Tom Cruise fel akar robbantani egy több mint 100 éves lengyel hidat

Hírek

| Tündi | 2020.08.04. 12:00

Azt már eddig is tudtuk, hogy Tom Cruise nem nagyon szereti másra bízni a még életveszélyes mutatványokat sem, ha kell 106-szor ugrik a egy repülőből, hogy tökéletes legyen az akciójelent, mostani húzásával azonban sokaknál kiverte a biztosítékot.

A perfekcionista filmsztár ugyan arra készül, hogy a Mission: Impossible 7. kedvéért igazából is fölrobbantsanak egy vasúti hidat a lengyelországi Pilchowicében. A szóban forgó híd még 1909-ben épült, majd pár évvel ezelőtt,  2016-ban lezárták miután instabillá vált, ergo életveszélyessé életveszélyes lenne a használata, szóval gyakorlatban nem okozna semmiféle fennakadást az elvesztése.

Persze ettől függetlenül a helyi lakosok eléggé kiborultak, maikor megtudták, hogy mit terveznek a film alkotói, hiszen mégiscsak 111 éve ott áll már a híd, meg alapjáraton se nagyon szereti senki, ha mellette robbantgatnak. Pawel Lewandowski lengyel kultuszminiszter-helyettes azonban azzal próbálja meggyőzni a helyieket, hogy a robbantás nem aggályos, hiszen az építménynek csak egy részét robbantanák fel, ráadásul a híd nem számít védett műemléknek, így ez sem lehet akadály.

A kérdéses híd

Na persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy alapjáraton is rendesen megfizetnék a zúzást, - ami ugye a koronavírus-járvány miatti kieséséke miatt különösen jól jön - de emellett hosszútávon is megérné Lengyelországnak, hiszen a M:I 7-et százmilliók fogják majd látni, ennek köszönhetően pedig a turizmus is jócskán fellendülne az országban. Tehát igazából mindenki csak nyerne a megállapodással.

A hollywoodi stáb biztosította arról a lengyeleket hogy a hídrobbantás minimális környezeti károkkal jár majd. A tárgyalások még folynak.

(Borító: wyborcza.pl, Fotó: polskieradio.pl)

Hozzászólások

További cikkek

Bruce Willis nem bír leállni: újabb akciófilmet forgat

Hírek

| 2020.11.20. 12:55
Úgy látszik, hogy a 65 éves Bruce Willis még mindig nem unja a faarccal való hősködést, legújabb akciófilmjében (mert, hát mi más, ha nem az) ugyanis egy egy oregoni seriffet …

Sylvester Stallone is csatlakozott Az Öngyilkos osztag folytatásához

Hírek

| 2020.11.17. 12:00
Annak ellenére, hogy DC-féle Az Öngyilkos osztag első része durván alulmúlta az elvárásokat, a második rész mégis várós az új rendezőnek és a bitang …

Folytatást kap A skorpiókirály

Hírek

| 2020.11.12. 09:50
Pont nem a 2002-es A skorpiókirályra gondol az ember, ha megkérdezik tőle, melyik filmnek látná a szívesen a folytatását, de ahogy ez lenni szokott Hollywoodban ez senkit nem izgat, a lényeg, hogy valami folytatás legyen.

Kórházi dolgozók tiltakoznak a Mission: Impossible 7 forgatása miatt

Hírek

| 2020.10.10. 16:10
Egy római kórház dolgozói nagyon nem nézik jó szemmel, hogy Tom Cruise és a stáb az intézményben forgat a koronavírus-járvány kellős közepén.

Benedict Cumberbatch is csatlakozott a Pókember 3-hoz

Hírek

| 2020.10.10. 12:10
Egy ideje csend volt a Marvel háza táján bár, ha azt nézzük, hogy 2009 óta az idei az első év, amikor nem mutatnak be semmilyen Marvel-filmet ez azért érthető is valahol. Most azonban friss …

Megint csúsztatták az új James Bond-film premierjét

Hírek

| 2020.10.03. 12:15
Valami elképesztő pechszéria ül Daniel Craig utolsó Bond-filmjén.

Guy Ritchie ismét Jason Stathammel forgat

Hírek

| 2020.09.04. 14:45
Örülhetnek Guy Ritchie és Jason Statham rajongók, ugyanis a két angol úriember ismét összeáll egy közös filmre.

Adrenalinfüggőknek kedvez a legfrissebb James-Bond előzetese

Hírek

| 2020.09.03. 16:50
És ebből következik, hogy a film is, legalábbis reméljük, hogy nem az összes ütős jelenetet passzírozták bele a legújabb kedvcsinálóba.

Két új John Wick-filmet is forgatnak jövőre

Hírek

| 2020.08.07. 11:55
Jó hír érkezett a John Wick-filmek rajongóknak: a Lionsgate filmstúdió bejelentése szerint jövő év elején gyors egymásutánban leforgatnak két új felvonást is.

Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével készül a Netflix eddigi legdrágább filmje

Hírek

| 2020.07.19. 13:50
Alig pár hónapja derült ki, hogy Ryan Gosling visszatér a 2 éves "szabadságáról", és azóta is izgalmasabbnál …