Jared Leto ismét Joker bőrébe bújik

Hírek

| Tündi | 2020.10.22. 17:30

Jared Leto ismét alámerülhet Joker őrületébe, ugyanis feltűnik majd a rajongók által már évek óta követelt Zack Snyder-féle Az Igazság ligája rendezői változatában.

Leto 2016-os a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban bújhatott a Batman ősellenségének, Jokernek a bőrébe, ami finoman szólva is hagyott némi keserű szájízt maga után. Snyder most készíti a 2017-ben bemutatott Az Igazság ligája című filmjének - amit szintén szétszedtek a rajongók - rendezői változatát, amely a hírek szerint jóval hosszabb lesz és tartalmilag is változik a már korábban bemutatott eredeti filmhez képest. Így lehetséges, hogy ismét láthatjuk majd Letót Joker szerepében, aki az eredeti verzióban ugye nem szerepelt.

Amióta a produkció a mozikba került a rajongók hada kb. azóta próbálta elérni, hogy a Snyder által készített rendezői változatot is bemutassák. A dolgok elég komor véget értek akkoriban, ugyanis Snyder szinte már az egész filmet leforgatta, már csak az utómunka és a vágás volt hátra, amikor lánya öngyilkossága miatt azonnal otthagyta a produkciót. Így a filmet végül Joss Whedon (Buffy, a vámpírok réme, Bosszúállók) fejezte be.

Whedon, - aki maga is nagy képregényfan - több jelenetet is újraforgatott, ami még nem feltétlenül lett volna baj, csakhogy a rajongók szerint a történet eredeti, sötét tónusát is sokkal könnyedebbre változtatta, ami a Bosszúállókból kiindulva nem túl meglepő.

Az HBO által finanszírozott rendezői változat Snyder ígérete szerint sokkal közelebb áll majd a rajongók elvárásaihoz, most pedig már az is kiderült, Snyder mellett Jared Leto is újra bizonyíthat.

(Borító: msn.com)

Hozzászólások

További cikkek

Peter Dinklage bizarr szuperhősként tér vissza a filmvászonra

Hírek

| 2020.12.03. 11:45
Izgalmas szerepben láthatjuk viszont a Trónok harca Tyrionját, ugyanis szuperhőst fog alakítani a The Toxic Avenger (Toxikus bosszúálló) című rebootban.

Sylvester Stallone is csatlakozott Az Öngyilkos osztag folytatásához

Hírek

| 2020.11.17. 12:00
Annak ellenére, hogy DC-féle Az Öngyilkos osztag első része durván alulmúlta az elvárásokat, a második rész mégis várós az új rendezőnek és a bitang …

Oprah Winfrey és Brad Pitt közösen dolgozik egy sikerkönyv megfilmesítésén

Hírek

| 2020.11.12. 09:25
Brad Pitt már most ráfeküdt a következő Oscar-szezonra, ugyanis a producerként is elég sikeres filmsztár és Oprah Winfrey produkciós cégei …

Csúszik a Halál a Níluson és a Free Guy premierje is

Hírek

| 2020.11.06. 17:00
Továbbra sincs leszállás a korona-vonatról: újabb, rég óta várt filmek csúsznak a pandémia miatt, ezúttal a Halál a Níluson című, sztárszereposztással érkező új Agatha …

Jeremy Irons az Egyesült Királyság miniszterelnökét alakítja a Netflix filmjében

Hírek

| 2020.11.04. 16:50
Újabb izgalmas projekt van kilátásban a Netflixnél, ugyanis a streamingszolgáltató filmre viszi a München című bestsellert, …

Fesztiválsikerek és új magyar filmek premier előtt az 5. Európai Art Mozi Napon

Hírek

| 2020.10.30. 18:35
Fesztiválsikereket és új magyar filmeket vetítenek premier előtt az 5. Európai Art Mozi Napon, november 8-án.

Jövő héten indul a X. Mozinet Filmnapok

Hírek

| 2020.10.17. 13:50
Igazi örömhír érkezett a mozi szerelmeseinek, ugyanis a jövő héten október 22. és 25. között kerül megrendezésre a X. Mozinet Filmnapok Budapesten, valamint 14 nagyvárosban.

Középkori misztikus kalandfilm készül Gera Marinával

Hírek

| 2020.10.14. 16:40
Középkori misztikus kalandfilm készül Gera Marinával a Nemzeti Filmintézet (NFI) támogatásával, a svájci-magyar koprodukció A Fekete pók címmel kerül majd mozikba.

37 filmes produkciót támogat az Nemzeti Filmintézet

Hírek

| 2020.10.13. 18:45
A magyar filmgyártás is rápörgött a koronavírus-járvány okozta károk enyhítésére, ennek fényében harminchét filmes produkciót támogat az Nemzeti Filmintézet (NFI).

Benedict Cumberbatch is csatlakozott a Pókember 3-hoz

Hírek

| 2020.10.10. 12:10
Egy ideje csend volt a Marvel háza táján bár, ha azt nézzük, hogy 2009 óta az idei az első év, amikor nem mutatnak be semmilyen Marvel-filmet ez azért érthető is valahol. Most azonban friss …