A Lost és a Hawaii Five-0 szárja, Daniel Dae Kim is koronavírusos

Hírek

| Tündi | 2020.03.20. 12:05

A Lost és a Hawaii Five-0 című sorozatok egykori szereplője, Daniel Dae Kim is megfertőződött a koronavírussal, a színész maga jelentette be a hírt az Instagramon. 

Úgy tűnik, rendben leszek, de meg akartam osztani a tapasztalataimat abban a reményben, hogy azt informatívnak és hasznosnak találják

- írta Daniel Dae Kim videójához, amelyben azt is elárulta, hogy valószínűleg New Yorkban kapta el a vírust, ahol a New Amsterdam című sorozaton dolgozott. A színész épp Hawaii-ba tartott vissza a családjához,amikor már a repülőn érezte, hogy valami nem stimmel, miután érezte, hogy fáj a torka, ezért hazaérkezése után úgy döntött, hogy önkéntes karanténba vonul háza egyik szobájába.

Valamivel később már csak a torka a fájt, ugyanis a mellkasa is szorítani kezdett neki, majd fájdalmat érzett az egész testében és be is lázasodott. Orvosa tanácsára elvégeztette a tesztet, ami pozív eredményt hozott, mint mondta semmilyen gyógyszeres kezelést nem kapott, annyi volt, hogy sok folyadékot ivott és sokat pihent.

Daniel Dae Kim nem az első színész, aki elkapta a vírust, először Tom Hanks és felesége, Rita Wilson közölte, hogy megfertőződtek, később pedig az egykori Bond-lány Olga Kurylenko, Idris Elba és a Trónok Harcából ismert Kristofer Hivju is beszámolt róla, hogy szintén megfertőződtek.

(Borító: tvline.com)

Hozzászólások

További cikkek

Pár nap és nyithatnak New York állam mozijai

Hírek

| 2020.10.18. 17:55
New York City kimarad a pénteki újranyitásból.

37 filmes produkciót támogat az Nemzeti Filmintézet

Hírek

| 2020.10.13. 18:45
A magyar filmgyártás is rápörgött a koronavírus-járvány okozta károk enyhítésére, ennek fényében harminchét filmes produkciót támogat az Nemzeti Filmintézet (NFI).

Vadiúj karakterposzterek érkeztek a The Mandalorian második évadához

Mindenmás

| 2020.10.13. 15:10
Nyakunkon a The Mandalorian második évada, így Disney+ is egyre jobban csepegteti hozzá a kedvcsinálókat: az első előzetes után most egy rakás plakátot …

Kórházi dolgozók tiltakoznak a Mission: Impossible 7 forgatása miatt

Hírek

| 2020.10.10. 16:10
Egy római kórház dolgozói nagyon nem nézik jó szemmel, hogy Tom Cruise és a stáb az intézményben forgat a koronavírus-járvány kellős közepén.

Az autós mozikban bemutatott filmek is nevezhetők az idei Oscar-díjra

Hírek

| 2020.10.08. 17:05
Mint azt jól tudjuk, a koronavírus-járvány elég durván betett a kulturális szcénának, azon belül is a mozik és filmek világának. Éppen ezért már eddig is …

Brutális premiercsúszások jönnek, haldokolnak a mozik

Hírek

| 2020.10.06. 10:55
A James Bond-film premierjének csúsztatása volt az utolsó csepp, hogy a Cineworld bezárja az összes moziját Amerikában és Angliában, most pedig a durva csúszások lavinája be is indult.

Egyre nagyobb bajban vannak a mozik a járvány miatt

Hírek

| 2020.10.04. 13:35
Kifejezetten nem kedvez az idei év a mozihálózatoknak. Egy ideig úgy tűnt, hogy a mozik újranyitásával ha nem teljesen, de részlegesen megoldódik a probléma, a James Bond-mozi újbóli …

Befutott a The Mandalorian második évadának első előzetese

Hírek

| 2020.09.15. 20:10
Október végén debütál a Disney+ műsorán a The Mandalorian második évada, amihez most végre befutott az első kedvcsináló is.

Kötelező a maszkviselés a művészmozikban

Hírek

| 2020.09.09. 16:25
A koronavírus-járvány erősödése miatt nemcsak a tömegközlekedésen szigorítottak, hanem a Budapest Film művészmozijai is úgy döntöttek, hogy itt az ideje a maszkviselés szabályozásának.

Javier Bardem sorozata is kaszát kapott a járvány miatt

Hírek

| 2020.09.05. 16:20
Legalábbis ami a forgatást illeti, ugyanis az Amazon leállította a Cortés y Moctezuma című minisorozat előkészületeit.