Lassan újra beindul a Mission: Impossible 7 forgatása is

Hírek

| Zita | 2020.06.02. 19:55

Az év elején leállított forgatásokat próbálják újraindítani, így van ezzel a Mission:Impossible 7 stábja is, ám erre még szeptemberig kell várni.

Jelenleg még minden bizonytalan a járvánnyal és az ahhoz kapcsolódó előírásokkal kapcsolatban, pláne, hogy a Tom Cruise főszereplésével készülő film forgatását csak hónapokkal később tervezik folytatni.

A Mission:Impossible-filmek másik főszereplője, Simon Pegg például nemrég azon poénkodott, hogy vajon a verekedős jeleneteket hogyan fogják felvenni, ha a másfél méteres távolság kötelező, meg a kötelező koronavírus-tesztekről is szót ejtett, ennek ellenére még ő maga sem tudja, hogy mégis miként fognak dolgozni.

Az viszont biztos, hogy jó jelként elkönyvelhetjük azt, hogy egy ekkora volumenű produkció újra beindul (ahogy például az Avatar folytatása is), mert ez talán azt vetíti előre, hogy tényleg kezd javulni a helyzet. A filmvilág gazdasági helyzete és újraindulása legalábbis mindenképp.

A Mission:Impossible hetedik részének munkálatai pedig nemcsak a járványügyi előírások miatt nehezült meg, hanem azt is figyelembe kell venni, hogy egy olyan forgatásról van szó, aminek számtalan forgatási helyszíne van, ahova a tervek szerint mind vissza is akarnak térni, ráadásul a már említett bunyós jeleneteket sem lehet kihagyni egy ilyen jellegű moziból. Ezt mind összevetve kemény meló lesz, de mivel profikról van szó, valószínűleg minőségi eredményt fogunk kapni a mozikban.

Hozzászólások

További cikkek

Pár nap és nyithatnak New York állam mozijai

Hírek

| 2020.10.18. 17:55
New York City kimarad a pénteki újranyitásból.

Kórházi dolgozók tiltakoznak a Mission: Impossible 7 forgatása miatt

Hírek

| 2020.10.10. 16:10
Egy római kórház dolgozói nagyon nem nézik jó szemmel, hogy Tom Cruise és a stáb az intézményben forgat a koronavírus-járvány kellős közepén.

Az autós mozikban bemutatott filmek is nevezhetők az idei Oscar-díjra

Hírek

| 2020.10.08. 17:05
Mint azt jól tudjuk, a koronavírus-járvány elég durván betett a kulturális szcénának, azon belül is a mozik és filmek világának. Éppen ezért már eddig is …

Brutális premiercsúszások jönnek, haldokolnak a mozik

Hírek

| 2020.10.06. 10:55
A James Bond-film premierjének csúsztatása volt az utolsó csepp, hogy a Cineworld bezárja az összes moziját Amerikában és Angliában, most pedig a durva csúszások lavinája be is indult.

Egyre nagyobb bajban vannak a mozik a járvány miatt

Hírek

| 2020.10.04. 13:35
Kifejezetten nem kedvez az idei év a mozihálózatoknak. Egy ideig úgy tűnt, hogy a mozik újranyitásával ha nem teljesen, de részlegesen megoldódik a probléma, a James Bond-mozi újbóli …

Kötelező a maszkviselés a művészmozikban

Hírek

| 2020.09.09. 16:25
A koronavírus-járvány erősödése miatt nemcsak a tömegközlekedésen szigorítottak, hanem a Budapest Film művészmozijai is úgy döntöttek, hogy itt az ideje a maszkviselés szabályozásának.

Javier Bardem sorozata is kaszát kapott a járvány miatt

Hírek

| 2020.09.05. 16:20
Legalábbis ami a forgatást illeti, ugyanis az Amazon leállította a Cortés y Moctezuma című minisorozat előkészületeit.

Robert Pattinson koronavírusos, leállt az új Batman-film forgatása

Hírek

| 2020.09.04. 09:35
Sajtóértesülések szerint pozitív lett Robert Pattinson koronavírus-tesztje, ezért ismét leáll a The Batman forgatása.

Elkezdődött a Velencei Filmfesztivál

Hírek

| 2020.09.02. 19:55
A szerdán elkezdődött 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál nyitó sajtóértekezletén Cate Blanchett, a nemzetközi zsűri elnöke a szervezők ötletességét és rugalmasságát méltatta, amellyel sikerült …

A Stranger Things Dustinja ételfutárként dolgozik, amíg a koronavírus miatt nem tud forgatni

Mindenmás

| 2020.08.17. 18:15
Ahogy azzal már mi is több ízben foglalkoztunk, Hollywoodot sem kímélte a koronavírus-járvány, így szinte az …