A Mulan premierje is csúszik a koronavírus miatt

Hírek

| Tündi | 2020.03.15. 20:45

Már egy ideje tudjuk, hogy a filmipart sem kíméli a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet, sorra állnak le a sorozatok, műsorok forgatásával, valamint a már régóta várt filmek premierjeit is szép számmal halasztották már el.

Most a Disney egyik új szuperprodukciója, Mulan a soros a csúszásban, mint azt maga a rendező, Niki Caro is írta

Izgatottan készülünk rá, hogy megosszuk a filmet a világgal, de a jelenlegi, folyton változó körülmények miatt, amit sajnos mindannyian tapasztalunk, világszerte el kell halasztanunk a Mulan forgalmazását.

A produkciót, - a mely a Disney azonos című animációs filmje nyomán készült, immár élő szereplőkkel, - eredetileg március 27-től játszották volna az észak-amerikai mozikban, és az előzetes becslés szerint legalább 85 millió dolláros premierhétvégi bevételre számítottak a filmtől.

Együttérzünk mindenkivel, akit elért a vírus, és reméljük, hogy Mulan küzdőszelleme inspirálja mindazokat, akik keményen dolgoznak azért, hogy biztonságban legyünk

– tette még hozzá a rendező.

A Mulan ezzel olyan alkotások mögé állt be a sorba, mint a Nincs idő meghalni című új Bond-film, a Halálos iramban F9, a Hang nélkül 2., vagy a Nyúl Péter 2.

(Borító: thestar.com)

Címkék: Disney, koronavírus,