A Szólíts a neveden alkotója rendezheti A sebhelyesarcú rebootját

Hírek

| Tündi | 2020.05.15. 14:55

Úgy hiányzott egy újabb reboot, mint egy falat kenyér, de hát ez van, nincs mit tenni, ha Hollywoodban a korábbi sikerfilmekért van oda.

A legújabb agymenésük éppen az, hogy A sebhelyesarcúhoz készítenek egy újabb feldolgozást. Nem biztos, hogy sokan tudják, de az 1983-as Brian De Palma-féle mozi is már alapból egy 1932-es film remake-je volt. Szóval elmondhatjuk, hogy azon kevés alkotások közé tartozik, amelyekből az újragondolt verzió jobb, mint az eredeti. Arról már nem is beszélve, hogy Al Pacino és Michelle Pfeifferrel halhatatlanná tette 83-as mozit.

Na, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy az kapunk egy újabb verziót Tony Montana történetéből, ami ezúttal nem remake, hanem reboot lesz, méghozzá a Szólíts a neveden Oscar-jelölt direktorával, Luca Guadagninóval a rendezői székben, a forgatókönyvön pedig a Coen-tesók, Joel Coen és Ethan Coen dolgoztak.

Luca Guadagnino

Maga a reboot nem volt újdonság, már egy jó ideje lehet tudni, hogy dolgoznak rajta, azonban a kezdeti lelkesedés óta sokat nem lehetett hallani a projektről. Azt viszont tudni, hogy ez idő alatt a rendezők jöttek-mentek, egy időben David Ayer (Öngyilkos osztag, Harag) valamint Antoine Fuqua (A védelmező, Kiképzés) is dolgozott rajta. 

A kezdeti tervek szerint Diego Luna bújhatott volna Tony Montana bőrébe, a mostani bejelentéskor viszont nem esett szó az ő további részvételéről.

(Borító: p3k.hu, Fotó: sbs.com.au)

Hozzászólások

További cikkek

Hollywood sötét szextitkairól készít filmet a Szólíts a neveden! rendezője

Hírek

| 2020.07.30. 12:20
Igazi szaftos sztorit visz nagyvászonra Luca Guadagnino, melynek főhőse az a Scotty Bowers lesz, a hollywoodi sztárok szexpartnere, majd később …

Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével készül a Netflix eddigi legdrágább filmje

Hírek

| 2020.07.19. 13:50
Alig pár hónapja derült ki, hogy Ryan Gosling visszatér a 2 éves "szabadságáról", és azóta is izgalmasabbnál …

A nagy dobás forgatókönyvírója készít filmet a koronavírusról

Hírek

| 2020.06.29. 09:55
Nem kellett sokat várni, hogy Hollywood bejelentse a maga koronavírus-filmjét, bár ezen nincs is mit csodálkozni.

Egy évet csúszik A szolgálólány meséje negyedik évada

Hírek

| 2020.06.24. 13:30
Nem túl jó hír érkezett A szolgálólány meséje rajongóknak, ugyanis a szériát gyártó Hulu szerint idén ősszel már tuti nem kerül műsorra a negyedik évad.

Ben Stiller rendezésében érkezik az új Jo Nesbø-adaptáció

Hírek

| 2020.06.16. 15:35
Elég meglepő, ám annál ütősebb csapatot hozott össze a Lionsgate az új Jo Nesbø-film kedvéért, ugyanis a London című thrillert Ben Stiller rendezésében és Oscar Isaac …

Az Apple vállalta be Martin Scorsese legújabb filmjét

Hírek

| 2020.05.28. 17:00
Úgy látszik, hogy nagyon bejött Martin Scorsese-nek a streamingszolgáltatók nyújtatta "szabadság", ugyanis következő projektjénél is annyira elszállt a költségvetéssel, hogy …

Több mint 700 millió forintos támogatást kapott első mozifilmjére Deák Kristóf

Hírek

| 2020.05.21. 16:00
Az Oscar-díjas Deák Kristóf Az unoka munkacímmel készülő első mozifilmjének gyártását 721,9 millió forinttal támogatja a Nemzeti …

Russell Crowe kegyetlen maffiózót alakít legújabb filmjében

Hírek

| 2020.05.14. 15:25
Végre egy izgalmasnak ígérkező szerepben láthatjuk viszont az Oscar-díjas Russell Crowe-t, aki ezúttal egy brutális maffiózó bőrébe bújhat a Paramount új thrillerében.

Újabb Stephen King adaptáción dolgozik az Álom doktor rendezője

Hírek

| 2020.05.11. 21:20
Lassan már negyed évente jön egy újabb Stephen King filmadaptáció, most éppen a 2014-ben megjelent, az Újjászületés című könyvét viszik filmre.

Spike Lee a Netflixszel száll harcba az Oscarért

Hírek

| 2020.05.10. 18:45
Spike Lee maga jelentette be, hogy a Netflixen fog debütálni legújabb filmje. A júniusban startoló, Da 5 Bloods címre keresztelt alkotás témája a vietnami háború lesz.