Denzel Washington megmentette egy hajléktalan férfi életét

Mindenmás

| Tündi | 2020.05.24. 17:30

Denzel Washington bebizonyította, hogy a való a életben is lehet hősnek lenni: a világsztár  a koronavírus-járvány idején sem habozott, hogy egy hajléktalan férfi segítségre siessen.

Denzel Washingtont a legnagyobb, és legsikeresebb színészek között tartják számon, most pedig azt is bebizonyította nemcsak a filmvásznon tud életeket menteni, hanem "civilként" is helyén van a szíve.

Az kétszeres Oscar-díjas színész éppen Kaliforniában kocsikázott, mikor arra lett figyelmes, hogy az előtte haladó autók egy hajléktalannak tűnő férfit kerülgetnek. Látszódott, hogy valami nem stimmel az illetővel, és miután nem csupán magára, de másokra is nagy veszélyt jelentett Denzel fogta magát, azonnal félreállt és maszkkal az arcán kiszállt a kocsijából, hogy szépen lekísérje a hajléktalant a forgalmas útról.

Az esetről még egy felvétel is készült, melyből kiderült, hogy ezután értesítették a hatóságot, Denzel Washington pedig egészen addig ott maradt a zavart férfival, és nyugtatta őt, amíg a rendőrök kiérkeztek. Szemtanúk beszámolója szerin még enni és innivalót is vett a férfinak. Nem hiába ő A Védelmező.

(Borító: foxnews.com)

Hozzászólások

További cikkek

Közel 30 év után újra együtt játszik Julia Roberts és Denzel Washington

Hírek

| 2020.07.21. 20:05
Úgy látszik, hogy a Netflix nagyon ráfeküdt a koronavírus-járvány okozta kényszerpihenő utáni nagy visszatérésre: alig pár hét leforgása alatt …

Denzel Washington és Frances McDormand főszereplésével jön az új Macbeth-film

Hírek

| 2019.03.30. 11:45
A Variety szerint egy időre elválnak a Coen tesók útjai, ugyanis Joel Coen egyedül vág bele egy Macbeth-film rendezésébe, méghozzá …

Ilyen, amikor Denzel Washington átmegy terminátorba

Hírek

| 2018.04.21. 10:10
Manapság a John Wick kaliberű filmek sikere egyre több stúdiót győz meg arról, hogy megéri a befektetést, így ennek köszönhetően egyre több hasonló filmet is láthatunk. Ilyen volt A …

Oscar-totó: Legjobb színészek

Hírek

| 2018.03.02. 18:10
Miután a női és férfi mellékszereplőkön is túlvagyunk, a legjobb színésznőket is kiveséztük, jöjjenek azok a férfiak, akik az aranyszoborra ácsingóznak idén. Vegyes és ugyancsak erős a lista.

Oscar 2017 – A legjobb színészek

Hírek

| 2017.02.25. 13:55
A jelöltek közül már a férfi és női mellékszereplőkkel foglalkoztunk, a legjobb színésznő díjának várományosait is kiveséztük, így most jöjjenek a színésznagyágyúk.

Kiosztották az idei SAG-díjakat

Hírek

| 2017.01.30. 17:35
Átadták a idei SAG-díjakat, nagy meglepetés itt sem történt.

Ezek az idei Oscar-jelöltek

Hírek

| 2017.01.24. 15:45
Kaliforniai álom már most rekorder, a magyar kisfilm a nagyok között.