Az első rész szereplőivel jöhet a Szólíts a neveden folytatása

Hírek

| Tündi | 2020.04.04. 12:25

Már egy ideje tudtuk, hogy folytatást kap 2017 egyik legnagyobb durranása, a Szólíts a neveden most pedig az is egyre valószínűbb, hogy az első rész szereplői is visszatérnek a második felvonásban.

Az Indiewire szerint az André Aciman regényén alapuló film rendezője, Luca Guadagnino már csinálná a folytatást, azonban a koronavírus-járvány ennek is keresztbe tett. A lap szerint a rendező már épp az útját tervezte az Egyesült Államokba, hogy beszéljen a potenciális forgatókönyvíróval a második részről, azonban pont akkor vonták karantén alá Lombaridát, így ő is Milánóban ragadt.

via GIPHY

A második rész egyébként már regény formájában is megjelent, Találj rám! címmel. A történet serint több évet ugrunk az első részhez képest, valamint ezúttal Elio édesapja, Samuel lesz inkább a középpontban. A sztori szerint épp látogatóba utazik Firenzéből Rómába a fiához, aki időközben befutott zongoraművész lett. Egy fiatal nővel való véletlenszerű találkozása a vonaton azonban fenekestül felforgatja az idős Sami terveit, örökre megváltoztatva életének hátralévő részét. Na meg persze Oliver is felbukkan a színen.

Szóval ehhez a folytatáshoz, vagy legalábbis valami ilyesmihez tér vissza Timothée Chalamet és Armie Hammer is, amit Luca Guadagnino rendező egy nemrég készült interjúban már meg is erősített. Az pedig a jövő zenéje, hogy mit hoz ki az olasz rendező az új alapsztoriból.

(Borító: dazeddigital.com)

Hozzászólások

További cikkek

Folytatást kap a Sonic, a sündisznó

Hírek

| 2020.05.29. 15:45
Annak ellenére, hogy már a bemutatása előtt lázadoztak a rajongók a Sonic, a sündisznó című film ellen, végül baromi jól teljesített a kasszáknál, most pedig már a folytatását is jelentették.

Az Apple vállalta be Martin Scorsese legújabb filmjét

Hírek

| 2020.05.28. 17:00
Úgy látszik, hogy nagyon bejött Martin Scorsese-nek a streamingszolgáltatók nyújtatta "szabadság", ugyanis következő projektjénél is annyira elszállt a költségvetéssel, hogy …

Több mint 700 millió forintos támogatást kapott első mozifilmjére Deák Kristóf

Hírek

| 2020.05.21. 16:00
Az Oscar-díjas Deák Kristóf Az unoka munkacímmel készülő első mozifilmjének gyártását 721,9 millió forinttal támogatja a Nemzeti …

Ryan Gosling az űrből fogja megmenteni a Földet

Hírek

| 2020.05.19. 08:35
Ryan Goslingot már egy ideje nem láthattuk a filmvásznon, egészen pontosan a 2018-as Neil Armstrong menetelését bemutató, Az első ember című életrajzi dráma óta, most azonban újra munkába áll, …

A Szólíts a neveden alkotója rendezheti A sebhelyesarcú rebootját

Hírek

| 2020.05.15. 14:55
Úgy hiányzott egy újabb reboot, mint egy falat kenyér, de hát ez van, nincs mit tenni, ha Hollywoodban a korábbi sikerfilmekért van oda.

Russell Crowe kegyetlen maffiózót alakít legújabb filmjében

Hírek

| 2020.05.14. 15:25
Végre egy izgalmasnak ígérkező szerepben láthatjuk viszont az Oscar-díjas Russell Crowe-t, aki ezúttal egy brutális maffiózó bőrébe bújhat a Paramount új thrillerében.

Újabb Stephen King adaptáción dolgozik az Álom doktor rendezője

Hírek

| 2020.05.11. 21:20
Lassan már negyed évente jön egy újabb Stephen King filmadaptáció, most éppen a 2014-ben megjelent, az Újjászületés című könyvét viszik filmre.

Spike Lee a Netflixszel száll harcba az Oscarért

Hírek

| 2020.05.10. 18:45
Spike Lee maga jelentette be, hogy a Netflixen fog debütálni legújabb filmje. A júniusban startoló, Da 5 Bloods címre keresztelt alkotás témája a vietnami háború lesz.

Dwayne Johnson és Emily Blunt együtt fog szüperhősködni

Hírek

| 2020.05.07. 14:15
Annak ellenére, hogy Amerikában még javában tart a karantén Hollywoodban már egyre jobban az újraindulást tervezik, aminek részeként most bejelentették, hogy Dwayne Johnson és …

Újabb szuperprodukciók premierjei csúsznak a koronavírus miatt

Hírek

| 2020.04.22. 14:30
Újabb filmek premierjét tolták el a koronavírus-járvány miatt, köztük van a Robert Pattinson-féle Batman-film, a The Flash és a Shazam második felvonása is.