Belehalt a koronavírusba Nick Cordero színész

Hírek

| Tündi | 2020.07.06. 12:05

41 évesen belehalt a koronavírusba Nick Cordero, világhírű Broadway- és sorozatszínész, aki 95 napig küzdött a betegséggel. A színész halálhírét felesége, Amanda Kloots jelentette be.

Istennek újabb angyala van a mennyben. Drága férjem ma reggel elhunyt. Szeretetben vette körül a családja, énekeltünk és imádkoztunk, miközben elhagyta a Földet

írta Kloots Instagram-oldalán, aki az elmúlt több mint három hónapban rendszeresen tájékoztatta a rajongókat férje állapotáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

God has another angel in heaven now. My darling husband passed away this morning. He was surrounded in love by his family, singing and praying as he gently left this earth. ⠀ I am in disbelief and hurting everywhere. My heart is broken as I cannot imagine our lives without him. Nick was such a bright light. He was everyone’s friend, loved to listen, help and especially talk. He was an incredible actor and musician. He loved his family and loved being a father and husband. Elvis and I will miss him in everything we do, everyday. ⠀ To Nicks extraordinary doctor, Dr. David Ng, you were my positive doctor! There are not many doctors like you. Kind, smart, compassionate, assertive and always eager to listen to my crazy ideas or call yet another doctor for me for a second opinion. You’re a diamond in the rough. ⠀ ⠀ I cannot begin to thank everyone enough for the outpour of love , support and help we’ve received these last 95 days. You have no idea how much you lifted my spirits at 3pm everyday as the world sang Nicks song, Live Your Life. We sang it to him today, holding his hands. As I sang the last line to him, “they’ll give you hell but don’t you light them kill your light not without a fight. Live your life,” I smiled because he definitely put up a fight. I will love you forever and always my sweet man. ❤️

AK! ⭐️ (@amandakloots) által megosztott bejegyzés,

Nick Cordero Kanadában született, majd Hamiltonban nevelkedett, később pedig New Yorkba költözött, hogy színész lehessen. Kemény munkája sikeresnek bizonyult: 2014-ben a Bullets Over Broadway című darabért Tony-díjra is jelölték, ami a legnagyobb, Broadway-szerepért kapható szakmai elismerés. Ugyanezért a szerepért Theatre World Awardra is jelölték,ám számára talán még fontosabb volt, hogy világhírű Broadway- és sorozatszínész, aki ekkoriban színpadi táncosként dolgozott. Valamivel később, 2017-ben házasodtak össze.

Cordero színpad mellett tévében is feltűnt, olyan sorozatokban láthattuk, mint a Zsaruvér vagy a Különleges ügyosztály.

A 41 éves színész még márciusban került kórházba, ahol jó ideig lélegeztetőgépre szorult, később több komplikáció is fellépett az állapotában, végül áprilisban amputálni kellett az egyik lábát. Megpróbáltatásai még ezzel sem értek véget: hetekig volt kómában is, belső vérzése volt, később az is kiderült, hogy a COVID-19 annyira tönkretette a tüdejét, hogy az úgy néz ki, mintha ötven éve dohányozna, a tüdőtranszplantáció lehetősége is felmerült.

Corderót feleségén, barátain és rajongóin túl egyéves kisfia is gyászolja.

(Borító: variety.com)

Hozzászólások

További cikkek

Meghalt James Redford, Robert Redford fia

Hírek

| 2020.10.20. 16:40
58 éves korában meghalt James Redford filmes, Robert Redford színészlegenda fia.

Pár nap és nyithatnak New York állam mozijai

Hírek

| 2020.10.18. 17:55
New York City kimarad a pénteki újranyitásból.

Elhunyt Margaret Nolan, a híres aranytestű Bond-lány

Hírek

| 2020.10.12. 17:05
A brit színésznő 76 évesen halt meg, aki a Goldfinger című klasszikus Bond-film „aranyozott” lányaként égett mindenki emlékezetébe.

Kórházi dolgozók tiltakoznak a Mission: Impossible 7 forgatása miatt

Hírek

| 2020.10.10. 16:10
Egy római kórház dolgozói nagyon nem nézik jó szemmel, hogy Tom Cruise és a stáb az intézményben forgat a koronavírus-járvány kellős közepén.

Az autós mozikban bemutatott filmek is nevezhetők az idei Oscar-díjra

Hírek

| 2020.10.08. 17:05
Mint azt jól tudjuk, a koronavírus-járvány elég durván betett a kulturális szcénának, azon belül is a mozik és filmek világának. Éppen ezért már eddig is …

Brutális premiercsúszások jönnek, haldokolnak a mozik

Hírek

| 2020.10.06. 10:55
A James Bond-film premierjének csúsztatása volt az utolsó csepp, hogy a Cineworld bezárja az összes moziját Amerikában és Angliában, most pedig a durva csúszások lavinája be is indult.

Gyilkosság áldozata lett Thomas Jefferson Byrd színész

Hírek

| 2020.10.05. 09:40
Gyilkosság áldozata lett szombaton Atlantában a 70 éves Thomas Jefferson Byrd. A színészt többek között az Oscar-díjas rendező, Spike Lee alkotásaiban láthatott gyakran a …

Egyre nagyobb bajban vannak a mozik a járvány miatt

Hírek

| 2020.10.04. 13:35
Kifejezetten nem kedvez az idei év a mozihálózatoknak. Egy ideig úgy tűnt, hogy a mozik újranyitásával ha nem teljesen, de részlegesen megoldódik a probléma, a James Bond-mozi újbóli …

Kötelező a maszkviselés a művészmozikban

Hírek

| 2020.09.09. 16:25
A koronavírus-járvány erősödése miatt nemcsak a tömegközlekedésen szigorítottak, hanem a Budapest Film művészmozijai is úgy döntöttek, hogy itt az ideje a maszkviselés szabályozásának.

Javier Bardem sorozata is kaszát kapott a járvány miatt

Hírek

| 2020.09.05. 16:20
Legalábbis ami a forgatást illeti, ugyanis az Amazon leállította a Cortés y Moctezuma című minisorozat előkészületeit.