A Stranger Things Dustinja ételfutárként dolgozik, amíg a koronavírus miatt nem tud forgatni

Mindenmás

| Tündi | 2020.08.17. 18:15

Ahogy azzal már mi is több ízben foglalkoztunk, Hollywoodot sem kímélte a koronavírus-járvány, így szinte az összes produkciónak becsúszott egy kis kényszerpihenő, legyen szó sorozatról vagy mozifilmről.

Miután azért az Álomgyár sem csak csupa A-listás, egyetlen szereppel dollármilliókat kereső színészekből áll, sokan megérezték a hirtelen jött leállásokat, így volt ezzel a Stranger Things egyik kedvenc karakterét, Dustint alakító Gaten Matarazzo is, aki fogta magár és beállt a nyárra futárnak.

A 17 éves színész eredeti tervei között az szerepelt, hogy ebben az időben a közönségkedvenc széria negyedik évadán fog dolgozni, azonban a koronavírus miatt neki is elő kellett állnia egy B tervvel. Így történt, hogy Matarazzo ételfutárnak állt egy Long Beach-i étterembe, ahogy egyébként több családtagja is dolgozik.

A The Hollywoood Reporter szerint hiába örvend nagy népszerűségnek a színész, elég kevesen ismerik fel a kötelező szájmaszk miatt, meg hát, ha esetleg valakiben fel is merül a gyanú, hogy "Dustin" vitte ki ne a kajáját, valószínűleg elég hamar el is hessegeti a gondolatot, amit maximálisan meg is értünk.

(Borító: rutgers.edu)

Hozzászólások

További cikkek

Tavasszal érkezhet a Jóbarátok új epizódja

Hírek

| 2020.11.15. 14:25
Lassan már követhetetlenné válik, hogy a koronavírus-járvány miatt leállt vagy éppen csúszott filmes/sorozatos projektek mikor kerülnek végre bemutatásra.

Meghalt Ken Spears, a Scooby-Doo rajzfilmsorozat alkotója

Hírek

| 2020.11.10. 11:20
82 éves korában meghalt Ken Spears amerikai producer, forgatókönyvíró, vágó, sokunk kedvenc gyerekkori rajzfilmjének, a Scooby-Doon-ak egyik alkotója.

Csúszik a Halál a Níluson és a Free Guy premierje is

Hírek

| 2020.11.06. 17:00
Továbbra sincs leszállás a korona-vonatról: újabb, rég óta várt filmek csúsznak a pandémia miatt, ezúttal a Halál a Níluson című, sztárszereposztással érkező új Agatha …

Pár nap és nyithatnak New York állam mozijai

Hírek

| 2020.10.18. 17:55
New York City kimarad a pénteki újranyitásból.

37 filmes produkciót támogat az Nemzeti Filmintézet

Hírek

| 2020.10.13. 18:45
A magyar filmgyártás is rápörgött a koronavírus-járvány okozta károk enyhítésére, ennek fényében harminchét filmes produkciót támogat az Nemzeti Filmintézet (NFI).

Vadiúj karakterposzterek érkeztek a The Mandalorian második évadához

Mindenmás

| 2020.10.13. 15:10
Nyakunkon a The Mandalorian második évada, így Disney+ is egyre jobban csepegteti hozzá a kedvcsinálókat: az első előzetes után most egy rakás plakátot …

Kórházi dolgozók tiltakoznak a Mission: Impossible 7 forgatása miatt

Hírek

| 2020.10.10. 16:10
Egy római kórház dolgozói nagyon nem nézik jó szemmel, hogy Tom Cruise és a stáb az intézményben forgat a koronavírus-járvány kellős közepén.

Az autós mozikban bemutatott filmek is nevezhetők az idei Oscar-díjra

Hírek

| 2020.10.08. 17:05
Mint azt jól tudjuk, a koronavírus-járvány elég durván betett a kulturális szcénának, azon belül is a mozik és filmek világának. Éppen ezért már eddig is …

Brutális premiercsúszások jönnek, haldokolnak a mozik

Hírek

| 2020.10.06. 10:55
A James Bond-film premierjének csúsztatása volt az utolsó csepp, hogy a Cineworld bezárja az összes moziját Amerikában és Angliában, most pedig a durva csúszások lavinája be is indult.

Egyre nagyobb bajban vannak a mozik a járvány miatt

Hírek

| 2020.10.04. 13:35
Kifejezetten nem kedvez az idei év a mozihálózatoknak. Egy ideig úgy tűnt, hogy a mozik újranyitásával ha nem teljesen, de részlegesen megoldódik a probléma, a James Bond-mozi újbóli …