Jared Leto ismét Joker bőrébe bújik

Hírek

| Tündi | 2020.10.22. 17:30

Jared Leto ismét alámerülhet Joker őrületébe, ugyanis feltűnik majd a rajongók által már évek óta követelt Zack Snyder-féle Az Igazság ligája rendezői változatában.

Leto 2016-os a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban bújhatott a Batman ősellenségének, Jokernek a bőrébe, ami finoman szólva is hagyott némi keserű szájízt maga után. Snyder most készíti a 2017-ben bemutatott Az Igazság ligája című filmjének - amit szintén szétszedtek a rajongók - rendezői változatát, amely a hírek szerint jóval hosszabb lesz és tartalmilag is változik a már korábban bemutatott eredeti filmhez képest. Így lehetséges, hogy ismét láthatjuk majd Letót Joker szerepében, aki az eredeti verzióban ugye nem szerepelt.

Amióta a produkció a mozikba került a rajongók hada kb. azóta próbálta elérni, hogy a Snyder által készített rendezői változatot is bemutassák. A dolgok elég komor véget értek akkoriban, ugyanis Snyder szinte már az egész filmet leforgatta, már csak az utómunka és a vágás volt hátra, amikor lánya öngyilkossága miatt azonnal otthagyta a produkciót. Így a filmet végül Joss Whedon (Buffy, a vámpírok réme, Bosszúállók) fejezte be.

Whedon, - aki maga is nagy képregényfan - több jelenetet is újraforgatott, ami még nem feltétlenül lett volna baj, csakhogy a rajongók szerint a történet eredeti, sötét tónusát is sokkal könnyedebbre változtatta, ami a Bosszúállókból kiindulva nem túl meglepő.

Az HBO által finanszírozott rendezői változat Snyder ígérete szerint sokkal közelebb áll majd a rajongók elvárásaihoz, most pedig már az is kiderült, Snyder mellett Jared Leto is újra bizonyíthat.

(Borító: msn.com)

Hozzászólások

További cikkek

Keanu Reeves közel húsz év után ismét megküzd démonaival

Hírek

| 2022.09.18. 13:30
Váratlan bejelentést tett a Warner Bros.

Jön a Batman folytatása

Hírek

| 2022.04.28. 07:30
Újra Robert Pattinson lesz a szomorú, emós denevérember.

Sötét hangulat, tomboló düh – Itt a The Batman új előzetese

Hírek

| 2021.10.18. 13:25
Eleinte sokan kételkedtek abban, hogy vajon Robert Pattinson milyen Batman lesz, de a legújabb kedvcsinálót nézve egyre jobban megnyugodhatunk.

Megérkezett a Pókember: Nincs hazaút első előzetese

Hírek

| 2021.08.24. 16:50
A Bosszúállók: Végjáték cselekménye után játszódó Pókember: Idegenbennel véget ért egy korszak, hiszen Pókpófa kalandjaival be is fejeződött a Marvel Moziverzumának a harmadik …

Befutott a Gucci-gyilkosságról szóló film magyar előzetese

Hírek

| 2021.08.05. 16:20
Már a fél világot lázban tartja Ridley Scott legújabb rendezése, melyben ezúttal a vérszomjas űrlények helyett a Gucci családé lesz a főszerep.

Meghívást kapott Enyedi Ildikó új filmje a Torontói Filmfesztiválra

Hírek

| 2021.07.28. 13:30
Elég szépen menetel előre Enyedi Ildikó új filmje: A feleségem története a Cannes-i Filmfesztivál után a 46. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválra (TIFF) is …

Közös HBO-sorozatot készít Robert Downey Jr. és az Oldboy rendezője

Hírek

| 2021.07.16. 17:25
A mostanság csak szuperprodukciókban és Marvel-filmekben látható színész 20 év után visszatér a televíziózás világába.

Budapest utcáin zúznak a Fekete Özvegy legújabb kedvcsinálójában

Hírek

| 2021.05.17. 20:10
Nemcsak a Marvel-rajongók várják a koronavírus-járvány miatt hányattatott sorsú Fekete Özvegyet, hanem mi magyarok is, hiszen több jelenetet hazánkban …

Újabb Stephen King-sorozat érkezik, méghozzá elég menő arcokkal

Hírek

| 2021.05.12. 16:25
Az utóbbi években ismét elég nagy lett a kereslet Stephen King művei után Hollywoodban, ennek megfelelően elég rendszeresen érkeznek is a különféle adaptációk, …

Először szerepel együtt Sandra Bullock és Brad Pitt

Hírek

| 2021.04.20. 10:55
Igazi csemege van kilátásban a filmrajongók számára, ugyanis először fog közös filmben szerepelni Sandra Bullock és Brad Pitt, ráadásul rögtön egy akciófilmmel indítanak.