Robert De Niro pénztárcája is megérezte a koronavírus-járványt

Mindenmás

| Zita | 2020.07.11. 12:30

Magyarországról nézve nehéz elhinni, hogy egy többszörös dollármilliomos is meg tudja érezni a járvánnyal kapcsolatos változásokat. A változások szerencsére De Niro esetében nem egészségügyi jellegűek, hanem anyagi természetűek, amihez az éppen zajló válása sem jön jól.

Oké, mondjuk egy válás sosem jön jókor, de De Niro esetében duplán szívás ez az időszak. Tehát a színész a havi 100 ezer dolláros juttatását exe felé 50 ezer dollárra csökkentette, mivel a járvány miatt pénzügyi problémái vannak. A (volt) felesége persze ezt elpanaszolta a bíróságon, ahova De Niro egyébként nem ment el, csak Skype-on jelentkezett be.

A színész elmondta, hogy az utóbbi hónapok neki több millió dolláros kiesést jelentettek, mivel az érdekeltségei közé tartozó Nobu éttermet és a Greenwich Hotelt is be kellett zárni. De Niro ügyvédje szerint ez az utóbbi két hónapban 5 millió dolláros veszteséget jelentett.

A színésznek a megállapodás szerint évi egymillió dollárt kellene fizetnie az asszonynak, amennyiben évi 15 millió dollárt megkeres. Jelenleg viszont nem áll fenn ezt a helyzet, mivel az ügyvéd tájékoztatása szerint jó esetben az éves bevétele 7,5 millió dollár lesz majd.

A veszteségek mellett De Niro munkától is elesett a járvány miatt, ugyanis nyáron forgatta volt új filmjét, amit elhalasztottak.

A bíró végül elfogadta a havi 50 ezer dolláros összeget, de pluszban még adnia kell 75 ezret is azért, hogy a két közös gyerek „nyári lakhelyet” találjon.

Címkék: Robert De Niro

Hozzászólások

További cikkek

Októberben érkezik Martin Scorsese legújabb filmje

Hírek

| 2023.03.30. 17:00
Újra a jól bevált csapattal, Robert De Niroval és Leonardo DiCaprioval dolgozott együtt.

Újra együtt Scorsese, DiCaprio és De Niro

Hírek

| 2021.02.12. 12:45
Martin Scorsese nem bíz semmit a véletlenre, újra a jól bevált csapattal dolgozik együtt legújabb filmjén.

Robert De Niro autóversenyzős thrillerben tér vissza

Hírek

| 2021.01.26. 16:35
A 77 éves De Niro ezúttal a Star Wars-filmek sztárjával, John Boyegával készül a képernyők elé szögezni a nézőket a Netflix készülő autóversenyzős thrillerében, The Formula című …

Az Apple vállalta be Martin Scorsese legújabb filmjét

Hírek

| 2020.05.28. 17:00
Úgy látszik, hogy nagyon bejött Martin Scorsese-nek a streamingszolgáltatók nyújtatta "szabadság", ugyanis következő projektjénél is annyira elszállt a költségvetéssel, hogy …

Már Robert De Niro is arra kér mindnekit, hogy maradjon otthon

Mindenmás

| 2020.03.24. 11:55
Lassan már felsorolni sem tudjuk, kik azok a sztárok, akik arra buzdítanak mindenkit, hogy maradjanak otthon a koronavírus-járvány mielőbbi megfékezésének érdekében. Most …

De Niro is csatlakozott Martin Scorsese legújabb filmjéhez

Hírek

| 2020.01.21. 13:10
A két nevet látva igazán nem lepődünk meg ezen a híren, maximum helyeslően bólogatunk, hogy ez a bevált páros bizony mindig jó, ha együtt dolgozik.

Méltó a nagy klasszikusokhoz - Az ír

Kritikák

| 2019.11.27. 08:40
Martin Scorsese csaknem két évtized után forgatott filmet a maffiáról és a legendás rendező egy olyan alkotást készített, amely abszolút felveszi a versenyt korábbi klasszikusaival.

Iszonyú menő képsorozatot kapott Al Pacino és Robert De Niro

Mindenmás

| 2019.11.24. 07:30
Minden mozirajongónak hevesebben ver a szíve, ha meghallja ezt a két nevet, amit most fokoztak egy vagány galériával is.

Életműdíjat kap Robert De Niro

Hírek

| 2019.11.13. 13:50
Vitathatatlan, hogy Robert De Niro egy páratlan pályafutást tudhat maga mögött, még ha az utóbbi években voltak rossz döntései is a filmek terén.

A hazai mozikban is vetíteni fogják Martin Scorsese Netflixes gengszterfilmjét

Hírek

| 2019.10.07. 19:20
Azt már eddig is lehetett tudni, hogy az Egyesült Államokban több mozi is bevállalta az eredetileg Netflixre készült The Irishman vetítését, …