Tom Cruise fel akar robbantani egy több mint 100 éves lengyel hidat

Hírek

| Tündi | 2020.08.04. 12:00

Azt már eddig is tudtuk, hogy Tom Cruise nem nagyon szereti másra bízni a még életveszélyes mutatványokat sem, ha kell 106-szor ugrik a egy repülőből, hogy tökéletes legyen az akciójelent, mostani húzásával azonban sokaknál kiverte a biztosítékot.

A perfekcionista filmsztár ugyan arra készül, hogy a Mission: Impossible 7. kedvéért igazából is fölrobbantsanak egy vasúti hidat a lengyelországi Pilchowicében. A szóban forgó híd még 1909-ben épült, majd pár évvel ezelőtt,  2016-ban lezárták miután instabillá vált, ergo életveszélyessé életveszélyes lenne a használata, szóval gyakorlatban nem okozna semmiféle fennakadást az elvesztése.

Persze ettől függetlenül a helyi lakosok eléggé kiborultak, maikor megtudták, hogy mit terveznek a film alkotói, hiszen mégiscsak 111 éve ott áll már a híd, meg alapjáraton se nagyon szereti senki, ha mellette robbantgatnak. Pawel Lewandowski lengyel kultuszminiszter-helyettes azonban azzal próbálja meggyőzni a helyieket, hogy a robbantás nem aggályos, hiszen az építménynek csak egy részét robbantanák fel, ráadásul a híd nem számít védett műemléknek, így ez sem lehet akadály.

A kérdéses híd

Na persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy alapjáraton is rendesen megfizetnék a zúzást, - ami ugye a koronavírus-járvány miatti kieséséke miatt különösen jól jön - de emellett hosszútávon is megérné Lengyelországnak, hiszen a M:I 7-et százmilliók fogják majd látni, ennek köszönhetően pedig a turizmus is jócskán fellendülne az országban. Tehát igazából mindenki csak nyerne a megállapodással.

A hollywoodi stáb biztosította arról a lengyeleket hogy a hídrobbantás minimális környezeti károkkal jár majd. A tárgyalások még folynak.

(Borító: wyborcza.pl, Fotó: polskieradio.pl)

Hozzászólások

További cikkek

Guy Ritchie ismét Jason Stathammel forgat

Hírek

| 2020.09.04. 14:45
Örülhetnek Guy Ritchie és Jason Statham rajongók, ugyanis a két angol úriember ismét összeáll egy közös filmre.

Adrenalinfüggőknek kedvez a legfrissebb James-Bond előzetese

Hírek

| 2020.09.03. 16:50
És ebből következik, hogy a film is, legalábbis reméljük, hogy nem az összes ütős jelenetet passzírozták bele a legújabb kedvcsinálóba.

Két új John Wick-filmet is forgatnak jövőre

Hírek

| 2020.08.07. 11:55
Jó hír érkezett a John Wick-filmek rajongóknak: a Lionsgate filmstúdió bejelentése szerint jövő év elején gyors egymásutánban leforgatnak két új felvonást is.

Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével készül a Netflix eddigi legdrágább filmje

Hírek

| 2020.07.19. 13:50
Alig pár hónapja derült ki, hogy Ryan Gosling visszatér a 2 éves "szabadságáról", és azóta is izgalmasabbnál …

Brad Pitt főszereplésével érkezik a John Wick és a Deadpool 2. rendezőjének új filmje

Hírek

| 2020.07.07. 16:25
Új filmmel jelentkezik David Leitch, a John Wick, a Deadpool 2., és az Atomszőke rendezője. További jó hír, hogy a Bullet …

Tom Cruise a karantént is kiüti

Hírek

| 2020.07.06. 11:35
A színésznek semmi se kottyan meg. Még a karantén sem. Egyszerűen csak kihagyja és kész.

Margot Robbie főszereplésével készül az új A Karib-tenger kalózai-film

Hírek

| 2020.06.28. 15:40
Mikor már kezdtük azt hinni, hogy Hollywood végre elfelejtette a klasszikusok vagy éppen sikerfilmek női főszereplőkkel való újragondolását már be …

Lassan újra beindul a Mission: Impossible 7 forgatása is

Hírek

| 2020.06.02. 19:55
Az év elején leállított forgatásokat próbálják újraindítani, így van ezzel a Mission:Impossible 7 stábja is, ám erre még szeptemberig kell várni.

Jason Momoa és Peter Dinklage főszereplésével érkezik az új Van Helsing-film

Hírek

| 2020.05.21. 13:55
Igazi csemege érkezik a Trónok harca rajongóknak, ugyanis a széria két, egyik legjobban kedvelt színésze, a Khal Drogot alakító Jason Momoa …

Júliusban újraindulhat a Mátrix 4 forgatása

Hírek

| 2020.05.14. 11:05
Mint oly sok minden másnak, úgy Mátrix negyedik részének is keresztbe tett egy időre a koronavírus-járvány, most azonban úgy tűnik, hogy július elején már újra is indulhatnak a fogatási munkálatok.