Bergman-klasszikust dolgoz fel az HBO

Hírek

| Kálovics Tibor | 2020.07.10. 10:55

A Hollywood Reporter értesülései szerint az HBO minisorozatot készít Ingmar Bergman drámájából a Jelenetek egy házasságból című klasszikusból.

1973-ban mutatták be a Jelenetek egy házasságból című televíziósorozatot Ingmar Bergman rendezéséből, Liv Ullmann és Erlad Josephson főszereplésével. A csaknem 50 éves klasszikusból később a filmváltozat is bemutatásra került, valamint Bergman a történet folytatását is megírta Sarabande címmel. A színházakban azóta is nagy sikerrel futó dráma most visszatér a televízió képernyőjére, azonban megújított amerikai köntösben. 

Az HBO-s adaptációt Hagai Levi készíti, akinek olyan sorozatok fűződnek a nevéhez, mint "A viszony", illetve "A terapeuta". Levi amellett, hogy a széria producere lesz, rendezőként is közreműködik a projektben. A Hollywood Reporter úgy értesült, hogy a főszereplők egy kortárs amerikai házaspár lesznek, akiket Michelle Williams és Oscar Isaac alakítanak. A történet során a két karakter története olyan témákkal foglalkozik, mint a szerelem, gyűlölet, monogámia, házasság és a válás 

Hozzászólások