készíti.

Azaz szerencsére Carrey még nem vette át azt a hollywoodi módit, hogy mindegy, hogy milyen, de legyen valami folytatás/remake akármi egy jól bevált és megvalósított alapötletből, hanem szerencsére van annyi ízlése, hogy ne mindenáron valósítsa meg filmes elképzeléseit.

És bár ott van még az az érdekes ötlet a női főszereplő kapcsán, Mike Richardson az eredeti, képregényes hangulatot akarja vásznon látni, ami viszont sokkal sötétebb hangulatú, mint maga az 1994-es film volt. Kérdés már csak az, hogy mi lesz végül ebből, ha egyáltalán megvalósul a mozi.

Címkék: remake, Jim Carrey

Hozzászólások

További cikkek

Ryan Gosling lesz az új Farkasember

Hírek

| 2020.05.31. 12:15
A Marvel-moziverzumának gigantikus sikere láttán pár éve a Universal stúdió is bejelentette a maga kis univerzumát, ők azonban a szuperhősök helyett inkább a szörnyekre bízták a pénzkeresést. Elég csúnyán bele is …

Russell Crowe kegyetlen maffiózót alakít legújabb filmjében

Hírek

| 2020.05.14. 15:25
Végre egy izgalmasnak ígérkező szerepben láthatjuk viszont az Oscar-díjas Russell Crowe-t, aki ezúttal egy brutális maffiózó bőrébe bújhat a Paramount új thrillerében.

A Marvel-filmek nagyágyúival érkezik a Disney élőszereplős Herkules-filmje

Hírek

| 2020.05.09. 13:50
Lassan már nem is számít hírnek, ha kiderült, hogy egy korábbi meseklasszikusból élőszereplős verzió érkezik, de legalább a soron következő …

A Mulan premierje is csúszik a koronavírus miatt

Hírek

| 2020.03.15. 20:45
Már egy ideje tudjuk, hogy a filmipart sem kíméli a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet, sorra állnak le a sorozatok, műsorok forgatásával, valamint a már régóta várt filmek premierjeit …

Érkezik az Egyik kopó, másik eb sorozatverzója

Hírek

| 2020.02.17. 15:10
Már rég feladtuk azt kérdezgetni, ha "Miért?", ha egy újabb tök értelmetlen remake vagy reboot érkezik, legyen szó mozifilmről, vagy akár tévésorozatról.

Folytatást kap az élőszereplős Aladdin

Hírek

| 2020.02.13. 12:30
Tavaly mutatták be az 1992-es Disney klasszikus élőszereplős változatát, amely egymilliárd dolláros bevételt termelt, így naná, hogy gyorsan be is rendelték a folytatást.

Jön az élőszereplős Bambi-film

Hírek

| 2020.01.25. 10:50
Lassan már követni sem tudjuk, hogy Disney melyik korábbi klasszikusát dolgozza fel újból, annyi viszont bizonyos, hogy a legújabb mese, amiből kapunk majd egy "élőszereplős verziót az az 1942-es Bambi lesz.

A Berlinalén mutatják be először Roberto Benigni Pinokkió-feldolgozását

Hírek

| 2019.12.18. 13:00
A megújult Berlinalén fogják bemutatni Matteo Garrone olasz filmrendező legújabb filmjét, a Roberto Benigni szereplésével készült új …

Ilyen nincs, de mégis van: jön a Reszkessetek, betörők! remake

Hírek

| 2019.12.12. 23:10
Sokáig próbáltuk remélni, hogy csak pletyka, miszerint készül az egyik legnagyobb karácsonyi klasszikus, a Reszkessetek, betörők! újrázása, de kiderült, hogy sajnos a …

Camila Cabellóval jön az új Hamupipőke-film

Hírek

| 2019.12.12. 12:55
A Variety értesülései szerint Amerika egyik ügyeletes üdvöskéje, a Latin Grammy-díjas énekes-dalszerző Camila Cabello eljöttnek érzi az idejét, hogy az éneklés mellet a filmvásznon is kipróbálja …