Érkezik az élőszereplős Pindúr pandúrok, már a főszereplőket is megtalálták

Hírek

| Tündi | 2021.03.10. 16:55

Sajnos már annyi totál felesleges élőszereplős feldolgozás készül n apjainkban, hogy egy újabb ilyen hír kapcsán már fel sem tesszük a kérdést, hogy, "de miért"?

Na, pont ilyen szuper hiánypótló alkotás lesz a Pindúr pandúrok élőszereplős változata is, amelyet az amerikai CW csatorna rendelt be. Igen, ez pontosan azt jelenti, hogy hús-vér szereplőkkel izgulhatunk majd azért - már, akit érdekel persze, - Sziporka, Puszedli és Csuporka  sikeresen megmentse a világot, no meg persze Bogárfalvát. 

A csatorna a szériát még a tavalyi szezonra tervezte elkészíteni, ennek azonban betett a világjárvány, most viszont már nincs menekvés, már a három a főszereplőt is megtalálták Chloe Bennet (Sziporka), Dove Cameron (Puszedli) és Yana Perrault (Csuporka) személyében.

A hírek szerint a Pindúr Pandúrok élőszereplős változata sokkal inkább lesz egyfajta folytatás, mint remake. Illetve már azt is tudni, hogy a forgatókönyvén Diablo Cody (Juno) és Heather V. Regnier (Veronica Mars) dolgozott, a pilotot pedig Maggie Kiley (Amerikai Horror Story) rendezheti. 

Attól elvileg nem kell tartunk - bár, az elég érdekesen is festene, - hogy egy az egyben az animációs szériát látjuk majd viszont, mert az eddigi kiszivárgott infók alapján az Utónium professzor által létrehozott, egykoron cuki hősnők húszas éveikbe nyerhetünk majd betekintést, ami nem éppen mézes-mázos, ugyanis elég durván kiégtek a gyerekkori folyamatos hősködéstől. 

Így az lesz a fő kérdés, hogy képesek lesznek- e összeszedni magukat, amikor a világot ismét veszély fenyegeti...

(Borító: teenvogue.com, Fotó: mediaite.com)

Hozzászólások

További cikkek

Megvan, miről fog szólni Harry herceg és Meghan Markle első Netflixes produkciója

Hírek

| 2021.04.07. 09:40
Már egy ideje lehetett tudni, hogy az Amerikába költöző Harry herceg és Meghan Markle a filmek és sorozatok világába is belekóstol …

Befutott a Space Jam - Új örökség első előzetese

Hírek

| 2021.04.05. 18:55
Már jó pár éve szó volt arról, hogy folytatást kap az 1996-os Space Jam - Zűr az űrben, majd végül 2018 végén jelentettek be, hogy már nemcsak terv, hanem hamarosan meg is valósul.

Kádár-korszakban játszódó sorozattal készül az HBO

Hírek

| 2021.03.25. 17:05
A csatorna egy nyolc részes magyar gyártású szériát forgat, ami a politikai változások küszöbén álló kommunista Magyarország időszakát mutatja be a nyolcvanas években.

Helen Mirren lesz a Shazam! folytatásának a főgonosza

Hírek

| 2021.03.24. 17:40
Igazi pozitív csalódás volt 2019-es Shazam! a DC-től, hiszen végre lazítottak egy kicsit a barmi nyomasztó atmoszférán, amihez eléggé ragaszkodnak, ennek pedig egyből meg is lett az …

Három új Trónok harca-előzménysorozat is érkezik

Hírek

| 2021.03.19. 12:55
Az HBO-nál nagyon rápörögtek az Trónok harca-szériákra, ugyanis a csatorna három újabb előzménysorozatot is bejelentett.

Igazi sztárparádéval érkezik a thaiföldi barlangi mentésről szóló film

Hírek

| 2021.03.12. 15:05
Az már 2018 nyarán kiderült, hogy Hollywood lecsapott a barlangban rekedt thai gyerekek sztorijára, melyről azóta már készült is egy elég …

Új Star Trek-film készül

Hírek

| 2021.03.06. 13:35
Az utóbbi években annyi pletyka keringett az újabb Star Strek-film körül, hogy már mi is teljesen belekavarodtunk: hol arról volt szó, hogy Quentin Tarantino csinálja, hol nem, aztán megint felmerült, hogy mégis csak ő hozza tető alá, …

Meghalt Ronald Pickup, A Korona színésze

Hírek

| 2021.02.26. 13:35
80 éves korában, hosszú betegség után, szerdán elhunyt Ronald Pickup brit színész - számolt be róla a Variety. Pickupot hazánkban leginkább A Korona című sorozatból ismerhetjük.

100 éve született a Kisvakond megálmodója, Zdeněk Miler

Mindenmás

| 2021.02.21. 17:45
100 éve született Zdeněk Miler cseh rajzfilmkészítő és illusztrátor, a Kisvakond kalandjairól szóló filmek és könyvek szerzője.

Újabb fontos szereplő fog hiányozni a Szex és New York folytatásából

Hírek

| 2021.02.20. 14:35
Eddig sem nagyon értettük, hogy minek kell egy nagyon sokadik bőrt is lehúzni a Szex és New Yorkról, de szerencsére vannak páran a szereplők közül is, …