Ben Stiller rendezésében érkezik az új Jo Nesbø-adaptáció

Hírek

| Tündi | 2020.06.16. 15:35

Elég meglepő, ám annál ütősebb csapatot hozott össze a Lionsgate az új Jo Nesbø-film kedvéért, ugyanis a London című thrillert Ben Stiller rendezésében és Oscar Isaac főszereplésével láthatja majd a közönség.

Igaz, ami igaz szükség is volt egy jó csapatra, hiszen az előző Nesbø-adaptáció, a Hóember eléggé pocsékra sikeredett, pedig az alkotógárdával ott sem volt gond: a rendezői székben Tomas Alfredson (Engedj be!, Suszter, szabó, baka, kém) ült, míg a főbb szerepekben Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, és J. K. Simmons volt látható. Valahogy mégis nagyon félrementek a dolgok, így ezt a katasztrofális élményt most el kell feledtetni, mind a skandináv krimi mesterének rajongóival, mind a film szerelmeseivel.

Úgy látszik, hogy a stúdió erre a legalkalmasabbnak Ben Stiller és Oscar Isaac párosát találta, ami elsőre leég furcsának tűnik, bár főleg Stiller rendezése miatt. Abban nincs semmi meglepő, hogy rendezni fog, hiszen az elmúlt évtizedekben számtalanszor megfordult már a kamara mögött is (Zoolander, Trópusi vihar), többnyire sikerrel, ám rendezései javarészt vígjátékok voltak, így most fel van adva a lecke számára.

Oscar Isaac

Oscar Isaac (Llewyn Davis világa, Ex Machina) pedig mindig jó választás, hiszen baromi tehetséges színész, bár az utóbbi években ő is kicsit belekényelmesedett a Star Wars franchise-ba, így mindenképp felüdülés lesz egy izgalmasabb szerepben látni. Természeten a rendező és a főszereplő megtalálása mellett a forgatókönyvre is nagy hangsúlyt fektettek, ugyanis a Forrest Gump és a Csillag születik Oscar-díjas írója, Eric Roth eshet majd neki Nesbo sztorijának.

Egyelőre még nem tudni, hogy mikorra tervezik a premiert, mi minden esetre kíváncsian várjuk.

(Borító: upnewsinfo.com, Fotó: vacancy-mag.com)

Hozzászólások

További cikkek

Tizenegy év után nem mutatnak be Marvel-filmet egy adott esztendőben

Hírek

| 2020.09.24. 13:45
2009 óta az idei lesz az első év, amikor nem mutatnak be semmilyen filmet, amely a Marvel Cinematic Universe része.

Sophia Loren 86 évesen debütál a Netflixen

Hírek

| 2020.09.23. 18:20
Az olasz díva az Előttem az élet című Netflix-drámával 11 évnyi kihagyás után tér vissza a film világába, méghozzá fia, Edoardo Ponti rendezésében.

Guy Ritchie ismét Jason Stathammel forgat

Hírek

| 2020.09.04. 14:45
Örülhetnek Guy Ritchie és Jason Statham rajongók, ugyanis a két angol úriember ismét összeáll egy közös filmre.

Robert Pattinson koronavírusos, leállt az új Batman-film forgatása

Hírek

| 2020.09.04. 09:35
Sajtóértesülések szerint pozitív lett Robert Pattinson koronavírus-tesztje, ezért ismét leáll a The Batman forgatása.

Első televíziós szerepére készül Rachel Weisz

Hírek

| 2020.08.20. 14:55
Az 50 éves Rachel Weisz elérkezettnek látta az időt, hogy a nagyvászon mellett a tévében is kipróbálja magát, ráadásul rögtön egy kettős főszerepet vállalt be a Két test egy lélek tévés …

Két új John Wick-filmet is forgatnak jövőre

Hírek

| 2020.08.07. 11:55
Jó hír érkezett a John Wick-filmek rajongóknak: a Lionsgate filmstúdió bejelentése szerint jövő év elején gyors egymásutánban leforgatnak két új felvonást is.

Peter Dinklage játssza Cyrano de Bergeracot egy új musicalben

Hírek

| 2020.08.05. 15:30
Újabb izgalmas szerepben láthatjuk viszont a Trónok harca sztárját, aki ezúttal Edmond Rostand 1897-ben megjelent, Cyrano de Bergerac című verses drámájának legújabb filmes …

Közel 30 év után újra együtt játszik Julia Roberts és Denzel Washington

Hírek

| 2020.07.21. 20:05
Úgy látszik, hogy a Netflix nagyon ráfeküdt a koronavírus-járvány okozta kényszerpihenő utáni nagy visszatérésre: alig pár hét leforgása alatt …

Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével készül a Netflix eddigi legdrágább filmje

Hírek

| 2020.07.19. 13:50
Alig pár hónapja derült ki, hogy Ryan Gosling visszatér a 2 éves "szabadságáról", és azóta is izgalmasabbnál …

Brad Pitt főszereplésével érkezik a John Wick és a Deadpool 2. rendezőjének új filmje

Hírek

| 2020.07.07. 16:25
Új filmmel jelentkezik David Leitch, a John Wick, a Deadpool 2., és az Atomszőke rendezője. További jó hír, hogy a Bullet …