Letartóztatták Steven Spielberg pornósnak készülő lányát

Hírek

| Tündi | 2020.03.02. 17:15

Mikaela Spielberg nemrég még azzal állt elő, hogy pornózni szeretne, most pedig letartóztatták családon belüli erőszak miatt.

Meg kell hagyni a 24 éves Spielberg csemete eléggé rákapott arra, hogy róla szóljanak a hírek, korábbi bejelentése előtt még még nem sokan hallottak róla, most pedig már az is tudja ki ő, akit baromi nem izgat.

Spielberg lánya belekóstol a pornózásba

Zita | 2020.02.20. 12:25 És nem arról van szó, hogy a rendező lánya egy pornózásról szóló játékfilmben fog szerepelni, viszont tény, hogy kipróbálja magát a filmiparban. De nem úgy, ahogy apja. Nagyon nem úgy. Mondhatni az alma kicsit messze esett a fájától, ugyanis a mindössze 23 éves Mikaela Spielberg nemrég bejelentette a szüleinek, hogy pornózni fog és sztriptíztáncosként akarja keresni a kenyerét.

A legújabb hír éppen az, hogy a többszörös Oscar-díjas rendező örökbefogadott lányát letartóztatták családon belüli erőszak miatt. Az Independent beszámolója szerint Mikaelát Nashvillle-ben vitte be a rendőrség, ahonnan ezer dolláros óvadék fejében természetesen gyorsan távozott is, meghallgatása március 9-én lesz.

Az, hogy pontosan mi is történt még nem derült ki,egyelőre annyit tudni, hogy a nő vőlegénye, a negyvenhét éves profi dartsjátékos, Chuck Pankow, - aki valószínűleg a bántalmazott fél - úgy nyilatkozott, félreértés történt és valójában nem sérült meg senki.

(Borító: the-sun.com)

Hozzászólások

További cikkek

Steven Spielberg pénzt adományozott Los Angelesnek a járvány elleni küzdelemre

Hírek

| 2020.03.31. 16:40
Mint ahogy már eddig is számos hollywoodi sztár beszállt a vírus elleni küzdelembe adomány formájában, úgy most több filmes folytatja ezt.

Több mint 20 év börtönre ítélték Harvey Weinsteint

Hírek

| 2020.03.11. 17:55
Kiderült, hogy milyen büntetést szabtak ki Harvey Weinstein filmmogulra, Hollywood egykori legbefolyásosabb emberére.

Mégsem Spielberg rendezi az ötödik Indiana Jones-filmet

Hírek

| 2020.02.27. 09:35
Sokakat meglepett Steven Spielberg bejelentése, miszerint lemond az Indiana Jones ötödik részének rendezői posztjáról, így a széria közel 40 éves történetében először fordulhat …

Steven Spielberg aggódk lánya pornós tervei miatt

Mindenmás

| 2020.02.26. 11:15
A rendező lánya nemrég jelentette be, hogy pornózni fog, és a hírek szerint szülei „érdeklődnek” Mikaela filmes tervei iránt. Persze azért ez nem teljesen van így.

Bűnösnek találták Harvey Weinsteint

Hírek

| 2020.02.25. 09:10
Egy New York-i bíróság esküdtszéke bűnösnek mondta ki Harvey Weinstein bukott hollywoodi filmmogult nemi erőszak és szexuális támadás vádjában, azonban a legsúlyosabb vádpont, a szexuális ragadozóként …

Nyáron startol az új Indiana Jones-film forgatása

Hírek

| 2020.02.16. 16:45
Harrison Ford szerint nyártól már tényleg elkezdik forgatni az Indiana Jones ötödik részét. A 77 éves színész erről Ellen DeGeneres műsorában beszélt.

Így búcsúznak a sztárok Kirk Douglastől

Hírek

| 2020.02.06. 17:05
Mások mellett Steven Spielberg, Catherine Zeta-Jones, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone is kifejezte fájdalmát a színészóriás halála kapcsán.

Bradley Cooper a Netflixre készít filmet Leonard Bernsteinről

Hírek

| 2020.01.23. 11:45
Bradley Cooper a Netflixel közösen készíti új filmjét, amely a világhírű karmesterről, Leonard Bernsteinről (West Side Story) szól majd.

Joaquin Phoenixet és Martin Sheent is letartóztatták Jane Fonda klímatüntetésén

Hírek

| 2020.01.11. 18:05
Joaquin Phoenix és Martin Sheen is beszállt a Washingtonban már tizennegyedik hete tartó Jane Fonda vezette Pénteki Tűzriadó elnevezésű …

Saját anyja megölésével vádolják az Amerika kapitány színésznőjét

Hírek

| 2020.01.02. 16:25
Letartóztatták az Amerika kapitány: Az első bosszúálló című Marvel-film színésznőjét édesanyja meggyilkolásának megalapozott gyanúja miatt.