Al Capone megtört emberként is ugyanolyan félelmetes

Hírek

| Zita | 2020.04.16. 14:40

Megérkezett a korábban még Fonzo címen futó, most már nemes egyszerűséggel a Capone nevet viselő film első előzetese.

A cím alapján nem is kell sokat magyarázni, hogy a Tom Hardy főszereplésével készült film a hírhedt gengszterről, Al Caponéról szól, de nem épp a legfényesebb időszakát filmesítette meg a még viszonylag zöldfülű Josh Trank (Az erő krónikája, Fantasztikus Négyes), hanem azt a korszakot, amikor már Capone 47 évesen, 10 éves börtönbüntetéséből szabadulva, eléggé megtörten egy floridai birtokon él egészen haláláig.

Már a röpke kedvcsinálóból is látni, hogy a címszereplőt alakító Tom Hardy persze itt is hozza szokásos formáját: robosztus, ijesztő és tekintélyparancsoló és bár ezt sokszor láttuk már tőle, majd kiderül, hogy összességében milyen is lesz Capone bőrében.

Hardy mellett feltűnik még a filmben többek között Matt Dillon, Linda Cardellini és Kyle McLachlan is, a premier pedig mozi helyett online lesz május 12-én, de az sincs kizárva, hogy ha egy kis csúszással is, de nagyvásznon is meg lehet majd nézni.

Hozzászólások

További cikkek

Vanilla Ice is megkapja a maga életrajzi filmjét

Hírek

| 2020.07.23. 15:30
Abban, hogy egy újabb zenés életrajzi film készül nincs semmi meglepő, hiszen az utóbbi években eléggé megszaporodtak és a kasszáknál is elég szépen teljesítettek - elég csak a Bohém …

Hatalmasat szól az Aretha Franklinről szóló film első előzetese

Hírek

| 2020.06.29. 15:15
Bár a Respect című film kedvcsinálója egyelőre csak momentumokat villant fel a nézőnek, az az egy biztos, hogy hatalmasat fog szólni.

A nagy dobás forgatókönyvírója készít filmet a koronavírusról

Hírek

| 2020.06.29. 09:55
Nem kellett sokat várni, hogy Hollywood bejelentse a maga koronavírus-filmjét, bár ezen nincs is mit csodálkozni.

Egy évet csúszik A szolgálólány meséje negyedik évada

Hírek

| 2020.06.24. 13:30
Nem túl jó hír érkezett A szolgálólány meséje rajongóknak, ugyanis a szériát gyártó Hulu szerint idén ősszel már tuti nem kerül műsorra a negyedik évad.

Hugh Jackman bújhat Enzo Ferrari bőrébe?

Hírek

| 2020.06.22. 14:30
Úgy néz ki, hogy végre tényleg tető alá hozzák az Enzo Ferrari életéről szóló filmet, méghozzá Michael Mann (Szemtől szemben, Collateral - A halál záloga) rendezésében, és ha minden jól megy, akkor …

Kristen Stewart szabadulni akar Károly hercegtől

Hírek

| 2020.06.18. 14:50
Legalábbis legújabb filmjében, amiben a színésznő Diana hercegnőt fogja alakítani.

Sosincs jó vége annak, ha Tom Hanks kapitánynak áll

Hírek

| 2020.06.12. 19:10
Nincs olyan év, amikor ne bukkanna fel Tom Hanks neve valamelyik stáblistán. Sosem pihen a 64 éves színész, most épp egy tengerészt fog alakítani legújabb filmjében.

Filmvásznon zenésítik meg Lionel Richie életét

Hírek

| 2020.06.10. 17:00
Az ötletmentes Hollywoodnak szerencsére akadnak még ötletei, és mostanában egyre több zenész életét filmesítik meg. Ilyen volt a Bohém rapszódia, a Rocketman egy csomó pedig készülőben van, …

Már magyarul is tudunk az időben ugrálni – Kijött a Tenet magyar előzetese

Hírek

| 2020.06.03. 12:50
Egyre jobban körvonalazódik Christopher Nolan legújabb filmjének sztorija, már csak azért is, mert kijött az első magyar előzetese.

Az Apple vállalta be Martin Scorsese legújabb filmjét

Hírek

| 2020.05.28. 17:00
Úgy látszik, hogy nagyon bejött Martin Scorsese-nek a streamingszolgáltatók nyújtatta "szabadság", ugyanis következő projektjénél is annyira elszállt a költségvetéssel, hogy …