Ben Stiller rendezésében érkezik az új Jo Nesbø-adaptáció

Hírek

| Tündi | 2020.06.16. 15:35

Elég meglepő, ám annál ütősebb csapatot hozott össze a Lionsgate az új Jo Nesbø-film kedvéért, ugyanis a London című thrillert Ben Stiller rendezésében és Oscar Isaac főszereplésével láthatja majd a közönség.

Igaz, ami igaz szükség is volt egy jó csapatra, hiszen az előző Nesbø-adaptáció, a Hóember eléggé pocsékra sikeredett, pedig az alkotógárdával ott sem volt gond: a rendezői székben Tomas Alfredson (Engedj be!, Suszter, szabó, baka, kém) ült, míg a főbb szerepekben Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, és J. K. Simmons volt látható. Valahogy mégis nagyon félrementek a dolgok, így ezt a katasztrofális élményt most el kell feledtetni, mind a skandináv krimi mesterének rajongóival, mind a film szerelmeseivel.

Úgy látszik, hogy a stúdió erre a legalkalmasabbnak Ben Stiller és Oscar Isaac párosát találta, ami elsőre leég furcsának tűnik, bár főleg Stiller rendezése miatt. Abban nincs semmi meglepő, hogy rendezni fog, hiszen az elmúlt évtizedekben számtalanszor megfordult már a kamara mögött is (Zoolander, Trópusi vihar), többnyire sikerrel, ám rendezései javarészt vígjátékok voltak, így most fel van adva a lecke számára.

Oscar Isaac

Oscar Isaac (Llewyn Davis világa, Ex Machina) pedig mindig jó választás, hiszen baromi tehetséges színész, bár az utóbbi években ő is kicsit belekényelmesedett a Star Wars franchise-ba, így mindenképp felüdülés lesz egy izgalmasabb szerepben látni. Természeten a rendező és a főszereplő megtalálása mellett a forgatókönyvre is nagy hangsúlyt fektettek, ugyanis a Forrest Gump és a Csillag születik Oscar-díjas írója, Eric Roth eshet majd neki Nesbo sztorijának.

Egyelőre még nem tudni, hogy mikorra tervezik a premiert, mi minden esetre kíváncsian várjuk.

(Borító: upnewsinfo.com, Fotó: vacancy-mag.com)

Hozzászólások

További cikkek

Egy évet csúszik A szolgálólány meséje negyedik évada

Hírek

| 2020.06.24. 13:30
Nem túl jó hír érkezett A szolgálólány meséje rajongóknak, ugyanis a szériát gyártó Hulu szerint idén ősszel már tuti nem kerül műsorra a negyedik évad.

Visszatér hazánkba a Dűne stábja

Hírek

| 2020.06.19. 14:15
Pár hónappal ezelőtt ez a hír még nem tűnt volna olyan nagy számnak, hiszen szerencsére elég sokszor jönnek hollywoodi sztárok hazánkba, de az, hogy megint beindul a sztárdömping, azt jelenti, hogy tényleg feléledni …

Viggo Mortensen ismét a Zöld könyv rendezőjével forgat

Hírek

| 2020.06.12. 20:00
Elég nagyot ment a pár éve a Viggo Mortensen és Mahershala Ali főszereplésével készült a Zöld Könyv című film, amelynek végül több Oscar-díjat is sikerült behúznia.

Ryan Gosling lesz az új Farkasember

Hírek

| 2020.05.31. 12:15
A Marvel-moziverzumának gigantikus sikere láttán pár éve a Universal stúdió is bejelentette a maga kis univerzumát, ők azonban a szuperhősök helyett inkább a szörnyekre bízták a pénzkeresést. Elég csúnyán bele is …

Folytatást kap a Sonic, a sündisznó

Hírek

| 2020.05.29. 15:45
Annak ellenére, hogy már a bemutatása előtt lázadoztak a rajongók a Sonic, a sündisznó című film ellen, végül baromi jól teljesített a kasszáknál, most pedig már a folytatását is jelentették.

Az Apple vállalta be Martin Scorsese legújabb filmjét

Hírek

| 2020.05.28. 17:00
Úgy látszik, hogy nagyon bejött Martin Scorsese-nek a streamingszolgáltatók nyújtatta "szabadság", ugyanis következő projektjénél is annyira elszállt a költségvetéssel, hogy …

Ezekkel a filmekkel nyitnak újra az amerikai mozik

Hírek

| 2020.05.24. 20:55
Lassacskán mindenhol újra beindul az élet, még ha nem is abban a kötetlen formában, mint a járvány előtt, de legalább elbúcsúzhatunk a bezártságtól.

Ryan Gosling az űrből fogja megmenteni a Földet

Hírek

| 2020.05.19. 08:35
Ryan Goslingot már egy ideje nem láthattuk a filmvásznon, egészen pontosan a 2018-as Neil Armstrong menetelését bemutató, Az első ember című életrajzi dráma óta, most azonban újra munkába áll, …

A Szólíts a neveden alkotója rendezheti A sebhelyesarcú rebootját

Hírek

| 2020.05.15. 14:55
Úgy hiányzott egy újabb reboot, mint egy falat kenyér, de hát ez van, nincs mit tenni, ha Hollywoodban a korábbi sikerfilmekért van oda.

Újabb Stephen King adaptáción dolgozik az Álom doktor rendezője

Hírek

| 2020.05.11. 21:20
Lassan már negyed évente jön egy újabb Stephen King filmadaptáció, most éppen a 2014-ben megjelent, az Újjászületés című könyvét viszik filmre.